Camping met viswater Nederland

Geniet u er op vakantie ook zo van om een hengeltje uit te werpen in een visvijver? Dan bent u bij Camping de Kleine Wolf aan het juiste adres! Deze camping met viswater in Nederland is gelegen in het prachtige Overijsselse Vechtdal en beschikt over een heuse visvijver van bijna een hectare! In het heldere viswater ziet u diverse soorten vissen rondzwemmen van verschillend formaat. Als u een hengel uitwerpt op deze camping met viswater in Nederland heeft u kans om 20-ponders, karpers, blei, grote brasems, zeelt en blank- en ruisvoorns aan de haak te slaan! Buiten het viswater is er ook nog eens ontzettend veel te beleven voor jong en oud op vijfsterren vakantiepark de Kleine Wolf! Overnachten doet u in uw eigen tent, vouwwagen, caravan of camper op een van de ruime kampeerplaatsen of in een van de vele huuraccommodaties.
 

Maak kennis met de faciliteiten van de Kleine Wolf

Nooit achter het net vissen

Dankzij de uitgebreide faciliteiten en mogelijkheden bij Camping de Kleine Wolf vist u nooit achter het net. Zo is er voor ieder wat te beleven op deze vijfsterrencamping in Stegeren. Rustzoekers kunnen terecht op de afgelegen plekjes van de camping, waarbij rust en natuur centraal staat. De directe omgeving biedt ontzettend veel uitgestrekte wandel- en fietspaden in de ongerepte Overijsselse natuur. Maar ook voor families met kinderen of zelfs kleinkinderen van alle leeftijden is er ontzettend veel te beleven. De openlucht- en binnenbaden, de indoorspeeltuin en het uitgebreide animatie aanbod zorgt voor een onvergetelijke vakantie.  De kinderen kunnen samen met vakantievriendjes spelen en ravotten op de vele speel- en sportvelden nabij de accommodaties en kampeervelden.

Ontdek de mooiste plekjes van de camping

Ruime kampeerplaatsen nabij het viswater

Indien u wilt overnachten op Camping de Kleine Wolf in uw eigen tent, vouwwagen, caravan of camper kunt u terecht op een van de vele en zeer ruime kampeerplaatsen. Indien u zoekt, en boekt via de plattegrond kunt u uw favoriete plekje uitzoeken. Indien u nabij het viswater wilt overnachten raden wij een plekje aan op het veld genaamd Fuut. Vanuit deze ideaal gelegen plek bent u binnen de kortste keren op uw favoriete stekkie om te vissen.
 

Zoek en boek uw kampeerplaats

Overnachten in een basic accommodatie, chalet of in een kasteel?

Wilt genieten van een kampeervakantie zonder dat u uw eigen kampeermiddelen hoeft mee te nemen? Dan kunt u terecht in een van de vele huuraccommodaties. Of u nu wilt overnachten in een trekkershut of in een echt kasteel met een ophaalbrug, het kan allemaal bij Camping de Kleine Wolf. Dankzij het uiteenlopende aanbod aan huuraccommodaties bieden wij vrijwel altijd een accommodatie passend bij uw wensen en behoeften. Hierdoor kunt u extra genieten van uw welverdiende vakantie op deze camping met viswater in Nederland!
 

Bekijk al onze huuraccommodaties