Campingplaatsen Nederland

Bent u op zoek naar campingplaatsen in Nederland? Neem dan een kijkje bij De Kleine Wolf. Een gezellige familiecamping in Ommen, gelegen in Overijssel. De campingplaatsen op De Kleine Wolf zijn zeer divers en beschikken over alle aanvullingen die u nodig heeft tijdens uw vakantie. Daarnaast is het sanitair van zeer goede kwaliteit, vindt u een supermarkt en diverse horecagelegenheden op onze camping en zijn er ontzettend veel dingen te doen voor uw kinderen. De Kleine Wolf ligt midden in het Overijsselse Vechtdal, dus ook in de omgeving zult u zich zeker niet vervelen.
 

Alles over onze campingplaatsen

Voor alle campingplaatsen op De Kleine Wolf in Nederland geldt dat ze zeer ruim van opzet zijn. Al onze campingplaatsen liggen beschut tussen de bomen. U kunt bij het boeken van uw vakantie zowel een campingplaats tussen mooi aangelegde singels als op gezellige en knusse kampeervelden kiezen. Iedere campingplaats op De Kleine Wolf beschikt over de volgende zaken:
  • 8 ampère stroom (verhoging tegen betaling mogelijk);
  • CAI-aansluiting;
  • Eigen watertappunt;
  • Eigen afvoer;
  • Wifi.
Daarnaast zijn de drie sanitairgebouwen op onze camping erg luxe en worden ze zeer regelmatig schoongehouden. Voor verse broodjes en andere benodigdheden bent u aan het goede adres bij onze supermarkt. Ook wanneer u geen zin heeft om te koken kunt u op de camping blijven, want wij hebben verschillende horecagelegenheden waar u een hapje gaat eten of uw maaltijd afhaalt om hier lekker van te genieten op uw eigen campingplaats in Nederland.
 

Ontdek de omgeving van onze campingplaatsen

De Kleine Wolf in Nederland beschikt niet alleen over uitstekende campingplaatsen en faciliteiten, ook in de omgeving van de camping is het goed vertoeven. De dichtbijgelegen steden Ommen, Hardenberg, Dedemsvaart en Dalfsen bieden een zeer gevarieerd winkelaanbod en zijn ook nog eens heel leuk om een wandeling doorheen te maken. Wilt u de cultuur van de camping ontdekken? Breng dan een bezoek aan de Oudheidkamer, het Tinnenfigurenmuseum of het Vechtdalmuseum en leer van alles over de omgeving van De Kleine Wolf! Onze campingplaatsen in Nederland liggen midden in het Overijsselse Vechtdal, een prachtig natuurgebied dat perfect ontdekt kan worden per fiets, mountainbike of te voet. Er zijn diverse routes die u kunt volgen.

Boek uw campingplaats in Nederland

Bent u enthousiast geworden van De Kleine Wolf, onze campingplaatsen in Nederland, de faciliteiten en bruisende omgeving? Boek direct uw verblijf en beleef een onvergetelijke vakantie. Heeft u vragen over onze campingplaatsen of over uw boeking? Neem dan gerust contact met ons op via e-mail (info@kleinewolf.nl) of telefoon (0529-457203).