Camping met viswater

Geniet u er op vakantie ook zo van om een hengeltje uit te werpen in een visvijver? Dan bent u bij De Kleine Wolf aan het juiste adres! Deze camping met viswater is gelegen in het prachtige Overijsselse Vechtdal en beschikt over een heuse visvijver van bijna één hectare! In deze visvijver zitten onder andere blank- en ruisvoorn, karpers, blei, grote brasem en zeelt, waaronder enkele 20-ponders. Vissen bij De Kleine Wolf is dus hengelen naar succes!

Goed nieuws, om te vissen bij De Kleine Wolf heeft u geen visvergunning nodig. U kunt dus vrijblijvend uw hengel uitwerpen en kijken of de vissen willen bijten. Wel zijn er natuurlijk een aantal regels verbonden aan het vissen in de visvijver. Dit doen wij om ieders visplezier te garanderen en om de visstand op peil te houden. Zo heeft iedereen plezier van de visvijver en heeft u de meeste kans op een mooie vangst.

Boek uw verblijf
Kampeerveld Fazant - Kids rennen hand in hand (edit large).jpg

Ruime kampeerplaatsen

De Kleine Wolf beschikt over ruime comfort kampeerplaatsen die heerlijk beschut liggen tussen de bomen. De sanitairgebouwen zijn luxe ingericht en bieden veel privacy en luxe. De sanitairgebouwen zijn verwarmd met vloerverwarming en een van de sanitair gebouwen is zelf uitgerust met een jacuzzi.
 
Met uw eigen tent, vouwwagen, caravan of kamper kunt u terecht op een van de vele kampeerplaatsen. Wilt u een plaats dichtbij de visvijver? Tijdens de boeking kunt u op de plattegrond uw eigen plekje uitzoeken. Het veld Fuut ligt dicht bij de visvijver en is dus ideaal als u lekker veel wilt genieten van de visvijver!
Kun je vissen bij De Kleine Wolf?

Dat kan! Er is een heuse visvijver bij Camping De Kleine Wolf van maar liefst 3000 m2. In de vijver zwemmen onder andere blank- en ruisvoorn, karpers, kolblei, grote brasem en zeelt. Waaronder enkele 20-ponders. U heeft geen visvergunning nodig om gebruik te kunnen maken van de visvijver. De visvijver ligt apart op het sportveld.

Heb je een visvergunning nodig bij De Kleine Wolf?

U heeft geen visvergunning nodig om gebruik te kunnen maken van de visvijver.