Honden camping Nederland

Wilt u graag gaan kamperen met uw hond? De Kleine Wolf is een 5-sterren camping in Nederland, waar honden gedeeltelijk zijn toegestaan. Honden zijn toegestaan op de kampeervelden ten westen van de entree. Aan de rand van de camping zijn er speciale hondentoiletten en er is een hondendouche in het sanitairgebouw bij kampeerveld de Fazant. De bosrijke omgeving is uitermate geschikt voor een fijne wandeling met uw trouwe viervoeter. Daarnaast is er ontzettend veel te beleven voor jong en oud bij De Kleine Wolf in Ommen.

Ontdek de faciliteiten van De Kleine Wolf
Hondje zont

De ideale vakantieplek voor u en uw viervoeter

De Kleine Wolf is gelegen in een van de mooiste stukjes van Nederland. De omgeving wordt gekenmerkt door een prachtige bosrijke natuur, waar u en uw hond zich helemaal kunnen uitleven. Begin de ochtend met een heerlijke boswandeling waarbij u geniet van de rust en stilte. Daarna geniet u van een van de vele mogelijkheden, faciliteiten en activiteiten op deze honden camping in Nederland. Als u met uw hond of honden naar onze camping komt, garanderen we dat u een fantastische tijd zal beleven.

Huisdieren

Bruine hond kijkt

lekker kamperen met uw hond

Een vakantie op vijfsterren camping De Kleine Wolf in Ommen staat garant voor een fantastische vakantie. De natuur van het Overijsselse Vechtdal leent zich uitstekend voor een heerlijke wandeling met uw hond. Daarnaast heeft de camping alles voor een heerlijke familievakantie. De kampeerplaatsen waar honden zijn toegestaan, zijn door hun ruime opzet en heerlijke beschutte ligging tussen de bomen, uitermate geschikt voor een verblijf met honden. Iedere kampeerplaats is voorzien van een eigen watertappunt, een eigen afvoer, CAI-aansluiting en stroom. Daarnaast beschikt De Kleine Wolf over een aantal kampeerplaatsen met privé-sanitair. De plekken zijn ruim genoeg voor een familie van maximaal zes personen.

Reserveer uw kampeerplek eenvoudig online

Wilt u graag een fantastische vakantie beleven met uw hond op deze vijfsterren honden camping in Nederland? Reserveer eenvoudig uw kampeerplek online en wij verwelkomen u graag. Bij het boeken kunt u aangeven of u met één of twee huisdieren vakantie wilt komen vieren bij De Kleine Wolf. Heeft u vragen over onze camping, onze faciliteiten of over de omgeving? Neem dan gerust contact met ons op.

Boek uw vakantie bij De Kleine Wolf
Ik wil graag op vakantie met de hond. Is mijn hond toegestaan op de camping?

Honden zijn alleen toegestaan ten westen van de entree (met uitzondering van Fazant 1 t/m 29 en 73 t/m 105). Daarbij zijn er maximaal 2 honden per kampeerplaats toegestaan en dienen honden te zijn aangelijnd. In de verhuuraccommodaties zijn honden helaas niet toegestaan.

Welke faciliteiten zijn er voor mijn hond?

Aan de rand van de camping bevindt zich een hondentoilet en in het sanitairgebouw bij kampeerveld de Fazant is een speciale hondendouche. Bovendien beschikt de camping over 80 hectare bosgebied waar u een fijne wandeling kunt maken met uw hond.