Camping met viswater Nederland

Geniet u er op vakantie ook zo van om een hengeltje uit te werpen in een visvijver? Dan bent u bij Camping de Kleine Wolf aan het juiste adres! Deze camping met viswater in Nederland is gelegen in het prachtige Overijsselse Vechtdal en beschikt over een heuse visvijver van bijna een hectare! In het heldere viswater ziet u diverse soorten vissen rondzwemmen van verschillend formaat. Als u een hengel uitwerpt op deze camping met viswater in Nederland heeft u kans om 20-ponders, karpers, blei, grote brasems, zeelt en blank- en ruisvoorns aan de haak te slaan! Buiten het viswater is er ook nog eens ontzettend veel te beleven voor jong en oud op vijfsterren vakantiepark de Kleine Wolf! Overnachten doet u in uw eigen tent, vouwwagen, caravan of camper op een van de ruime kampeerplaatsen of in een van de vele huuraccommodaties.

Maak kennis met de faciliteiten van de klein wolf

Overnachten in een basic accommodatie, chalet of in een kasteel?

Wilt genieten van een kampeervakantie zonder dat u uw eigen kampeermiddelen hoeft mee te nemen? Dan kunt u terecht in een van de vele huuraccommodaties. Of u nu wilt overnachten in een trekkershut of in een echt kasteel met een ophaalbrug, het kan allemaal bij Camping de Kleine Wolf. Dankzij het uiteenlopende aanbod aan huuraccommodaties bieden wij vrijwel altijd een accommodatie passend bij uw wensen en behoeften. Hierdoor kunt u extra genieten van uw welverdiende vakantie op deze camping met viswater in Nederland!

Bekijk al onze verhuuraccommodaties
Kun je vissen bij De Kleine Wolf?

Dat kan! Er is een heuse visvijver bij Camping De Kleine Wolf van maar liefst 3000 m2. In de vijver zwemmen onder andere blank- en ruisvoorn, karpers, kolblei, grote brasem en zeelt. Waaronder enkele 20-ponders. U heeft geen visvergunning nodig om gebruik te kunnen maken van de visvijver. De visvijver ligt apart op het sportveld.

Heb je een visvergunning nodig bij De Kleine Wolf?

U heeft geen visvergunning nodig om gebruik te kunnen maken van de visvijver.