Campervakantie met gezin

Wilt u graag een campervakantie met uw gezin? Begrijpelijk, want kamperen met het hele gezin is een ontzettend leuke ervaring. U bent van harte welkom op de ruime camperplaatsen van onze vijfsterren familiecamping. De camping is gelegen in het mooie Overijsselse Vechtdal, tussen de knusse vakantieplaatsjes Ommen en Hardenberg. Een campervakantie met het hele gezin zal niet snel vergeten worden aangezien er ontzettend veel te beleven is op Camping de Kleine Wolf. Een vakantie is natuurlijk niet compleet zonder uren door te brengen in het water. Camping de Kleine Wolf is een waar paradijs voor zwemliefhebbers met een binnenzwembad, buitenzwembad en een zwemvijver. Daarnaast kunnen uw kinderen naar hartenlust spelen met vakantievriendjes in de binnenspeeltuin en op de vele sport- en speelattributen over de camping.
 

Ontdek De Kleine Wolf

Zwemplezier voor jong en oud

Het heldere natuurwater van ‘Playa de Kleine Wolf’ leent zich uitstekend voor een verfrissende duik op een warme zomerdag. Het water grenst aan een heerlijk zandstrand met echte palmbomen en rieten strandparasols. Kinderen vermaken zich in en rondom het water. Op het strand zijn veel water- en zandtoestellen te vinden waar de kinderen kunnen spelen en kliederen met zand en water. Als u niet zo’n fan bent van natuurwater kunt u op een zonnige dag afkoelen in het verwarmde buitenzwembad met meerdere glijbanen. Op een koele of regenachtige dag kunt u terecht in het binnenzwembad met glijbanen, bubbelbaden en een stroomversnelling. Een campervakantie met het hele gezin op De Kleine Wolf staat garant voor urenlang zwemplezier.

Alles aanwezig voor een onvergetelijke campervakantie met uw gezin

Op en rondom Camping de Kleine Wolf is ontzettend veel te beleven voor jong en oud. Tijdens een campervakantie met uw gezin hoeft niemand zich te vervelen. Kinderen kunnen klimmen, klauteren, spelen en ontdekken in binnenspeeltuin De Wolventuin. De binnenspeeltuin is verdeeld in drie zones voor verschillende leeftijden. De lage zone is ingericht als Teletubbieland en is voor kleintjes tot vijf jaar. In de middelhoge zone kunnen zowel kinderen als volwassenen het tegen elkaar opnemen in een obstakelrun. Met behulp van polsbandjes wordt de tijd geregistreerd zodat u voor eens en altijd kunt beslissen wie de snelste is. Het hoge gedeelte is maar liefst tien meter hoog en is voorzien van een driedimensionaal klimparcours. Naast de indoor speeltuin zijn er nog ontzettend veel speel- en sportvelden over de hele camping te vinden. In de zomervakanties staat een enthousiast animatieteam klaar om de campervakantie met uw gezin helemaal onvergetelijk te maken.
 

Bekijk alle faciliteiten van De Kleine Wolf

Comfort kampeerplaatsen met voldoende ruimte

De comfort kampeerplaatsen zijn ideaal voor een campervakantie met uw gezin. De ruim opgezette kampeerplaatsen liggen op gezellige grasvelden of op prachtig aangelegde singels. Op vrijwel ieder kampeerveldje zijn speeltoestellen te vinden. Iedere kampeerplaats is geschikt voor één familie van maximaal 8 personen. Op de kampeerplaats heeft u de beschikking over 8 ampère stroom, een CAI-aansluiting, een eigen watertappunt en een eigen afvoer. Tegen betaling is WiFi of een ampèreverhoging mogelijk. Wilt u direct een campervakantie met uw gezin reserveren op onze vijfsterren camping? Reserveer dan eenvoudig online uw kampeerplaats en dan verwelkomen wij u graag op de ANWB Camping van het Jaar 2020.
 

Reserveer uw kampeerplaats