Leuke familiecamping Nederland

Wilt u vakantie komen vieren op een leuke kindercamping in Nederland? Dan zit u goed bij Camping de Kleine Wolf. Dit is een 5* camping in Ommen, gelegen in Overijssel. Hier vindt u ontzettend veel faciliteiten en activiteiten voor uw kinderen. Daarnaast is er in de omgeving van de camping veel te beleven. U geniet hier van een topvakantie met uw hele gezin!
 

De faciliteiten voor uw kleine kinderen

Op onze leuke familiecamping in Nederland is er voor alle leeftijden wel iets te beleven. De allerkleinsten gaan lekker spetteren in het peuterbad in het binnen- of buitenzwembad. Of ze vermaken zich uren in de indoor speeltuin bij het restaurant van onze camping. Ook wanneer de weersomstandigheden een keertje tegenzitten, kan iedereen zich hier heerlijk vermaken. Kinderen klimmen, klauteren, springen en spelen in het rond tijdens uw verblijf op onze leuke familiecamping in Nederland! De Wolventuin is in verschillende zones ingedeeld. De allerkleinste kinderen vermaken zich uren in de lage zone, die ingericht is in de vorm van Teletubbieland. Terwijl de kinderen lekker aan het spelen zijn, relaxt u in de binnentuin met een lekkere kop koffie, lunch of diner.

Genoeg te doen voor de oudere kinderen

Maar ook voor de oudere kinderen is er genoeg te beleven op onze leuke familiecamping in Nederland. Beide zwembaden hebben verschillende hoge en spannende glijbanen, waar zij samen met hun nieuwe vakantievriendjes vanaf glijden. Daarnaast is er in de indoor speeltuin een veilige hoge zone tot 10 meter hoog waar zij uren klimmen en ontdekkingen doen. Daarnaast organiseert het animatieteam verschillende activiteiten voor de oudere kinderen op onze leuke familiecamping in Nederland. Denk hierbij aan een spokentocht, disco-avond of vuurwerkshow.

Een échte familiecamping

Natuurlijk hoeft u zich als ouder ook niet te vervelen. Ook voor volwassenen organiseert het animatieteam op onze familiecamping in Nederland verschillende activiteiten, zoals bingo en gezellige pleinfeesten met liveoptredens. Sportievelingen kunnen ook deelnemen aan onze hardloopactiviteiten en mountainbiketochten door de bossen van het Overijssels Vechtdal. Onze vriendelijke receptiemedewerker adviseren u graag over de vele activiteiten die u met het hele gezin kunt gaan doen. We zijn niet voor niets een leuke familiecamping in Nederland!

Boek nu uw verblijf

Wilt u graag met het hele gezin komen overnachten op onze leuke familiecamping in Nederland? Dat begrijpen wij! Boek direct online. Heeft u toch nog vragen over onze camping of uw boeking? Neem dan gerust contact met ons op via e-mail
(info@kleinewolf.nl) of telefoon (0529-475203).