Camping bij Dalfsen

Op zoek naar een camping in de buurt van Dalfsen? De Kleine Wolf is dan de ideale plek voor u. Onze camping ligt op slechts 25 minuten rijden met de auto van het mooie plaatsje Dalfsen vandaan. Zowel op de camping als daarbuiten is ontzettend veel te beleven. Behalve Dalfsen liggen in de omgeving van De Kleine Wolf nog ontzettend veel andere gezellige plaatsjes, zoals Hardenberg of Dedemsvaart. Dit zijn steden met veel karakter en bieden daarmee een leerzame en onderscheidende dag uit tijdens uw vakantie. Wilt u een kampeerplek boeken op onze camping bij Dalfsen?

Ontdek onze camping bij Dalfsen
bootje varen vecht natuur.jpg

Het gezellige plaatsje Dalfsen

Dalfsen ligt in het centraal noordelijke deel van Overijssel. Het is een groot dorp met in het centrum enkele winkels en supermarkten. Wanneer u écht om u heen kijkt, ziet u dat het dorp gevormd wordt door enkele prachtige oude woningen en kerken. Dalfsen is echter bijzonder door de schitterende natuur in de directe omgeving van het dorp. U vindt hier uitgestrekte velden die zich uitstekend lenen voor lange wandel- of fietstochten. Ook zijn er diverse kastelen te bezichtigen in de omgeving van Dalfsen.

Vanuit De Kleine Wolf is Dalfsen binnen 25 minuten te bereiken met de auto. Wanneer u sportief bent aangelegd, is het natuurlijk ook mogelijk om met uw eigen of gehuurde fiets een van de mooie fietsroutes te volgen om Dalfsen te bereiken. 

Waarom is De Kleine Wolf de leukste camping van Nederland?

Camping de Kleine Wolf behoort tot de top 10 beste campings van Nederland en dat is niet voor niets! De Kleine Wolf is door de ANWB uitgeroepen tot Camping van het Jaar 2022 als fijnste gezinscamping van Nederland. In 2020 heeft De Kleine Wolf deze prijs ook in ontvangst mogen nemen. De Kleine Wolf is de perfecte plek voor een onvergetelijke vakantie voor jong en oud. Gelegen in het prachtige Overijsselse Vechtdal vindt u De Kleine Wolf. Daarnaast is De Kleine Wolf genomineerd voor de award ANWB Camping van het Jaar 2024 in de categorie Beste familiecamping met zwembad en waterpret!

Wat is er te doen in Dalfsen en omgeving?

Zin om erop uit te trekken? Dat kan! Ontdek de prachtige omgeving van De Kleine Wolf te voet of per fiets. De Kleine Wolf ligt in het Vechtdal, wat bekend staat als een groene, natuurrijke en gastvrije regio. Perfect voor iedere vakantieganger.

Hoe kan ik zien welke kampeerplekken op de camping nog vrij zijn?

U kunt de beschikbaarheid bekijken via onze online boekingsstraat. Klikt u hiervoor op de roze button rechts bovenaan de site 'boek uw vakantie'. Vervolgens filtert u op verblijfssoort, verblijfsdatum en het aantal personen. Vervolgens volgt u de verdere stappen en klikt u op 'boeken'. Bij 'voorkeursboeking' geeft u JA aan en u krijgt op de plattegrond te zien welke objecten nog beschikbaar zijn.