Leuke camperplaatsen

De Kleine Wolf is een vijfsterrencamping in Ommen met ruime, leuke camperplaatsen. Deze plaatsen zijn zeer ruim van opzet en bevinden zich tussen de bomen, waardoor u niet alleen een lekker beschutte plek heeft op hete dagen, maar ook het gevoel van de natuur naar binnen kunt halen in uw tent, caravan of camper. Hierdoor komt u nog meer tot rust. De leuke camperplaatsen zijn niet het enige waar De Kleine Wolf zich mee onderscheidt. Ook de luxe sanitairgebouwen die recent zijn gerenoveerd, de moderne speeltoestellen en andere moderne faciliteiten zijn echt een verademing wanneer u komt kamperen op onze mooie camping.

Boek uw verblijf bij De Kleine Wolf
Restaurant 4 (Custom).jpg

De kampeerplaatsen

De Kleine Wolf biedt zeer ruime kampeerplaatsen zodat u met uw tent, caravan, camper of vouwwagen een plezierige vakantie kunt beleven. Op elke kampeerplaats is WiFi beschikbaar, zodat u ook tijdens uw vakantie uw Facebookpagina bij kunt houden of uw favoriete spelletjes kunt spelen. Wanneer u graag met uw gezin op vakantie gaat, zijn de velden met speeltoestellen perfect: dan kunt u vanuit uw luie stoel vanuit elke camperplaats uw kinderen in de gaten houden terwijl zij vriendjes maken met de andere kinderen op het kampeerveld. Natuurlijk zijn er ook velden beschikbaar waar u meer van uw rust en privacy kunt genieten. Daarnaast heeft De Kleine Wolf auto- en huisdiervrije velden.
Naast een WiFi-verbinding hebben al onze leuke camperplaatsen beschikking over 8 ampère stroom, wat altijd verhoogd kan worden. Ook heeft u bij uw kampeerplaats een CAI-aansluiting, eigen watertappunt en eigen afvoer. Zo hoeft u zo weinig mogelijk uw leuke camperplaats te verlaten en kunt u echt ontspannen van de vakantie.

De faciliteiten bij de leuke camperplaatsen

Wanneer u komt kamperen op De Kleine Wolf, begrijpen wij dat u graag van faciliteiten gebruik wilt maken die schoon, modern en comfortabel zijn. Daarom hebben wij onze sanitairgebouwen recentelijk vernieuwd, waardoor deze zeer luxe zijn. Ze beschikken onder andere over vloerverwarming. Hierdoor is het er altijd lekker warm. Daarnaast is ook hier veel rekening gehouden met uw kinderen: er zijn babyrooms, peuter- en kleutersanitair en familiedouches. In deze sanitairgebouwen vindt u ook de mogelijkheid om uw afwas te doen. Deze faciliteiten zijn dus een perfecte aanvulling op onze leuke camperplaatsen op de camping.

 
Naast de moderne sanitairgebouwen kunt u op De Kleine Wolf elke ochtend verse broodjes halen bij de supermarkt. Deze winkel heeft een zeer uitgebreid assortiment, zodat u hier ook alles kunt kopen om op een van onze leuke camperplaatsen te barbecueën. Wanneer u zich liever laat verwennen, kunt u natuurlijk ook lekker uit eten gaan bij een van de horecagelegenheden op de camping. In De Wolventuin kunnen uw kinderen heerlijk spelen in de binnenspeeltuin terwijl u geniet van een van de gerechten van onze menukaart. Daarnaast kunt u lekker patat halen en deze opeten op uw eigen leuke camperplaats, of een ijsje halen in onze ijssalon.

Boek een van onze leuke camperplaatsen

Bent u enthousiast geworden over onze ruime, leuke camperplaatsen en al onze faciliteiten die hierbij horen? Boek dan snel uw verblijf bij De Kleine Wolf, en beleef een comfortabel, luxe verblijf op deze Holland Topcamping! Heeft u toch nog vragen over uw boeking of kampeerplaats? Neem dan gerust contact met ons op!

Boek nu uw verblijf voor een van onze leuke camperplaatsen
Kan ik met een camper jullie terrein op?

Ja, ook met een camper bent u van harte welkom op onze camping! Al onze kampeerplaatsen zijn ontzettend ruim en bieden voldoende ruimte voor een camper.

Ik kom met een camper, kan ik gebruik maken van dezelfde faciliteiten als anderen?

Ja! Onze campergasten mogen gewoon gebruik maken van dezelfde faciliteiten als al onze andere gasten.

Hoe kan ik zien welke kampeerplekken op de camping nog vrij zijn?

U kunt de beschikbaarheid bekijken via onze online boekingsstraat. Klikt u hiervoor op de roze button rechts bovenaan de site 'boek uw vakantie'. Vervolgens filtert u op verblijfssoort, verblijfsdatum en het aantal personen. Vervolgens volgt u de verdere stappen en klikt u op 'boeken'. Bij 'voorkeursboeking' geeft u JA aan en u krijgt op de plattegrond te zien welke objecten nog beschikbaar zijn.