Campervakantie met gezin

Wilt u graag op een campervakantie met uw gezin? Begrijpelijk, want kamperen met het hele gezin is een ontzettend leuke ervaring! U bent van harte welkom op de ruime camperplaatsen van onze vijfsterren familiecamping. Uw camper kan op elke plaats staan en daarnaast kunt u zelfs een voorkeursboeking doorgeven, waar wij zoveel mogelijk rekening mee proberen te houden en u op uw favoriete plek vakantie viert! De camping is gelegen in het mooie Overijsselse Vechtdal, tussen de knusse vakantieplaatsjes Ommen en Hardenberg. Een campervakantie met het hele gezin zal niet snel vergeten worden aangezien er ontzettend veel te beleven is bij De Kleine Wolf. Een vakantie is natuurlijk niet compleet zonder uren door te brengen in het water. De Kleine Wolf is een waar paradijs voor zwemliefhebbers met een binnenzwembad, buitenzwembad en een zwemvijver. Daarnaast kunnen uw kinderen tijdens uw campervakantie met het gezin naar hartenlust spelen met vakantievriendjes in de binnenspeeltuin en op de vele sport- en speelplekken over de camping.

Ontdek De Kleine Wolf

Comfort kampeerplaatsen met voldoende ruimte

De comfort kampeerplaatsen zijn ideaal voor een campervakantie met uw gezin. De ruim opgezette kampeerplaatsen liggen op gezellige grasvelden of op prachtig aangelegde singels. Op vrijwel ieder kampeerveldje zijn speeltoestellen te vinden. Iedere kampeerplaats is geschikt voor één familie van maximaal 8 personen. Tijdens de campervakantie met uw gezin heeft u hier de beschikking over 8 ampère stroom, een CAI-aansluiting, een eigen watertappunt en een eigen afvoer. Tegen betaling is Wi-Fi of een ampèreverhoging mogelijk. Wilt u direct een campervakantie met uw gezin reserveren op onze vijfsterren camping? Reserveer dan eenvoudig online uw kampeerplaats en dan verwelkomen wij u graag op de ANWB Camping van het Jaar 2024. Heeft u vragen over onze camping, onze faciliteiten of over de omgeving? Neem dan gerust contact met ons op.

Zoek en boek uw camperplek
Kan ik met een camper jullie terrein op?

Ja, ook met een camper bent u van harte welkom op onze camping! Al onze kampeerplaatsen zijn ontzettend ruim en bieden voldoende ruimte voor een camper.

Ik kom met een camper, kan ik gebruik maken van dezelfde faciliteiten als anderen?

Ja! Onze campergasten mogen gewoon gebruik maken van dezelfde faciliteiten als al onze andere gasten.

Welk veld op de camping is geschikt voor kinderen?

Op bijna elk veld op de camping zijn speeltoestellen aanwezig, waardoor de kleine kinderen goed in het zicht blijven en u vanuit uw luie stoel heerlijk kunt genieten. De velden Fazant, Specht en Arend zijn autovrije velden. Dit is voor gezinnen met kleine kinderen erg prettig, omdat er alleen op aankomst- en vertrekdagen auto’s toegestaan zijn op deze velden. Mede daarom raden wij deze velden aan voor kleine kinderen.

Waarom kamperen bij De Kleine Wolf?

De Kleine Wolf pakt het echte kampeergevoel groots aan. Wij geloven dat het echte kampeergevoel in de kleine dingen zit: een speciale verrassing, de glimlach van uw kind(eren) en de tijd voor uzelf. Wij pakken deze dingen groots aan en dat maakt ons uniek. Wat een ander heel bijzonder vindt, vinden wij vaak heel normaal. Samen met onze gasten maken we de camping. Daarom nemen wij al 3 generaties lang de tijd voor uw vrije tijd. Onze ruime kampeerplaatsen zijn gelegen beschut tussen de bomen op gezellige grasveldjes of tussen de mooi aangelegde singels. Met of zonder auto of in de zon of schaduw.

Wat is er allemaal te doen bij De Kleine Wolf?

Kinderen van iedere leeftijd vermaken zich eindeloos in het binnenzwembad of de indoor speeltuin, maken de mooiste kunstwerken in de Schaapskooi of genieten van de leukste shows in het theater. Bekijk hier het overzicht van alle speelfaciliteiten: Pannakooi, PumpTrack fietscrossbaan, midgetgolfbaan, tafeltennis, Schaapskooi, theater, Junglebos, indoor speeltuin, sportveld, tennisbaan binnen- en buitenzwembad, speelstrand met expeditie eiland, animatie, bootcamp park, beachbar, restaurant, pizzeria, snackbar en een ijssalon.