Campercampings

De Kleine Wolf is een van de beste campercampings van Nederland. De vijfsterrencamping is gelegen in het gezellige vakantieplaatsje Ommen in het Overijsselse Vechtdal. De familiecamping heeft alles in huis voor een onvergetelijke kampeervakantie voor jong en oud. Het is dan ook niet voor niets dat De Kleine Wolf is uitgeroepen tot ANWB Camping van het Jaar 2024 in de categorie ‘Beste familiecamping met zwembad en waterpret’! Kinderen beleven urenlang waterpret in de binnen- of buitenzwembaden, spelen met vakantievriendjes in het indoor speelparadijs of genieten van het uitbundige animatieteam. Tevens biedt de omgeving van onze campercamping voldoende mogelijkheden. Zo staat u binnen enkele minuten in Ommen, Hardenberg, Zwolle of in Attractiepark Slagharen.  Na een dag vol zwem- en speelplezier overnacht u op een ruime comfort kampeerplek.

Reserveer uw camperplaats op onze campercamping

Wilt u ook eens overnachten op een van de beste campercampings van Nederland? Wij staan te popelen om u te verwelkomen op onze campercamping! Iedere camperplaats is ruim opgezet en heeft 8 ampère stroom (ampèreverhoging mogelijk tegen betaling), een CAI-aansluiting, een eigen watertappunt, een eigen afvoer en tegen betaling is wifi beschikbaar met dekking over de gehele camping. Dankzij alle faciliteiten, de ruime kampeerplaatsen en de bruisende omgeving biedt De Kleine Wolf alles voor een onvergetelijke vakantie op een campercamping.

Zoek en boek uw plaats op onze campercamping
Kan ik met een camper jullie terrein op?

Ja, ook met een camper bent u van harte welkom op onze camping! Al onze kampeerplaatsen zijn ontzettend ruim en bieden voldoende ruimte voor een camper.

Ik kom met een camper, kan ik gebruik maken van dezelfde faciliteiten als anderen?

Ja! Onze campergasten mogen gewoon gebruik maken van dezelfde faciliteiten als al onze andere gasten.

Hoe kan ik zien welke kampeerplekken op de camping nog vrij zijn?

U kunt de beschikbaarheid bekijken via onze online boekingsstraat. Klikt u hiervoor op de roze button rechts bovenaan de site 'boek uw vakantie'. Vervolgens filtert u op verblijfssoort, verblijfsdatum en het aantal personen. Vervolgens volgt u de verdere stappen en klikt u op 'boeken'. Bij 'voorkeursboeking' geeft u JA aan en u krijgt op de plattegrond te zien welke objecten nog beschikbaar zijn.