Campingplaatsen Nederland

Bent u op zoek naar fijne campingplaatsen in Nederland? Ontdek onze diverse, prachtig gelegen campingplaatsen bij De Kleine Wolf in Ommen (Overijssel). Onze campingplaatsen zijn geschikt voor allerlei kampeermiddelen en beschikken over alle faciliteiten en aanvullingen die u nodig heeft voor een heerlijk onbezorgde vakantie. Zo vindt u bij ons bijvoorbeeld een supermarkt, diverse horecagelegenheden, allerlei activiteiten voor alle leeftijden en recentelijk vernieuwd sanitair dat goed wordt onderhouden. De Kleine Wolf ligt bovendien midden in het Overijsselse Vechtdal waar u kunt genieten van de mooiste wandelingen en uitstapjes in de omgeving. Beleef een heerlijke vakantie op uw eigen manier bij De Kleine Wolf!

Boek direct uw campingplaats

Boek uw campingplaats in Nederland

Bent u enthousiast geworden van onze mooie campingplaatsen in Nederland, ons aanbod aan faciliteiten en de bruisende omgeving? Boek dan direct uw verblijf bij De Kleine Wolf en beleef een onvergetelijke vakantie hier in Nederland. Heeft u vragen over onze campingplaatsen of over uw boeking? Neem dan gerust contact met ons op.

Boek direct je campingplaats
Waarom kamperen bij De Kleine Wolf?

De Kleine Wolf is een luxe 5 sterrencamping en de perfecte plek voor een onvergetelijke vakantie voor jong en oud. Kinderen beleven waterpret in de binnen- of buitenzwembaden, hebben urenlang speelplezier in de indoor speeltuin, spelen met zand en water aan het strand met echte palmbomen, genieten van de fantastische shows in het theater of doen mee aan de activiteiten van het dolenthousiaste animatieteam.

Hoe kan ik zien welke kampeerplekken op de camping nog vrij zijn?

U kunt de beschikbaarheid bekijken via onze online boekingsstraat. Klikt u hiervoor op de roze button rechts bovenaan de site 'boek uw vakantie'. Vervolgens filtert u op verblijfssoort, verblijfsdatum en het aantal personen. Vervolgens volgt u de verdere stappen en klikt u op 'boeken'. Bij 'voorkeursboeking' geeft u JA aan en u krijgt op de plattegrond te zien welke objecten nog beschikbaar zijn.

Hoe groot is mijn kampeerplaats bij De Kleine Wolf?

Alle kampeerplaatsen op de camping zijn gemiddeld 80 m2 tot 120 m2 groot. Er zijn Luxe comfortplaatsen die extra ruim opgezet zijn van 130m² tot 140m².

Wat houdt de comfortplaats precies in?

Een comfortplaats wil zeggen dat de kampeerplaats voorzien is van 8 ampère elektra (verhoging naar 10 ampère is mogelijk) en een eigen watertappunt, afvoer en kabelaansluiting (TV) heeft. Kampeerplaatsen zijn gemiddeld 80m2 tot 120m2 groot.

Zijn er auto’s toegestaan op het kampeerterrein?

Op de camping is één auto per kampeerplaats toegestaan, deze kan bij de kampeerplaats geparkeerd worden. Dit geldt niet voor de Fazant, Specht en Arend; deze velden zijn autovrij. Dat betekent dat de auto geparkeerd moet worden aan de rand van het kampeerveld, op een kampeerplaats met een eigen nummer.