Leuke familiecamping Nederland

Wilt u vakantie komen vieren op een leuke kindercamping in Nederland? Dan zit u goed bij Camping de Kleine Wolf. Dit is een 5* camping in Ommen, gelegen in Overijssel. Hier vindt u ontzettend veel faciliteiten en activiteiten voor uw kinderen. Daarnaast is er in de omgeving van de camping veel te beleven. U geniet hier van een topvakantie met uw hele gezin!

Ontdek De Kleine Wolf
116-Visvijver - kinderen.jpg

Genoeg te doen voor de oudere kinderen

Maar ook voor de oudere kinderen is er genoeg te beleven op onze leuke familiecamping in Nederland. Beide zwembaden hebben verschillende hoge en spannende glijbanen, waar zij samen met hun nieuwe vakantievriendjes vanaf glijden. Daarnaast is er in de indoor speeltuin een veilige hoge zone tot 10 meter hoog waar zij uren klimmen en ontdekkingen doen. Daarnaast organiseert het animatieteam verschillende activiteiten voor de oudere kinderen op onze leuke familiecamping in Nederland. Denk hierbij aan een spokentocht, disco-avond of vuurwerkshow.

Boek nu uw verblijf

Wilt u graag met het hele gezin komen overnachten op onze leuke familiecamping in Nederland? Dat begrijpen wij! Boek direct online. Heeft u toch nog vragen over onze camping of uw boeking? Neem dan gerust contact met ons op via e-mail