Glamping Nederland kindvriendelijk

Zoekt u een glamping in Nederland, dat ook kindvriendelijk is? Dan bent u aan het perfecte adres bij De Kleine Wolf. Dit is een grote camping in Overijssel met prachtige glampingaccommodaties voor uw gezin. U heeft de keuze uit verschillende accommodaties, die u allen een onbezorgde vakantie bezorgen. Tegelijkertijd stapt u vanuit uw accommodatie zo de natuur in en ervaart u het heerlijke buitenleven optimaal. De Kleine Wolf ligt midden in het Overijsselse Vechtdal, waar u heerlijke fiets- of wandeltochten maakt met uw gezin na uw heerlijke overnachting in een van onze kindvriendelijke glampingaccommodaties in Nederland.

Boek uw verblijf
Camping-De-Kleine-Wolf-Accommodatie-Zwaluwlodgebeetje.jpg

Glamping bij De Kleine Wolf

Kindvriendelijke glamping in Nederland

Naast kamperen met uw eigen kampeermiddel op onze camping, is het mogelijk om een accommodatie te boeken op onze glamping. Wij hebben ontzettend veel verschillende kindvriendelijke accommodaties op onze glamping in Nederland, die ieder hun eigen voordelen hebben.
  • Oehoelodge: dit is een accommodatie geschikt voor vijf personen. De lodge heeft het uiterlijk van een tent en het comfort van een bungalow. De lodge is volledig geïsoleerd en sfeervol ingericht in de safarilook.
  • Zwaluwlodge: deze lodge lijkt veel op de Oehoelodge, maar is net iets groter en nóg luxer. U kunt in deze kindvriendelijke glampingaccommodatie in Nederland met wel zes personen overnachten.
  • Klaverlodge: deze accommodaties hebben een zeer natuurlijke uitstraling door de wilgentakken op het dak. De lodge heeft een ligging op het zuiden, waardoor u een groot deel van de dag veel zon heeft.
  • Hooiberg: dit is een van de meest karakteristieke accommodaties die onze kindvriendelijke glamping in Nederland heeft. U geniet in alle luxe van het gezellige campingleven doordat u tussen de toeristische kampeerplaatsen staat.
  • Outdoor Living Lodge: bij De Kleine Wolf hebben we zowel 4- als 6-persoonsaccommodaties van deze soort. Bijzonder aan deze glampingaccommodatie is dat ze aan de rand van de dierenweide gelegen zijn. Vanuit uw veranda heeft u dus een prachtig uitzicht!
  • Woody: dit is onze meest knusse accommodatie op onze kindvriendelijke glamping in Nederland. Het is een 5-persoons tenthuisje, waarbij de wanden zijn gemaakt van Nobelwood en het dak van stevig tentdoek.
Waarom op vakantie bij De Kleine Wolf?

Camping de Kleine Wolf behoort tot de top 10 beste campings van Nederland en dat is niet voor niets! De Kleine Wolf is door de ANWB uitgeroepen tot Camping van het Jaar 2022 als fijnste gezinscamping van Nederland. In 2020 heeft De Kleine Wolf deze prijs ook in ontvangst mogen nemen. Daarnaast is De Kleine Wolf genomineerd voor de award ANWB Camping van het Jaar 2024 in de categorie 'Beste familiecamping met zwembad en waterpret'! De Kleine Wolf is de perfecte plek voor een onvergetelijke vakantie voor jong en oud. Gelegen in het prachtige Overijsselse Vechtdal vindt u De Kleine Wolf.

Wat is er allemaal te doen bij De Kleine Wolf?

Kinderen van iedere leeftijd vermaken zich eindeloos in het binnenzwembad of de indoor speeltuin, maken de mooiste kunstwerken in de Schaapskooi of genieten van de leukste shows in het theater. Bekijk hier het overzicht van alle speelfaciliteiten: Pannakooi, PumpTrack fietscrossbaan, midgetgolfbaan, tafeltennis, Schaapskooi, theater, Junglebos, indoor speeltuin, sportveld, tennisbaan binnen- en buitenzwembad, speelstrand met expeditie eiland, animatie, bootcamp park, beachbar, restaurant, pizzeria, snackbar en een ijssalon.

Is de Wolventuin geopend bij mooi weer?

Ons indoor speelparadijs en restaurant is ook geopend bij mooi weer. U kunt binnen de openingstijden altijd terecht voor een lunch, hapje of diner terwijl de kinderen zich kunnen vermaken in de indoor speeltuin. Bekijk de openingstijden op onze website.

Voor welke leeftijden is de binnenspeeltuin geschikt?

Aan iedere leeftijd is gedacht! Er is een lage zone in de vorm van een Teletubbieland voor de kleintjes, een middelhoge zone met wedstrijdelement in de vorm van een obstacle run en een veilige hoge zone tot 10 meter voor de allerstoerste jeugd.