Bob & Babet kampeerpretdagen

Wilt u lekker een paar dagen er tussenuit met uw peuter en/of dreumes? Speciaal voor peuters en dreumesen zijn de Bob & Babet Kampeerpretdagen in het leven geroepen. In de maanden mei, juni en september vinden de Bob & Babet Kampeerpretdagen plaats, buiten de schoolvakanties. Deze dagen staan in het teken van diverse leuke activiteiten zoals peuterzwemmen, verkleden, dieren voeren en voorlezen. De activiteiten worden geheel afgestemd op peuters en de behoefte om spelenderwijs en ontdekkend te leren. Tijdens korte en speelse activiteiten geniet u volop van de tijd die u samen doorbrengt met uw peuter.      
Speciaal voor dreumesen en peuters
Ontdekkend en spelenderwijs leren
Boordevol vermakelijke activiteiten
322-HTC20170623KW-1071.jpg

Volop vermaak voor de kleintjes

Bob & Babet kampeerpret

De Bob & Babet kampeerpretdagen worden georganiseerd in de maanden mei, juni en september, buiten de schoolvakanties. Gedurende deze periode organiseren wij minimaal drie activiteiten per dag, waarbij van alles te beleven valt voor uw peuter of dreumes. Bij deze activiteiten wordt alles zó opgezet om in te spelen op peuters en hun behoefte om ontdekkend en spelenderwijs te leren. Voorbeelden van activiteiten die tijdens de Bob & Babet kampeerpretdagen georganiseerd worden, zijn onder andere:

  • Peuterzwemmen
  • Dreumesdansen
  • Verkleden
  • Dieren voeren
  • Samen ontbijten
  • Knuffelen met Wolfie

Faciliteiten voor peuters

HTC20170623KW-0828 (Custom).jpg

Vakantie met peuter

Alle faciliteiten in huis voor een fantastische vakantie met uw peuter

Tijdens een vakantie op Camping de Kleine Wolf hoeft niemand zich te vervelen. De camping heeft alle faciliteiten in huis voor een onvergetelijke vakantie met uw peuter. Iedere dag geniet u van de quality time met uw peuter of dreumes. In het indoor speelparadijs kunnen kleuters zich helemaal uitleven in Teletubbieland en in het heuvelachtige educatieve landschap kunnen peuters heerlijk spelen en ontdekken. De ontdekkingsreis staat in het thema van een boerderij. Zo kunnen peuters onder andere een koe melken en een tractor aanslingeren. Laat uw peuter daarnaast spetteren in het ondiepe gedeelte van de zwemvijver, het binnenzwembad of het verwarmde buitenzwembad. Aan faciliteiten geen gebrek voor een onvergetelijke tijd samen!

Peutervriendelijk overnachten

Kampeerveld Fazant - Kids speeltuin (custom).jpg

Overnachten

Peutervriendelijke kampeerplaatsen en huuraccommodaties

Bij Camping de Kleine Wolf kunt u zowel terecht met uw eigen kampeermiddel als in een van onze luxe huuraccommodaties. Beide opties zijn mogelijk tijdens een vakantie met uw peuter. De comfort kampeerplaatsen zijn ruim van formaat, waardoor uw peuter op de kampeerplek zelf kan spelen. Tevens is er een speeltoestel te vinden op bijna ieder kampeerveld. Zowel de kampeerplaatsen als de huuraccommodaties zijn gelegen op gezellige veldjes en knusse laantjes, waardoor uw peuter snel vriendjes en vriendinnetjes kan maken. 

04. Kinderpretpark Julianatoren - Safaribaan.jpg

Omgeving

Leuke activiteiten in de buurt

Vanuit De Kleine Wolf bent u binnen no-time op een leuke plek waar u een onvergetelijke dag beleeft met uw peuter en/of dreumes. Zo bent u snel bij leuke attractieparken als bijvoorbeeld Avonturenpark Hellendoorn, Plopsa Indoor Coevorden, Dinoland Zwolle of Kinderpretpark Julianatoren. Wilt u uw kind kennis laten maken met de dierenwereld? Ook dan zijn er meer dan genoeg mogelijkheden in de buurt van De Kleine Wolf! Zo kunt u uitwijken naar Wildlands Adventure Zoo, Apenheul of het Dolfinarium. Wilt u het kleinschaliger opzoeken? Dan zijn Kinderboerderij Ommen of Kinderboerderij Dekibo Dedemsvaart mooie locaties om uw kinderen de uitgebreide dierenwereld te laten ontdekken. Naast de genoemde parken en activiteiten is er nog veel meer te beleven in de omgeving. Bekijk via onderstaande link alle mogelijkheden in de buurt van De Kleine Wolf!

Onze accommodaties

Entree.jpg

Boek uw vakantie op ANWB Camping van het Jaar 2022!

U bent van harte welkom!

De Kleine Wolf biedt ruime kampeerplaatsen met of zonder privé-sanitair, er zijn speciale autovrije kampeervelden en op een deel van de camping zijn huisdieren toegestaan. Ook met een camper bent u van harte welkom.