Lekker draadloos internetten

Natuurlijk heeft u over de gehele camping beschikking over wifi. U kunt naar hartelust vakantiefoto's delen via Whatsapp en social media, of uw mail bijhouden! Let er wel op dat wij zogenaamd ‘camping wifi’ aanbieden. Ons wifi netwerk is niet geschikt om films te downloaden of HD livestreams te kijken.

Onbeperkt vakantiefoto’s delen
Vernieuwd wifinetwerk
Dekking over de hele camping
Kampeerveld Torenvalk - Meisje speeltuin (medium).jpg

Hoe werkt dat precies?

Wifi op De Kleine Wolf

Bij aankomst ontvangt u 1 wifii ticket welke inclusief is bij uw verblijf (uitgezonderd jaar- en seizoenplaatsen). Tegen betaling kunt bij de receptie meer wifi vouchers aanschaffen. Op deze voucher staat een persoonlijke gebruikersnaam, wachtwoord en het aantal dagen dat de voucher gebruikt kan worden. De kosten voor de wifi op de camping bedragen € 2,00 per dag, € 4,00 voor 3 dagen en € 7,00 voor 1 week. De vouchers zijn beschikbaar voor één apparaat. Wilt u op meerdere apparaten tegelijkertijd gebruik maken van wifi, dan dient u meerdere vouchers aan te schaffen.

Entree.jpg

Boek uw vakantie op ANWB Camping van het Jaar 2022!

U bent van harte welkom!

De Kleine Wolf biedt ruime kampeerplaatsen met of zonder privé-sanitair, er zijn speciale autovrije kampeervelden en op een deel van de camping zijn huisdieren toegestaan. Ook met een camper bent u van harte welkom.