Last minute huisje Nederland

Wilt u last minute een huisje boeken in Nederland? Dan bent u aan het goede adres bij De Kleine Wolf. Dit vakantiepark in Ommen (Overijssel) beschikt over diverse accommodaties die u last minute kunt boeken om een onvergetelijke vakantie te beleven met uw hele gezin. U heeft onder andere de mogelijkheid om bij De Kleine Wolf een lodge, trekkershut, cotta, chalet, bungalow of groepsaccommodatie te huren. Naast een groot aantal kampeerplaatsen heeft dit vakantiepark in Nederland namelijk ruime keuze uit last minute huisjes. U kunt tijdens uw vakantie ook te allen tijde gebruik maken van alle faciliteiten op de camping.
 

Verschillende last minute huisjes

Bij De Kleine Wolf heeft u ruim de keuze uit last minute huisjes in Nederland. Zowel met uw gezin als met een groter gezelschap (bijvoorbeeld met 10 tot 12 personen), geniet u heerlijk in een van de basic huisjes, luxere lodges, ruime chalets, de particulier verhuurde bungalows of groepsaccommodaties.
  • Bent u met een grotere familie, vriendengroep of ander groot gezelschap van 10 tot 12 personen? Boek dan een van onze groepsaccommodaties. Bij Boerderij de Kleine Wolf of Kasteel de Wolvenburcht verblijft u op een plezierige manier met een groter gezelschap. Deze accommodaties zijn met veel stijl ingericht en zeer ruim van opzet, waardoor u ook uw eigen momentje pakt tijdens uw vakantie.
  • Wilt u vooral een luxe vakantie beleven in uw last minute huisje in Nederland? Kies dan voor een van de particulier verhuurde bungalows, gelegen direct naast De Kleine Wolf. Deze bungalows bieden u alle gemakken die u thuis ook heeft en geven daarnaast ook veel privacy door de ruimte rondom de last minute huisjes.
  • De chalets op ons vakantiepark in Nederland zijn allen zeer modern ingericht en beschikken over grote ramen, zodat het buitenleven van het naastgelegen bos nog meer naar binnen komt. Bovendien liggen al deze last minute huisjes in Nederland vrij centraal op de camping en dus dicht bij alle faciliteiten van De Kleine Wolf.
  • De lodges bij De Kleine Wolf hebben een prachtig uitzicht op de dierenweide en het bos, dat aan het vakantiepark grenst. De lodges zijn vrij ruim en hebben daarnaast genoeg ruimte rondom het huisje, dus ook hier beschikt u over veel privacy. Wilt u toch een beetje het kampeergevoel ervaren? Kies dan voor de Zwaluwlodge of Oehoelodge, want deze last minute huisjes bevinden zich op knusse kampeervelden.
  • De meest basic last minute huisjes die u vindt bij De Kleine Wolf in Nederland zijn de trekkershut, cotta en basic lodge. Ze zijn elk vrij compact van opzet, maar hierdoor wel ontzettend gezellig. U ervaart het echte kampeergevoel zonder zelf een kampeermiddel mee te hoeven nemen, doordat deze huisjes zich op de kampeervelden bevinden. Wanneer u verblijft in een van deze last minute huisjes in Nederland, maakt u gebruik van een van de drie moderne sanitairgebouwen. De basic lodge beschikt wel over een eigen toilet.

Boek direct uw last minute huisje in Nederland

Wilt een last minute huisje boeken bij De Kleine Wolf in Nederland? Dit kan zeer eenvoudig via onze website. Wees er snel bij, want de mooiste last minute huisjes zijn al snel volgeboekt. Heeft u vragen over een van onze huisjes of over uw boeking? Neem dan vooral contact met ons op via e-mail (info@kleinewolf.nl) of telefoon (0529 - 45 72 03), wij helpen u graag!