Honden camping Nederland

Bent u op zoek naar een camping om vakantie te vieren met uw honden? De Kleine Wolf is een vijfsterren camping in Nederland, waar honden gedeeltelijk zijn toegestaan. Honden zijn op een gedeelte van de camping toegestaan, op de kampeervelden ten westen van de entree. Aan de rand van de camping zijn er speciale hondentoiletten en er is een hondendouche in het sanitairgebouw bij kampeerveld de Fazant. De bosrijke omgeving is uitermate geschikt voor een fijne wandeling met uw hond. Daarnaast is er ontzettend veel te beleven voor jong en oud bij De Kleine Wolf in Ommen.

Ontdek de faciliteiten van De Kleine Wolf
Hondje zont

De ideale vakantieplek voor u en uw viervoeter

De Kleine Wolf is gelegen in een van de mooiste stukjes van Nederland. De omgeving wordt gekenmerkt door een prachtige bosrijke natuur, waar u en uw hond zich helemaal kunnen uitleven. Begin de ochtend met een heerlijke boswandeling waarbij u geniet van de rust en stilte. Daarna geniet u van een van de vele mogelijkheden, faciliteiten en activiteiten op deze honden camping in Nederland. Als u met uw hond of honden naar onze camping komt, garanderen we dat u en uw hond een fantastische tijd beleven.

Huisdieren

Bruine hond kijkt

Reserveer uw kampeerplek eenvoudig online

Met uw hond op vakantie

Een vakantie op vijfsterren camping De Kleine Wolf in Ommen staat garant voor een onvergetelijke vakantie. De natuur van het Overijsselse Vechtdal leent zich uitstekend voor een heerlijke wandeling met uw hond. Daarnaast heeft de camping alles voor een heerlijke familievakantie of een rustgevende kampeervakantie in de natuur. De kampeerplaatsen die geschikt zijn voor een verblijf met honden, zijn ruim opgezet en heerlijk beschut gelegen tussen de bomen. Iedere kampeerplaats is voorzien van een eigen watertappunt, een eigen afvoer, CAI-aansluiting en stroom. De plekken zijn ruim genoeg voor een familie van maximaal acht personen. Bij een gedeelte van de kampeerplaatsen op onze camping zijn honden toegestaan.

Reserveer uw kampeerplek eenvoudig online

Wilt u graag een onvergetelijke vakantie beleven met uw hond op deze vijfsterren honden camping in Nederland? Reserveer eenvoudig uw kampeerplek online en wij verwelkomen u graag. Bij het boeken kunt u aangeven of u met één of twee huisdieren vakantie wilt komen vieren bij De Kleine Wolf. Heeft u vragen over onze camping, onze faciliteiten of over de omgeving? Neem dan gerust contact met ons op.

Boek uw vakantie bij De Kleine Wolf
Ik wil graag op vakantie met de hond. Is mijn hond toegestaan op de camping?

Honden zijn alleen toegestaan ten westen van de entree (met uitzondering van Fazant 1 t/m 29 en 73 t/m 105). Daarbij zijn er maximaal 2 honden per kampeerplaats toegestaan en dienen honden te zijn aangelijnd. In de verhuuraccommodaties zijn honden helaas niet toegestaan.

Welke faciliteiten zijn er voor mijn hond?

Aan de rand van de camping bevindt zich een hondentoilet en in het sanitairgebouw bij kampeerveld de Fazant is een speciale hondendouche. Bovendien beschikt de camping over 80 hectare bosgebied waar u een fijne wandeling kunt maken met uw hond.