Camping met viswater

De Kleine Wolf is een camping met bijna 1 hectare aan viswater. In deze visvijver zitten onder andere blank- en ruisvoorn, karpers, blei, grote brasem en zeelt, waaronder enkele 20-ponders. Vissen bij De Kleine Wolf is dus hengelen naar succes!

Goed nieuws, om te vissen bij De Kleine Wolf heeft u geen visvergunning nodig. U kunt dus vrijblijvend uw hengel uitwerpen en kijken of de vissen willen bijten. Wel zijn er natuurlijk een aantal regels verbonden aan het vissen in de visvijver. Dit doen wij om ieders visplezier te garanderen en om de visstand op peil te houden. Zo heeft iedereen plezier van de visvijver en heeft u de meeste kans op een mooie vangst

Boek uw verblijf
Kampeerveld Fazant - Kids rennen hand in hand (edit large).jpg

Ruime kampeerplaatsen

De Kleine Wolf beschikt over ruime comfort kampeerplaatsen die heerlijk beschut liggen tussen de bomen. De sanitairgebouwen zijn luxe ingericht en bieden veel privacy en luxe. De sanitairgebouwen zijn verwarmd met vloerverwarming en een van de sanitair gebouwen is zelf uitgerust met een jacuzzi.
 
Met uw eigen tent, vouwwagen, caravan of kamper kunt u terecht op een van de vele kampeerplaatsen. Wilt u een plaats dichtbij de visvijver? Tijdens de boeking kunt u op de plattegrond uw eigen plekje uitzoeken. Het veld Fuut ligt dicht bij de visvijver en is dus ideaal als u lekker veel wilt genieten van de visvijver!

Huuraccommodaties op de camping

Heeft u geen eigen kampeermiddel? Geen probleem! Wij hebben ook een veel huuraccommodaties op de camping. Wij bieden lekker knusse cotta’s, luxe glampingtenten, en zelf een huis kasteel met ophaalbrug aan. Dankzij het uiteenlopende aanbod aan huuraccommodaties bieden wij vrijwel altijd een accommodatie passend bij uw wensen en behoeften. Zo kunt u toch het echte kampeergevoel beleven én geniet u toch van alle luxe! Hierdoor kunt u genieten van uw welverdiende vakantie op deze camping met viswater!

Bekijk onze accommodaties
Kun je vissen bij De Kleine Wolf?

Dat kan! Er is een heuse visvijver bij Camping De Kleine Wolf van maar liefst 3000 m2. In de vijver zwemmen onder andere blank- en ruisvoorn, karpers, kolblei, grote brasem en zeelt. Waaronder enkele 20-ponders. U heeft geen visvergunning nodig om gebruik te kunnen maken van de visvijver. De visvijver ligt apart op het sportveld.

Heb je een visvergunning nodig bij De Kleine Wolf?

U heeft geen visvergunning nodig om gebruik te kunnen maken van de visvijver.