Camping met viswater

Camping de Kleine Wolf is een camping met bijna 1 hectare aan viswater. In deze visvijver zitten onder andere blank- en ruisvoorn, karpers, blei, grote brasem en zeelt, waaronder enkele 20-ponders. Vissen bij De Kleine Wolf is dus hengelen naar succes!
 
Goed nieuws, om te vissen bij De Kleine Wolf heeft u geen visvergunning nodig. U kunt dus vrijblijvend uw hengel uitwerpen en kijken of de vissen willen bijten. Wel zijn er natuurlijk een aantal regels verbonden aan het vissen in de visvijver. Dit doen wij om ieders visplezier te garanderen en om de visstand op peil te houden. Zo heeft iedereen plezier van de visvijver en heeft u de meeste kans op een mooie vangst!

 

Hiervoor hebben het volgende regelement opgesteld:

  • Vissen in de visvijver mogen niet gevoerd worden, ook niet met voerkorfjes aan feedhangers en winkle pickers.
  • Nachtvissen is niet toegestaan, je kunt vissen tot een half uur na zonsondergang.
  • Hengels met elektronische beetmelding zijn niet toegestaan.
  • Vissen op roofvis met levens aas of kunstaas is verboden.
  • Om beschadiging van de vis tegen te gaan mag er geen leefnet gebruikt worden.
  • Alle vis moet na het vangen direct in de vijver teruggezet worden.
  • Er mag een afval achter gelaten worden bij de visvijver.

 

Vissen voor jong én oud

In de schoolvakanties en met feestdagen is Camping de Kleine Wolf een echte kindercamping, buiten deze periodes is het lekker rustig op de camping en kan er in alle rust gebruikt gemaakt worden van de visvijver.
 
Naast vissen kan er natuurlijk genoten worden van de natuur en de omgeving rondom onze camping. De camping ligt in het Overijsselse Vechtdal, een perfecte groene, gastvrije omgeving om even helemaal tot rust te komen.
 
Natuurlijk is het ook leuk uw kinderen te leren vissen! Ook dit kan bij De Kleine Wolf. In de schoolvakanties is de Kleine Wolf een vijfsterren kindercamping! De kinderen en kleinkinderen beleven de tijd van hun leven in het binnen- en buitenzwembad, de binnenspeeltuin en op de vele sport en spelmogelijkheden. Het animatieteam is ook volop aanwezig en organiseert veel leuke activiteiten!
 

Ruime kampeerplaatsen en luxe accommodaties

Camping de Kleine Wolf beschikt over ruime comfort kampeerplaatsen die heerlijk beschut liggen tussen de bomen. De sanitairgebouwen zijn luxe ingericht en bieden veel privacy en luxe. De sanitairgebouwen zijn verwarmd met vloerverwarming en een van de sanitair gebouwen is zelf uitgerust met een jacuzzi.
 
Met uw eigen tent, vouwwagen, caravan of kamper kunt u terecht op een van de vele kampeerplaatsen. Wilt u een plaats dichtbij de visvijver? Tijdens de boeking kunt u op de plattegrond uw eigen plekje uitzoeken. Het veld Fuut ligt dicht bij de visvijver en is dus ideaal als u lekker veel wilt genieten van de visvijver!
 
 
Heeft u geen eigen kampeermiddel? Geen probleem! Wij hebben ook een veel huuraccommodaties op de camping. Wij bieden lekker knusse cotta’s, luxe glampingtenten, en zelf een huis kasteel met ophaalbrug aan. Dankzij het uiteenlopende aanbod aan huuraccommodaties bieden wij vrijwel altijd een accommodatie passend bij uw wensen en behoeften. Zo kunt u toch het echte kampeergevoel beleven én geniet u toch van alle luxe! Hierdoor kunt u genieten van uw welverdiende vakantie op deze camping met viswater!
 

Boek nu uw vakantie mét viswater

Gooi en hengel uit en kom kamperen bij Camping de Kleine Wolf! Het reserveren van een huuraccommodatie of kampeerplaats doet u eenvoudig online. Ontdek ook eens wat andere over ons zeggen op Zoover en zoek en boek uw verblijf. Wij verwelkomen u graag op onze camping in Ommen!