Geniet tijdens uw vakantie in ons à-la-carterestaurant

Na een dag vol plezier en avontuur op de camping is er niets zo lekker als rustig met het hele gezin genieten van een heerlijke maaltijd. Of wordt het toch een lekkere verse gemberthee terwijl de kinderen nog aan het spelen en ontdekken zijn in het speelparadijs? Bij ons à-la-carterestaurant bent u op de juiste plek. Wilt u zeker zijn van een tafel?

Meteen reserveren
Camping-de-kleine-wolf-faciliteit-horeca-eten-snijden.jpg

Volop keuze

Met een uitgebreide menukaart vol met heerlijke gerechten voor lunch, borrel en diner heeft ons à-la-carterestaurant voor ieder wat wils. Gezelligheid en lekker eten staat immers voorop! Van een broodje tonijnsalade voor de lunch tot een biefstuk als diner en van een overheerlijke uitsmijter tot een malse Saté van kippendijen. Voor de gasten die niet kunnen kiezen hebben onze chef-koks een speciaal twee óf drie-gangen menu samengesteld. Laat uzelf eens verrassen! Natuurlijk is er ook aan de kleinste gasten gedacht: worden het lekkere poffertjes, Bob’s Burger of een Kinderpatat met lekkere snack? Bekijk alle gerechten op onze menukaart!

Camping-de-kleine-wolf-faciliteit-horeca-binnentuin-kinderen-menukaart.jpg

Eropuit met het hele gezin

Ravotten, ontdekken, rennen en plezier! Wanneer uw kinderen zich amuseren bij de verschillende faciliteiten van onze camping, heeft u een momentje alleen met uw partner, vrienden of familieleden. Terwijl u lekker rustig bijpraat, staat ons personeel klaar om u te voorzien van een heerlijke cocktail, een koud biertje of een glas fris. 

Reserveer uw plek in ons à-la-carterestaurant

Wanneer u zeker wilt weten dat u tijdens uw vakantie kunt aanschuiven in ons à-la-carterestaurant, adviseren wij u alvast een tafel te reserveren. Dit kan gemakkelijk en snel via onze website. Heeft u een vraag of heeft u speciale dieetwensen of allergieën? Onze collega’s helpen u graag en zorgen dat u niets tekortkomt.

Reserveer een tafel