Camping met zwemparadijs Nederland

Camping de Kleine Wolf is een vijfsterren camping met zwemparadijs in Nederland. Een campingvakantie in eigen land is natuurlijk niet compleet zonder een zwemparadijs. Bij Camping de Kleine Wolf in het Overijsselse Vechtdal beleeft u ontzettend veel zwemplezier in het binnen- en buitenzwembad. Overnachten doet u op een van de ruime kampeerplaatsen of in een van de verschillende huuraccommodaties.

Bekijk onze accommodaties

Bent u een fan van natuurwater? Op Playa de Kleine Wolf vindt u een heerlijk zandstrand met echte palmbomen en heerlijk verfrissend natuurwater. Het strand staat vol met strandparasols en speeltoestellen. Het water is ideaal voor een verfrissende duik of een tochtje met een roeibootje.

Bekijk ons zandstrand!

Reserveer eenvoudig online uw kampeerplaats of accommodatie

Wilt u ook een onvergetelijke vakantie beleven op Camping de Kleine Wolf? Reserveer dan eenvoudig online een plekje op onze camping met zwemparadijs in het Nederlandse Ommen. Of u nu met uw eigen tent, caravan of vouwwagen komt of wilt overnachten in een van de vele huuraccommodaties, u reserveert het eenvoudig online. Wij verwelkomen u graag op ons vakantiepark.

Reserveer nu uw plekje op onze vijfsterrencamping