Campercampings

Camping de Kleine Wolf is een van de beste campercampings van Nederland. De vijfsterrencamping is gelegen in het gezellige vakantieplaatsje Ommen in het Overijsselse Vechtdal. De familiecamping heeft alles in huis voor een onvergetelijke kampeervakantie voor jong en oud. Het is dan ook niet voor niets dat De Kleine Wolf is uitgeroepen tot ANWB Camping van het Jaar 2020 in de categorie ‘De fijnste gezinscamping in Nederland’. Kinderen beleven urenlang waterpret in de binnen- of buitenzwembaden, spelen met vakantievriendjes in het indoor speelparadijs of genieten van het uitbundige animatieteam. Tevens biedt de omgeving van onze campercamping voldoende mogelijkheden. Zo staat u binnen enkele minuten in Ommen, Hardenberg, Zwolle of in Attractiepark Slagharen.  Na een dag vol zwem- en speelplezier overnacht u op een ruime comfort kampeerplek.
 

Beleef zwemplezier in de binnen- en buitenzwembaden

Tijdens een vakantie op een van de vele campercampings in Nederland mag een zwembad natuurlijk niet ontbreken. Zowel bij goed, als bij slecht weer kunt u zich urenlang vermaken in de binnen- en buitenzwembaden. Op een warme zomerdag is het verkoelende water van de zwemvijver van 1 hectare ideaal. De zwemvijver grenst aan een heerlijk zandstrand met echte palmbomen, parasols en speelattributen. Als u niet zo’n liefhebber bent van natuurwater kunt u terecht in het verwarmde buitenzwembad. Het buitenzwembad bestaat uit een diep bad met twee stoere glijbanen en een ondiep bad waar de allerkleinsten kunnen spelen en spetteren. Het buitenzwembad wordt omheind door een heerlijke zonneweide. Mochten de weergoden minder goed gestemd zijn, dan kunt u terecht in het binnenzwembad. Het hele gezin kan zich urenlang vermaken in het binnenzwembad dankzij de glijbaan, stroomversnelling, bubbelbad en een uitnodigend peuterbad.
 

Klimmen en klauteren in het indoor speelparadijs

Kinderen van alle leeftijden kunnen zich helemaal uitleven in onze indoor speeltuin. Het speelparadijs is verdeeld in verschillende zones voor verschillende leeftijden. De eerste zone is ingericht in de vorm van een Teletubbieland en is geschikt voor kleintjes tot 5 jaar. Het groene educatieve landschap van Teletubbieland heeft een boerderijthema waarbij het ontdekken en beleven door middel van geluiden centraal staat.
 
De middelste zone is een overgangsgebied tussen jonge en oudere kinderen waarin interactieve spelletjes gespeeld kunnen worden. In het midden bevindt zich tevens onze obstakelrun waar kinderen en volwassenen het tegen elkaar kunnen opnemen. Om het extra competitief te maken wordt gebruik gemaakt van tijdsregistratie door middel van polsbandjes.
 
Het hoge gedeelte is maar liefst tien meter hoog en is voorzien van een driedimensionaal klimparcours. Daarnaast beschikt de camping nog onder andere over een visvijver, luxe sanitaire voorzieningen, dierenweide, midgetgolfbaan, pannakooi, tennisbaan, theater met jeugdhonk, avontuurlijk junglebos, campingsupermarkt, snackcorner, ijssalon en een sfeervol restaurant met binnentuin.

Reserveer uw camperplaats op onze campercamping

Wilt u ook eens overnachten op een van de beste campercampings van Nederland? Wij staan te popelen om u te verwelkomen op onze campercamping! Iedere camperplaats is ruim opgezet en heeft 8 ampère stroom (ampèreverhoging mogelijk tegen betaling), een CAI-aansluiting, een eigen watertappunt, een eigen afvoer en tegen betaling is wifi beschikbaar met dekking over de gehele camping. Dankzij alle faciliteiten, de ruime kampeerplaatsen en de bruisende omgeving biedt Camping de Kleine Wolf alles voor een onvergetelijke vakantie op een campercamping.