Vakantie peuter

Wilt u graag naar een vakantiepark met uw peuter? Op ons vakantiepark is ontzettend veel te beleven en te ontdekken voor uw peuter. Buiten de schoolvakanties is het zowel een stuk rustiger als een stuk voordeliger op ons vakantiepark. Met name de maanden mei, juni en september zijn erg geschikt voor een aantal dagen op een vakantiepark met uw peuter. Vanwege het uitgebreide aanbod aan faciliteiten voor kinderen van alle leeftijden is Camping de Kleine Wolf door de ANWB uitgeroepen tot Fijnste gezinscamping van het Jaar 2024 in de categorie 'Beste familiecamping met zwembad en waterpret'! Op ons vakantiepark overnacht u in een van de vele peutervriendelijke huuraccommodaties of op de comfortabele kampeervelden.

Bob & Babet Kampeerpret

Bob & Babet - Camping De Kleine Wolf

Bob & Babet dagen

Zowel in het voor- als in het naseizoen vinden de Bob & Babet Kampeerpretdagen plaats. Deze dagen staan boordevol vermakelijke activiteiten zoals peuterzwemmen, dreumesdansen, verkleden, dieren voeren, samen ontbijten, voorlezen enzovoorts. Het enthousiaste animatieteam zet de boel op stelten en zorgt ervoor dat uw peuter zich zal vermaken. Alle belevenissen van Bob & Babet vinden plaats op onze camping, zodat u het vakantiepark met uw peuter niet hoeft te verlaten.

Kamperen met uw peuter

Wilt u graag kamperen met uw peuter op ons vakantiepark? Onze ruime kampeerplaatsen zijn perfect voor een eerste kampeerervaring samen met uw peuter. Dankzij de beschutte ligging en het ruime formaat van de kampeerplaatsen kan uw peuter op een veilig plekje in de schaduw spelen voor uw tent, vouwwagen, caravan of camper. Als uw peuter overdag nog vaak slaapt is het aan te raden om in het voor- of naseizoen te komen genieten bij De Kleine Wolf.

Zoek en boek uw vakantie
Waarom op vakantie bij De Kleine Wolf?

Camping de Kleine Wolf behoort tot de top 10 beste campings van Nederland en dat is niet voor niets! De Kleine Wolf is door de ANWB uitgeroepen tot Camping van het Jaar 2022 als fijnste gezinscamping van Nederland. In 2020 heeft De Kleine Wolf deze prijs ook in ontvangst mogen nemen. Daarnaast is De Kleine Wolf genomineerd voor de award ANWB Camping van het Jaar 2024 in de categorie 'Beste familiecamping met zwembad en waterpret'! De Kleine Wolf is de perfecte plek voor een onvergetelijke vakantie voor jong en oud. Gelegen in het prachtige Overijsselse Vechtdal vindt u De Kleine Wolf.

Welk veld op de camping is geschikt voor kinderen?

Op bijna elk veld op de camping zijn speeltoestellen aanwezig, waardoor de kleine kinderen goed in het zicht blijven en u vanuit uw luie stoel heerlijk kunt genieten. De velden Fazant, Specht en Arend zijn autovrije velden. Dit is voor gezinnen met kleine kinderen erg prettig, omdat er alleen op aankomst- en vertrekdagen auto’s toegestaan zijn op deze velden. Mede daarom raden wij deze velden aan voor kleine kinderen.

Wat is er bij De Kleine Wolf te doen voor peuters?

Speciaal voor peuters en dreumesen zijn de Bob & Babet Kampeerpretdagen in het leven geroepen. In de maanden mei, juni en september, buiten de schoolvakanties om, vinden de Bob & Babet Kampeerpretdagen plaats. Deze dagen staan boordevol met activiteiten zoals peuterzwemmen, verkleden, dieren voeren, voorlezen en samen ontbijten. De activiteiten worden geheel afgestemd op peuters en de behoefte om spelenderwijs en ontdekkend te leren

Is de Wolventuin geopend bij mooi weer?

Ons indoor speelparadijs en restaurant is ook geopend bij mooi weer. U kunt binnen de openingstijden altijd terecht voor een lunch, hapje of diner terwijl de kinderen zich kunnen vermaken in de indoor speeltuin. Bekijk de openingstijden op onze website.

Voor welke leeftijden is de binnenspeeltuin geschikt?

Aan iedere leeftijd is gedacht! Er is een lage zone in de vorm van een Teletubbieland voor de kleintjes, een middelhoge zone met wedstrijdelement in de vorm van een obstacle run en een veilige hoge zone tot 10 meter voor de allerstoerste jeugd.