Camping aan het viswater

Bent u op zoek naar een camping aan viswater in Nederland? Dan is De Kleine Wolf perfect voor u, want hier vindt u een grote visvijver. De campingplaatsen zijn gelegen in de buurt van dit viswater, dus vanaf uw tent, camper of caravan loopt u direct hier naartoe en gooit u zo uw hengel uit in deze mooie en grote visvijver. Ook onze glamping met diverse accommodaties is zeer dicht gelegen aan dit viswater, zodat u ook zonder eigen kampeermiddel direct een heerlijke wandeling maakt rond deze visvijver.

Ontdek De Kleine Wolf

Het viswater op onze camping

Houdt u van vissen? Dan is De Kleine Wolf een echt paradijs voor u, want wij hebben voor vissers een visvijver van bijna 1 hectare op onze camping in Nederland. Deze visvijver ligt direct naast de zwemvijver, waar u op zomerse dagen ook heerlijk afkoelt. In het viswater zwemmen onder andere blank- en ruisvoorn, karpers, blei, grote brasem en zeelt, waaronder enkele 20-ponders. U heeft geen visvergunning nodig om gebruik te maken van de visvijver. Voordat u gaat vissen in deze visvijver, is het wel belangrijk dat u het visreglement goed doorleest.

Download het visreglement

De andere faciliteiten op De Kleine Wolf

Naast het viswater heeft onze camping in Nederland ook ontzettend veel andere faciliteiten waardoor uw vakantie nog onbezorgder én onvergetelijker wordt. Voor uw kinderen worden er door ons animatieteam zeer diverse en originele activiteiten georganiseerd, zodat uw kinderen zich zeker niet vervelen. Daarnaast is er voor uw kinderen ontzettend veel speelplezier in de grote speeltuin of een van onze binnen- of buitenzwembaden. Wilt u lekker uit eten met het hele gezin? Ga dan zeker een hapje eten bij De Wolventuin, waar ook een grote indoor speeltuin is. Kookt u liever zelf in uw accommodatie? Doe dan al uw aankopen bij onze supermarkt.
 

Boek nu uw verblijf op onze camping aan viswater

Wilt u graag met het hele gezin op vakantie naar een camping aan viswater in Nederland?  Dat begrijpen wij! Boek direct online. Heeft u toch nog vragen over onze camping, het viswater of over uw boeking? Neem dan gerust contact met ons op via e-mail (info@kleinewolf.nl) of telefoon (0529-457203).