Geniet van overheerlijke pannenkoeken in dit gloednieuwe restaurant

Hoera! Het gloednieuwe pannenkoekenrestaurant bij De Kleine Wolf is sinds mei 2023 geopend! Tijdens een heerlijke vakantie is er niets lekkerder dan een pannenkoek als afsluiter van een dag weg met het hele gezin. Naast de klassieke naturel, zoete en hartige pannenkoek hebben onze medewerkers ook hun eigen favoriete gerecht op de kaart gezet. Wilt u verzekerd zijn van een gezellige tafel?

Reserveer direct
Camping-de-kleine-wolf-faciliteit-horeca-poffertjes-stamtafel.jpg

Meer dan alleen pannenkoeken

Of u nu een échte fan bent van de klassieke pannenkoek of toch een wat wildere keuze maakt en voor de ‘Mexico Mexico’ met kippendij, chili con carne, tortilla en kaas gaat: er is meer dan genoeg keus bij ons gloednieuwe pannenkoekenrestaurant. Zo weten we zeker dat er voor iedereen iets lekkers tussen zit. Een ding is zeker: de kinderen zullen zich niet vervelen. Nadat u besteld heeft kunnen zij de leuke, uitdagende spelletjes op onze placemats maken. Benieuwd naar het volledige aanbod? Bekijk dan alvast onze menukaart en maak een keuze. Met zó veel lekkere pannenkoeken is het moeilijk kiezen!

Camping-de-kleine-wolf-faciliteit-horeca-gezin-proosten.jpg

Een hele dag samen

Alles op een plek: dat is het leuke aan ons sfeervolle pannenkoekenrestaurant. Naast het pannenkoekenrestaurant vindt u het indoor speelparadijs, gevuld met uitdaging, klim- en klauterwerk en plezier voor de kinderen. Hebben ze nog niet genoeg gespeeld? Neem dan een kijkje bij de nieuwe 1500m2 grote PumpTrack baan of neem nog even een verfrissende duik in het binnen- of buitenzwembad.

Reserveer alvast een plekje in ons pannenkoekenrestaurant

Wilt u zeker weten dat u tijdens uw vakantie kunt aanschuiven in ons pannenkoekenrestaurant? Reserveer dan alvast makkelijk en snel online een tafel!

Reserveer direct