Glamping Nederland kindvriendelijk

Zoekt u een glamping in Nederland, dat ook kindvriendelijk is? Dan bent u aan het perfecte adres bij De Kleine Wolf. Dit is een grote camping in Overijssel met prachtige glampingaccommodaties voor uw gezin. U heeft de keuze uit verschillende accommodaties, die u allen een onbezorgde vakantie bezorgen. Tegelijkertijd stapt u vanuit uw accommodatie zo de natuur in en ervaart u het heerlijke buitenleven optimaal. Camping de Kleine Wolf ligt midden in het Overijsselse Vechtdal, waar u heerlijke fiets- of wandeltochten maakt met uw gezin na uw heerlijke overnachting in een van onze kindvriendelijke glampingaccommodaties in Nederland.

Zoek en boek!
Zwaluwlodge buitenkant rechts

Kindvriendelijke glamping in Nederland

Naast kamperen met uw eigen kampeermiddel op onze camping, is het mogelijk om een accommodatie te boeken op onze glamping. Wij hebben ontzettend veel verschillende kindvriendelijke accommodaties op onze glamping in Nederland, die ieder hun eigen voordelen hebben.
  • Oehoelodge: dit is een accommodatie geschikt voor vijf personen. De lodge heeft het uiterlijk van een tent en het comfort van een bungalow. De lodge is volledig geïsoleerd en sfeervol ingericht in de safarilook.
  • Zwaluwlodge: deze lodge lijkt veel op de Oehoelodge, maar is net iets groter en nóg luxer. U kunt in deze kindvriendelijke glampingaccommodatie in Nederland met wel zes personen overnachten.
  • Klaverlodge: deze accommodaties hebben een zeer natuurlijke uitstraling door de wilgentakken op het dak. De lodge heeft een ligging op het zuiden, waardoor u een groot deel van de dag veel zon heeft.
  • Hooiberg: dit is een van de meest karakteristieke accommodaties die onze kindvriendelijke glamping in Nederland heeft. U geniet in alle luxe van het gezellige campingleven doordat u tussen de toeristische kampeerplaatsen staat.
  • Outdoor Living Lodge: bij Camping de Kleine Wolf hebben we zowel 4- als 6-persoonsaccommodaties van deze soort. Bijzonder aan deze glampingaccommodatie is dat ze aan de rand van de dierenweide gelegen zijn. Vanuit uw veranda heeft u dus een prachtig uitzicht!
  • Woody: dit is onze meest knusse accommodatie op onze kindvriendelijke glamping in Nederland. Het is een 5-persoons tenthuisje, waarbij de wanden zijn gemaakt van Nobelwood en het dak van stevig tentdoek.
Kampeerveld Fazant - Zandbak (medium).jpg

Reserveer een accommodatie op onze glamping

Wilt u een van onze karakteristieke en gezellige accommodaties boeken op onze kindvriendelijke glamping in Nederland? Reserveer dan direct en eenvoudig online. Heeft u toch nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via e-mail
(info@kleinewolf.nl) of telefoon (0529-475203).