Camping Ommen

De vijfsterren camping De Kleine Wolf in Ommen biedt alle faciliteiten voor een ultieme vakantie voor jong én oud. Camping de Kleine Wolf in Ommen is niet voor niets door de ANWB uitgeroepen tot Camping van het Jaar 2020 in de categorie ‘Fijnste Gezinscamping’. Zowel bij goed als bij slecht weer is er ontzettend veel te doen en beleven op onze camping in Ommen. Zo is er onder andere een verwarmd binnenzwembad en een verwarmd buitenzwembad met glijbanen, een flinke zwemvijver, een Pump Track en nog veel meer! Zowel met uw eigen kampeermiddel als in een van onze huuraccommodaties bent u van harte welkom!
 

Geen tijd om te vervelen

Camping de Kleine Wolf is een vijfsterrencamping met mooie faciliteiten. Zo bieden de verschillende zwembaden en glijbanen ontzettend veel zwemplezier, zowel bij goed als bij slecht weer. Kinderen van alle leeftijden kunnen zich urenlang uitleven in de indoor speeltuin, op de pump track of op de vele sportvelden. Degene die graag een hengel uitwerpt, voelt zich als een vis in het water bij onze visvijver van 1 hectare. In de visvijver zijn onder andere karpers en 20-ponders te vangen. Na een dag vol campingplezier kunt u genieten van een heerlijk diner in ons restaurant of een snelle hap in de snackcorner of pizzeria.

Een ultieme vakantie omgeving

Ook in de omgeving van de Kleine Wolf is ontzettend veel te beleven. Zo bieden de steden Ommen, Hardenberg, Dedemsvaart en Zwolle een gevarieerd winkelaanbod. Cultuurliefhebbers kunnen terecht in een van de vele musea die de omgeving rijk is. Tevens zijn Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn en Wildlands Adventure Zoo Emmen binnen enkele minuten te bereiken vanuit onze camping in Ommen.

Als een vis in het water in ons binnenzwembad

Een campingvakantie in Nederland is natuurlijk niet compleet zonder urenlang door te brengen in het een zwembad. Bij Camping de Kleine Wolf vindt u onder andere een heerlijk binnenzwembad met een glijbaan, stroomversnelling en bubbelbad. Degene zonder zwemdiploma kunnen heerlijk spetteren en spelen in het ondiepe bad.
 

Sjees van de glijbanen in het verwarmde buitenzwembad

Op een warme zomerdag is er natuurlijk niets heerlijker dan een verfrissende duik in een buitenzwembad. Het grote buitenzwembad heeft alles in huis voor een heerlijk dagje zwemmen op een zonnige dag. Zo zijn er onder andere twee stoere glijbanen, een familieglijbaan en een supersnelle waterglijbaan. Naast het grote diepe bad is tevens nog een ondiep badje te vinden waarin de kleinsten op ontdekkingstocht kunnen gaan in het zwembad. Het zwembad wordt omheind door een heerlijk grasveld met luxe ligbedden om heerlijk tot rust te komen of om te zonnen met een goed boek. Zo beleeft iedereen ontzettend veel zwemplezier op onze camping in Ommen.

Neem een verfrissende duik in onze zwemvijver

Als het kwik in de thermometer stijgt tot temperaturen boven de 25 graden is het heerlijk om af te koelen in en rondom het natuurwater van onze zwemvijver. De zwemvijver op onze camping in Ommen is bijna 1 hectare grond en is gevuld met heerlijk bronwater. De diepte van de zwemvijver loopt heel geleidelijk af, waardoor het verfrissende water voor vrijwel iedereen toegankelijk is. De zwemvijver grenst aan een fijn zandstrand met echte palmbomen en typische strandparasols. Tevens zijn er ontzettend veel speelattributen te vinden op het strand, waaronder een kabelbaan en waterspeeltoestellen.

De gezelligste camping van Ommen en omstreken

Zowel op als rondom Camping de Kleine Wolf is ontzettend veel te beleven. De comfortabele kampeerplekken en de uiteenlopende huuraccommodaties zijn gelegen op knusse grasvelden of tussen mooi aangelegde singels. Op vrijwel ieder veldje zijn speeltoestellen te vinden, zodat u vanuit uw campingstoel uw kroost en hun vakantievriendjes en -vriendinnetjes in de gaten kunt houden. Daarnaast zorgt het dolenthousiaste animatieteam er ook nog eens voor een lach op ieders gezicht. Hierdoor hoeft niemand zich ook maar een minuut te vervelen op onze familiecamping in Ommen. 

Reserveer online uw plek op onze camping in Ommen

Wilt u een onvergetelijke vakantie beleven op onze vijfsterrencamping in Ommen? Het reserveren van zowel een huuraccommodatie als een kampeerplaats doet u eenvoudig online. Wij verwelkomen u graag op onze camping in Ommen voor een heerlijke vakantie!