Camping met zwemparadijs Nederland

Camping de Kleine Wolf is een vijfsterren camping met zwemparadijs in Nederland. Een campingvakantie in eigen land is natuurlijk niet compleet zonder een zwemparadijs. Bij Camping de Kleine Wolf in het Overijsselse Vechtdal beleeft u ontzettend veel zwemplezier in het binnen- en buitenzwembad. Overnachten doet u op een van de ruime kampeerplaatsen of in een van de verschillende huuraccommodaties.
 

Bekijk onze accommodaties

Een vijfsterrencamping met binnen- en buitenzwembad en een zwemvijver

Het verwarmde overdekte binnenzwembad biedt veel plezier voor jong en oud. Voor de allerkleinsten is er een kinderbad met diverse speelattributen en twee glijbaantjes. De oudere kinderen kunnen een duik nemen in het diepe bad, van de grote glijbaan glijden, in het bubbelbad relaxen en de stroomversnelling trotseren.
 
Op een warme zomerdag mag een verkoelende duik in een buitenzwembad of de zwemvijver natuurlijk niet ontbreken. Het verwarmde buitenbad heeft een brede familieglijbaan en een super lange glijbaan. De kleintjes kunnen spetteren in het ondiepe water en gebruik maken van een van de vele speelattributen. Het zwembad is omheind door een heerlijk veld met luxe ligbedden. Vanuit hier kunt u een oogje in het zeil houden. 
 
Bent u een fan van natuurwater? Op Playa de Kleine Wolf vindt u een heerlijk zandstrand met echte palmbomen en heerlijk verfrissend natuurwater. Het strand staat vol met strandparasols en speeltoestellen. Het water is ideaal voor een verfrissende duik of een tochtje met een roeibootje.

Geen tijd om te vervelen

Op Camping De Kleine Wolf is van alles te beleven voor zowel jong als oud. Niemand hoeft zich te vervelen tijdens een vakantie op deze camping met zwemparadijs in Nederland. Kinderen kunnen zich helemaal uitleven met vakantievriendjes op de sportvelden, de pannakooi en de Pump Track fietscrossbaan. Mocht het onverhoopt regenen, biedt ons indoor speelparadijs uitkomst. Het dolenthousiaste animatieteam verzorgt de allerleukste activiteiten voor alle leeftijden. 

Reserveer eenvoudig online uw kampeerplaats of accommodatie

Wilt u ook een onvergetelijke vakantie beleven op Camping de Kleine Wolf? Reserveer dan eenvoudig online een plekje op onze camping met zwemparadijs in het Nederlandse Ommen. Of u nu met uw eigen tent, caravan of vouwwagen komt of wilt overnachten in een van de vele huuraccommodaties, u reserveert het eenvoudig online. Wij verwelkomen u graag op ons vakantiepark.
 

Reserveer nu uw plekje op onze vijfsterren camping met zwemparadijs