Camping met huisjes Nederland

Als u op zoek bent naar een comfortabele accommodatie die aan al uw wensen voldoet, kom dan naar onze camping met huisjes in Nederland. Bij Camping de Kleine Wolf heeft u ruim de keus uit verschillende huisjes. Hierdoor kunt u het echte kampeergevoel beleven op onze camping, zonder dat u een eigen tent, vouwwagen, caravan of camper mee hoeft te nemen. Naast onze mooie accommodaties kunt u natuurlijk altijd gebruik maken van onze vele faciliteiten, zoals de horecagelegenheden, supermarkt of zwembaden. Kies nu uit een van onze accommodaties, van basic tot luxe!

Ontdek alle huisjes bij De Kleine Wolf

Trekkershut.jpg

Onze huisjes op de camping in Nederland

Onze camping met huisjes in Nederland heeft een erg breed scala aan accommodaties. Zowel met uw gezin als met een groter gezelschap kunt u heerlijk genieten in een van de basic huisjes, luxere lodges, ruime chalets of de particulier verhuurde bungalows.

Verschillende huisjes op onze camping in Nederland

De basic huisjes: de trekkershutcotta en basic lodge zijn elk zeer compact van opzet, maar ontzettend gezellig. U ervaart hier het echte kampeergevoel, doordat deze huisjes zich op de kampeervelden bevinden. U kunt dan ook gebruik maken van de moderne sanitairgebouwen die op deze velden op onze camping met huisjes in Nederland staan. De Basic Lodge beschikt wel over een eigen toilet!

De lodges: het grootste verschil met de basic huisjes is dat de lodges op onze camping met huisjes in Nederland over een eigen badkamer en keuken met alle voorzieningen beschikken. Vrijwel alle lodges zijn zeer ruim van binnen en hebben genoeg ruimte rondom het huisje. Op de veranda kunt u heerlijk genieten van de schaduw.

De chalets: deze zijn allen zeer modern ingericht en beschikken over grote ramen, zodat u prachtig uitzicht heeft over het naastgelegen bos. Daarnaast liggen alle chalets vlakbij het centrum en alle faciliteiten van de camping met huisjes in Nederland.

De bungalows: wanneer u echt van luxe en ruimte houdt en minder waarde hecht aan het kampeergevoel, ga dan voor een van onze bungalows. U heeft hier alle gemakken die u thuis ook heeft en daarnaast veel privacy door de vele ruimte rondom de huisjes. De bungalows zijn gelegen op De Hongerige Wolf, het bungalowpark dat gelegen is naast onze camping met huisjes in Nederland.

Groepsaccommodaties: bij Boerderij de Kleine Wolf of Kasteel de Wolvenburcht kunt u met 10 tot 12 personen verblijven. Beide huisjes op onze camping in Nederland hebben veel charisma, zijn met stijl ingericht en zijn zeer ruim van opzet. Hierdoor kunt u zich ook met een groot gezelschap even terugtrekken en genieten van uw rust.

Chalet de Roos.jpg

Boek een van de huisjes in Nederland

Heeft u een goed beeld gekregen van de verschillende huisjes die Camping de Kleine Wolf aanbiedt? Of zou u toch graag nog wat meer informatie willen over de verschillende accommodaties? Dat kan, neem gerust contact met ons op. Als u uw keuze heeft gemaakt, wacht dan niet langer en boek direct uw overnachting bij onze camping met huisjes in Nederland.