Uw fietsvakantie in Nederland

Fietsvakantie Nederland

Fietsvakantie Nederland

Ben je op zoek naar de perfecte plek voor je volgende fietsvakantie in Nederland? Dan ben je bij De Kleine Wolf aan het juiste adres. We heten je van harte welkom op onze camping in Overijssel. We zijn al meerdere keren uitgeroepen tot camping van het jaar en dit jaar bestaan we zelfs 60 jaar. U zult tijdens uw vakantie verrast zijn door de vele faciliteiten op onze camping. Mede door de prachtige omgeving van onze camping is De Kleine Wolf de perfecte plek voor uw fietsvakantie. Geniet nu van uw Holland fietsvakantie bij De Kleine Wolf.

Nu boeken
Genieten van rust en ruimte
Veelzijdige omgeving
Met fietsverhuurservice

Ontdek het afwisselende landschap van de Vechtvallei

Bos.JPG

Ontdek het afwisselende landschap van de Vechtvallei

Camping De Kleine Wolf is een 5-sterrencamping in het prachtige Overijsselse Vechtdal, gelegen tussen de twee idyllische vakantieplaatsjes Ommen en Hardenberg. Buiten De Kleine Wolf word je omringd door de prachtige natuur van het Vechtdal. Het Vechtdal staat bekend om zijn groene, natuurlijke en gastvrije omgeving. Deze locatie is ideaal voor een heerlijke fietstocht met z'n tweeën of met het hele gezin. Wandel of fiets over smalle wandelpaadjes langs goudgele of rode boerderijdaken, zandverstuivingen, landgoederen en tuinen. Als je geen fiets bij je hebt, kun je er gemakkelijk een huren bij De Kleine Wolf. Boek nu je fietsvakantie Nederland en geniet van de prachtige omgeving van camping De Kleine Wolf!

Fietstochten voor elke smaak

Marketing Oost_Wielrennen_1046_A3A8655.jpg

Fietstochten voor elke smaak

Ommen heeft talloze fietsroutes die zich kenmerken door verschillende afstanden en moeilijkheidsgraden. Dit maakt zowel ontspannen als sportieve fietstochten mogelijk.

Ontdek onze vele aanraders voor andere fiets- en wandelroutes die het uitgebreide aanbod in deze pittoreske regio compleet maken.

Pure ontspanning na een fietstocht

Camping-de-kleine-wolf-faciliteit-zandstrand-beachbar.jpg

Pure ontspanning na een fietstocht

Na een inspannende fietstocht is er niets beter dan ontspannen. Geniet van ons zandstrand met echte palmbomen en nip aan een cocktail in onze strandbar terwijl je kinderen zich vermaken. Naast ontspanning biedt onze camping ook verschillende faciliteiten vol actie om je vakantie onvergetelijk te maken. We hebben een overdekt zwembad met glijbanen, bubbelbaden en stroomversnellingen. Er is ook een kinderbad voor de kleintjes zodat zij zich ook kunnen vermaken. Dit jaar biedt ons animatieteam elke dag minstens drie verschillende leuke activiteiten aan, het hele jaar door, zelfs buiten de schoolvakanties. Je hoeft je geen minuut te vervelen tijdens je fietsvakantie in Nederland. Boek nu je vakantie en laat je verrassen!