Last minute huisje Nederland

Wilt u last minute een huisje boeken in Nederland? Dan bent u aan het goede adres bij De Kleine Wolf. Dit vakantiepark in Ommen (Overijssel) beschikt over diverse accommodaties die u last minute kunt boeken om een onvergetelijke vakantie te beleven met uw hele gezin. U heeft onder andere de mogelijkheid om bij De Kleine Wolf een lodgetrekkershutcottachaletbungalow of groepsaccommodatie te huren. Naast een groot aantal kampeerplaatsen heeft dit vakantiepark in Nederland namelijk ruime keuze uit last minute huisjes. U kunt tijdens uw vakantie ook te allen tijde gebruik maken van alle faciliteiten op de camping.

Ontdek de overnachtingsmogelijkheden

Boek uw last minute huisje in Nederland

Al helemaal enthousiast geworden over onze camping? Boek dan snel uw last minute huisje in Nederland en geniet van de omgeving. Wij zullen u met open armen ontvangen en u rondleiden over onze camping in Nederland. Heeft u in de tussentijd vragen over uw last minute vakantie? Een van onze vriendelijke medewerkers helpt u graag verder! Neem contact op via e-mail: info@kleinewolf.nl of bel naar 0529 4572 03

Boek uw vakantie bij De Kleine Wolf
Waarom is De Kleine Wolf het leukste vakantiepark van Nederland?

Camping de Kleine Wolf behoort tot de top 10 beste campings van Nederland en dat is niet voor niets! De Kleine Wolf is door de ANWB uitgeroepen tot Camping van het Jaar 2022 als fijnste gezinscamping van Nederland. In 2020 heeft De Kleine Wolf deze prijs ook in ontvangst mogen nemen. De Kleine Wolf is de perfecte plek voor een onvergetelijke vakantie voor jong en oud. Gelegen in het prachtige Overijsselse Vechtdal vindt u De Kleine Wolf.

Hoe kan ik zien welke huisjes op de camping nog vrij zijn?

U kunt de beschikbaarheid bekijken via onze online boekingsstraat. Klikt u hiervoor op de roze button rechts bovenaan de site 'boek uw vakantie'. Vervolgens filtert u op verblijfssoort, verblijfsdatum en het aantal personen. Vervolgens volgt u de verdere stappen en klikt u op 'boeken'. Bij 'voorkeursboeking' geeft u JA aan en u krijgt op de plattegrond te zien welke objecten nog beschikbaar zijn.

Wat is er allemaal te doen bij De Kleine Wolf?

Kinderen van iedere leeftijd vermaken zich eindeloos in het binnenzwembad of de indoor speeltuin, maken de mooiste kunstwerken in de Schaapskooi of genieten van de leukste shows in het theater. Bekijk hier het overzicht van alle speelfaciliteiten: Pannakooi, PumpTrack fietscrossbaan, midgetgolfbaan, tafeltennis, Schaapskooi, theater, Junglebos, indoor speeltuin, sportveld, tennisbaan binnen- en buitenzwembad, speelstrand met expeditie eiland, animatie, bootcamp park, beachbar, restaurant, pizzeria, snackbar en een ijssalon.