Intro - Reserveren 2024

Reserveer uw vakantie voor 2024

Fantastisch nieuws: u kunt uw vakantie bij Camping De Kleine Wolf voor 2024 reserveren!

Bent u nog niet zeker van uw vakantiedata in 2024? Geen zorgen. Elke reservering voor 2024 beschikt over onze omboekgarantie, waarmee u tot 2 weken voor aankomst uw vakantie kunt omboeken naar een andere periode binnen hetzelfde kalenderjaar. Op deze manier kunt u met een gerust hart uw vakantie voor 2024 plannen.*

Periodes langer dan 3 weken kunnen alleen telefonisch worden geboekt. Het is niet toegestaan om op één e-mailadres en/of achternaam meerdere boekingen voor dezelfde periode te maken. Het is enkel mogelijk om online of telefonisch te boeken. 

Online reserveren

Voordeel Zomerweken 2024

Camping-de-kleine-wolf-kamperen-aan-zandstrand-min.jpg

Arrangementen

Zomer voordeelweken

Heeft u zin om er in de zomer heerlijk tussenuit te gaan? Geniet dan van de zomer voordeelweken op De Kleine Wolf en beleef een fantastische vakantie op een comfort- of luxe kampeerplaats.

  • Zomer voordeelweken 17 augustus - 31 augustus 2024

Vechtdal Fietsvierdaagse

heide lemelerberg .jpg

Arrangement

Doe mee aan de Vechtdal Fietsvierdaagse

Wilt u lekker actief de omgeving ontdekken? Doe mee aan de Vechtdal Fietsvierdaagse van dinsdag 3 september t/m 6 september. Wij bieden in deze periode een kampeerarrangement van maandag 2 september t/m zaterdag 7 september. U start iedere dag op een ander punt met een prachtige fietsroute. U kiest zelf hoe veel dagen én hoe veel kilometers u gaat fietsen.