Campercampings

Camping de Kleine Wolf is een van de beste campercampings van Nederland. De vijfsterrencamping is gelegen in het gezellige vakantieplaatsje Ommen in het Overijsselse Vechtdal. De familiecamping heeft alles in huis voor een onvergetelijke kampeervakantie voor jong en oud. Het is dan ook niet voor niets dat De Kleine Wolf is uitgeroepen tot ANWB Camping van het Jaar 2020 in de categorie ‘De fijnste gezinscamping in Nederland’. Kinderen beleven urenlang waterpret in de binnen- of buitenzwembaden, spelen met vakantievriendjes in het indoor speelparadijs of genieten van het uitbundige animatieteam. Tevens biedt de omgeving van onze campercamping voldoende mogelijkheden. Zo staat u binnen enkele minuten in Ommen, Hardenberg, Zwolle of in Attractiepark Slagharen.  Na een dag vol zwem- en speelplezier overnacht u op een ruime comfort kampeerplek.

Alle faciliteiten van Camping de Kleine Wolf
98-Wolventuin - spelen8.jpg

Klimmen en klauteren in het indoor speelparadijs

Kinderen van alle leeftijden kunnen zich helemaal uitleven in onze indoor speeltuin. Het speelparadijs is verdeeld in verschillende zones voor verschillende leeftijden. De eerste zone is ingericht in de vorm van een Teletubbieland en is geschikt voor kleintjes tot 5 jaar. Het groene educatieve landschap van Teletubbieland heeft een boerderijthema waarbij het ontdekken en beleven door middel van geluiden centraal staat.
 
De middelste zone is een overgangsgebied tussen jonge en oudere kinderen waarin interactieve spelletjes gespeeld kunnen worden. In het midden bevindt zich tevens onze obstakelrun waar kinderen en volwassenen het tegen elkaar kunnen opnemen. Om het extra competitief te maken wordt gebruik gemaakt van tijdsregistratie door middel van polsbandjes.
 
Het hoge gedeelte is maar liefst tien meter hoog en is voorzien van een driedimensionaal klimparcours. Daarnaast beschikt de camping nog onder andere over een visvijver, luxe sanitaire voorzieningen, dierenweide, midgetgolfbaan, pannakooi, tennisbaan, theater met jeugdhonk, avontuurlijk junglebos, campingsupermarkt, snackcorner, ijssalon en een sfeervol restaurant met binnentuin.

Reserveer uw camperplaats op onze campercamping

Wilt u ook eens overnachten op een van de beste campercampings van Nederland? Wij staan te popelen om u te verwelkomen op onze campercamping! Iedere camperplaats is ruim opgezet en heeft 8 ampère stroom (ampèreverhoging mogelijk tegen betaling), een CAI-aansluiting, een eigen watertappunt, een eigen afvoer en tegen betaling is wifi beschikbaar met dekking over de gehele camping. Dankzij alle faciliteiten, de ruime kampeerplaatsen en de bruisende omgeving biedt Camping de Kleine Wolf alles voor een onvergetelijke vakantie op een campercamping.

Zoek en boek uw plaats op onze campercamping
Kan ik met een camper jullie terrein op?

Ja, ook met een camper bent u van harte welkom op onze camping! Al onze kampeerplaatsen zijn ontzettend ruim en bieden voldoende ruimte voor een camper.

Ik kom met een camper, kan ik gebruik maken van dezelfde faciliteiten als anderen?

Ja! Onze campergasten mogen gewoon gebruik maken van dezelfde faciliteiten als al onze andere gasten.

Hoe kan ik zien welke kampeerplekken op de camping nog vrij zijn?

U kunt de beschikbaarheid bekijken via onze online boekingsstraat. Klikt u hiervoor op de roze button rechts bovenaan de site 'boek uw vakantie'. Vervolgens filtert u op verblijfssoort, verblijfsdatum en het aantal personen. Vervolgens volgt u de verdere stappen en klikt u op 'boeken'. Bij 'voorkeursboeking' geeft u JA aan en u krijgt op de plattegrond te zien welke objecten nog beschikbaar zijn.