Camping met huisjes Nederland

Als u op zoek bent naar een comfortabele accommodatie die aan al uw wensen voldoet, kom dan naar onze camping met huisjes in Nederland. Bij De Kleine Wolf heeft u ruim de keus uit verschillende huisjes. Hierdoor kunt u het echte kampeergevoel beleven op onze camping, zonder dat u een eigen tent, vouwwagen, caravan of camper mee hoeft te nemen. Naast onze mooie accommodaties kunt u natuurlijk altijd gebruik maken van onze vele faciliteiten, zoals de horecagelegenhedensupermarkt of zwembaden. Kies nu uit een van onze accommodaties, van basic tot luxe!

Ontdek alle huisjes bij De Kleine Wolf
Waarom kamperen bij De Kleine Wolf?

De Kleine Wolf pakt het echte kampeergevoel groots aan. Wij geloven dat het echte kampeergevoel in de kleine dingen zit: een speciale verrassing, de glimlach van uw kind(eren) en de tijd voor uzelf. Wij pakken deze dingen groots aan en dat maakt ons uniek. Wat een ander heel bijzonder vindt, vinden wij vaak heel normaal. Samen met onze gasten maken we de camping. Daarom nemen wij al 3 generaties lang de tijd voor uw vrije tijd. Onze ruime kampeerplaatsen zijn gelegen beschut tussen de bomen op gezellige grasveldjes of tussen de mooi aangelegde singels. Met of zonder auto of in de zon of schaduw.

Ik wil graag op vakantie met de hond. Is mijn hond toegestaan op de camping?

Honden zijn alleen toegestaan ten westen van de entree (met uitzondering van Fazant 1 t/m 29 en 73 t/m 105). Daarbij zijn er maximaal 2 honden per kampeerplaats toegestaan en dienen honden te zijn aangelijnd. In de verhuuraccommodaties zijn honden helaas niet toegestaan.

Welke faciliteiten zijn er voor mijn hond?

Aan de rand van de camping bevindt zich een hondentoilet en in het sanitairgebouw bij kampeerveld de Fazant is een speciale hondendouche. Bovendien beschikt de camping over 80 hectare bosgebied waar u een fijne wandeling kunt maken met uw hond.

Waaruit bestaat het privé-sanitair?

De privé badkamers zijn voorzien van een douche, toilet, wastafel, designradiator en aan de buitenzijde bevindt zich een afwasplaats. Bovendien zijn de badkamers luxe en sfeervol ingericht met alle gemakken binnen handbereik!

Waaruit bestaat het privé-sanitair Deluxe?

Het privé-sanitair Deluxe is luxe en industrieel ingericht met alle gemakken binnen handbereik. Stap vanuit uw kampeermiddel direct op de warme vloer van uw eigen sanitair. Het luxe sanitair is voorzien van skylights, zo kunt u heerlijk douchen met uitzicht op de sterrenhemel. De buitenzijde is voorzien van een afwasplaats.