Camping met zwemparadijs Nederland

De Kleine Wolf is een vijfsterren camping met zwemparadijs in Nederland. Een campingvakantie in eigen land is natuurlijk niet compleet zonder een zwemparadijs. Bij De Kleine Wolf in het Overijsselse Vechtdal beleeft u ontzettend veel zwemplezier in het binnen- en buitenzwembad. Overnachten doet u op een van de ruime kampeerplaatsen of in een van de verschillende huuraccommodaties.

Bekijk onze accommodaties

Bent u een fan van natuurwater?

 Bij lekker weer in Nederland vindt u bij camping De Kleine Wolf buiten het zwemparadijs ook het zandstrand Playa. Op Playa vindt u een heerlijk zandstrand met echte palmbomen en heerlijk verfrissend natuurwater. Het strand staat vol met strandparasols en speeltoestellen. Het water is ideaal voor een verfrissende duik of een tochtje met een roeibootje.

Bekijk ons zandstrand!

Reserveer direct uw plekje op onze camping met zwemparadijs in Nederland

Wilt u ook een onvergetelijke vakantie beleven op De Kleine Wolf? Reserveer dan eenvoudig online een plekje op onze camping met zwemparadijs in het Nederlandse Ommen. Of u nu met uw eigen tent, caravan of vouwwagen komt of wilt overnachten in een van de vele huuraccommodaties, u reserveert het eenvoudig online. Wij verwelkomen u graag op ons vakantiepark.

Reserveer nu uw plekje op onze vijfsterrencamping
Heeft De Kleine Wolf een binnen- en buitenzwembad?

Jazeker, u kunt bij ons zowel binnen als buiten gaan zwemmen. Wij hebben een verwarmd binnen- en buitenzwembad. Ook is het heerlijk vertoeven bij zandstrand Playa De Kleine Wolf’.

Is er een badmeester aanwezig?

Onze badmeesters zijn tijdens drukke dagen, de weekenden en schoolvakanties aanwezig. We verzoeken uw kinderen goed in de gaten te houden.

Welke faciliteiten biedt het binnenzwembad?

Er bevindt zich een peuterbad voor de allerkleinsten, een diep bad met stroomversnelling, spuitfontein, bubbelbank en een spectaculaire glijbaan.

Welke faciliteiten biedt het buitenzwembad?

Er bevindt zich een peuterbad met interactieve speelelementen voor de allerkleinsten, een groot buitenbad en twee spectaculaire glijbanen en op de ligweide zijn luxe ligbedden aanwezig.