Kamperen op een camperplaats met privé-sanitair 

Gaat u graag op vakantie met uw camper en bent u op zoek naar een camperplaats met privé-sanitair? Dan is vijfsterrencamping De Kleine Wolf in Ommen een ideale locatie. Onze ruime camperplaatsen bieden voldoende schaduw en rust voor een onvergetelijke vakantie. Daarnaast kunt u genieten van alle faciliteiten op en in de omgeving van de camping. Neem een frisse duik in het zwembad, gooi een hengel uit in de visvijver of ontdek een van de mooie steden in de omgeving. 

Privé-sanitair bij de camperplaatsen

Sinds 2021 bieden we gloednieuw privé-sanitair. U kunt nu ook een camperplaats reserveren met privé-sanitair. Dit houdt in dat u direct achter uw camperplaats een eigen badkamer heeft. Deze badkamer bevat een douche, toilet, wastafel, radiator en de mogelijkheid om af te wassen. Zo kunt u in alle luxe genieten van een onvergetelijke vakantie met uw eigen camper. De camperplaatsen met privé-sanitair zijn te vinden op verschillende kampeervelden op onze camping, waaronder de Paardewei en Koolmees. 

Ontdek de camperplaatsen met privé-sanitair

Faciliteiten tijdens kamperen met een camper

Naast het gebruik van privé-sanitair heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van de openbare sanitair gebouwen. Deze gebouwen zijn recentelijk vernieuwd en geheel kindvriendelijk ingericht. 

Naast het nemen van een warme en schone douche kunt u elke ochtend genieten van een warm en vers broodje uit onze supermarkt. Of boodschappen doen voor een heerlijke barbecue met vrienden of familie. Liever even niet koken, breng dan een bezoekje aan een van de horecagelegenheden om uiteten te gaan na een energiek dagje uit. 

Bekijk de faciliteiten

Boek uw camperplaats met privé-sanitair 

Boek nu uw camperplaats met privé-sanitair bij De Kleine Wolf en geniet in alle luxe. Heeft u vragen over onze camperplaatsen of over uw boeking? Neem dan gerust contact met ons op via e-mail (info@kleinewolf.nl) of telefoon (0529-457203). 

Boek nu uw camperplaats met privé-sanitair