Vakantiepark peuter

Wilt u graag naar een vakantiepark met uw peuter? Op ons vakantiepark is ontzettend veel te beleven en te ontdekken voor uw peuter. Buiten de schoolvakanties is het zowel een stuk rustiger als een stuk voordeliger op ons vakantiepark. Met name de maanden mei, juni en september zijn erg geschikt voor een aantal dagen op een vakantiepark met uw peuter. Vanwege het uitgebreide aanbod aan faciliteiten voor kinderen van alle leeftijden is Camping de Kleine Wolf door de ANWB uitgeroepen tot Fijnste gezinscamping van het Jaar 2020.’ Op ons vakantiepark overnacht u in een van de vele peutervriendelijke huuraccommodaties of op de comfortabele kampeervelden.

Ontdek Camping de Kleine Wolf

Geniet van de kostbare tijd samen met uw peuter

Tijdens een vakantie op ons vakantiepark met uw peuter geniet u van kostbare tijd samen. Peuters hebben vaak de behoefte om ontdekkend te leren door middel van spelen, onze educatieve indoor speeltuin is hier perfect voor! Indoor speeltuin de Wolventuin bestaat uit drie verschillende zones voor verschillende leeftijden. De laagste zone is speciaal ingericht voor kinderen tot vijf jaar. Het heuvelachtige landschap met de naam ‘Teletubbieland’ heeft een boerderijthema. Hier staat ontdekken en beleven door middel van geluiden centraal. De allerkleinsten kunnen oefenen met het melken van een koe, spelen op en rondom een tractor of ravotten door de kruiptunneltjes.

Daarnaast vindt u zowel in ons verwarmde binnen- als buitenzwembad een ondiep bad waar peuters heerlijk kunnen spetteren. Ook de zwemvijver heeft een afgezet ondiep gedeelte waarin uw peuter kan spelen met het zuivere natuurwater.

Bob & Babet dagen

Zowel in het voor- als in het naseizoen vinden de Bob & Babet Kampeerpretdagen plaats. Deze dagen staan boordevol vermakelijke activiteiten zoals peuterzwemmen, dreumesdansen, verkleden, dieren voeren, samen ontbijten, voorlezen enzovoorts. Het enthousiaste animatieteam zet de boel op stelten en zorgt ervoor dat uw peuter zich zal vermaken. Alle belevenissen van Bob & Babet vinden plaats op onze camping, zodat u het vakantiepark met uw peuter niet hoeft te verlaten.

Overnacht in een peutervriendelijke accommodatie

De Kleine Wolf biedt uiteenlopende accommodaties om te genieten van een welverdiende vakantie op ons vakantiepark met uw peuter. De huuraccommodaties zijn gelegen op gezellige veldjes en knusse laantjes. Tijdens de Bob & Babet Pretdagen wordt uw peuter zelfs opgehaald door Bob en Babet, of door de knuffelbare wolf Wolfie om de leukste avonturen te gaan beleven.

Kamperen met uw peuter

Wilt u graag kamperen met uw peuter op ons vakantiepark? Onze ruime kampeerplaatsen zijn perfect voor een eerste kampeerervaring samen met uw peuter. Dankzij de beschutte ligging en het ruime formaat van de kampeerplaatsen kan uw peuter op een veilig plekje in de schaduw spelen voor uw tent, vouwwagen, caravan of camper. Als uw peuter overdag nog vaak slaapt is het aan te raden om in het voor- of naseizoen te komen genieten bij De Kleine Wolf.