Camping in Overijssel

Wilt u op vakantie naar een camping in de provincie Overijssel midden in een prachtige natuur op een luxe 5-sterren camping? De Kleine Wolf is gelegen in het groene Overijssel dichtbij de gezellige vakantieplaatsjes Ommen en Hardenberg. Camping de Kleine Wolf in Overijssel biedt alle faciliteiten zodat u kunt genieten van een welverdiende vakantie. Met binnen- en buitenzwembad met glijbanen, indoor speelparadijs, een strand met echte palmbomen, fantastische shows in het theater en een dolenthousiast animatieteam is de Kleine Wolf de plek voor een onvergetelijke vakantie voor het hele gezin!

Overijssel en omgeving

Camping de Kleine Wolf is gelegen midden in de prachtige natuur in Overijssel. Deze prachtige natuur in Overijssel is te ontdekken te voet of per fiets. De perfecte locatie dus voor de wandel- en fietsliefhebber. Overijssel is uniek met haar prachtige landschappen en afwisselende natuur zoals rivieren, bos, heide, vennetjes en zandverstuivingen. De Kleine Wolf biedt verschillende wandel- en fietsroutes aan zodat u op de mooiste plekjes in Overijssel komt!

Kamperen in Overijssel

Camping de Kleine Wolf in Overijssel biedt ruime comfort kampeerplaatsen. Er is (tegen betaling) WiFi beschikbaar, met dekking over de gehele camping. De kampeerplaatsen zijn ruim van opzet en liggen heerlijk beschut tussen de bomen op gezellige en knusse grasvelden of tussen mooi aangelegde singels. Op bijna elk kampeerveldje staan speeltoestellen, zodat u vanuit uw luie stoel de spelende kinderen in de gaten kunt houden. Er zijn autovrije velden en op slechts een gedeelte van de camping zijn honden toegestaan.

  • 8 ampère stroom (ampèreverhoging mogelijk)
  • CAI-aansluiting
  • Eigen watertappunt
  • Eigen afvoer
  • WiFi (tegen betaling)

Luxe accommodaties in Overijssel

Heeft u geen eigen kampeermiddel, maar wilt u wel het kampeergevoel beleven? Wij bieden diverse verhuuraccommodaties. Van een trekkershut en chalet tot luxe glamping accommodaties, vrijstaande bungalows en een heus luxe landhuis!

Lees meer over accommodaties