Vakantie peuter

Wilt u graag naar een vakantiepark met uw peuter? Op ons vakantiepark is ontzettend veel te beleven en te ontdekken voor uw peuter. Buiten de schoolvakanties is het zowel een stuk rustiger als een stuk voordeliger op ons vakantiepark. Met name de maanden mei, juni en september zijn erg geschikt voor een aantal dagen op een vakantiepark met uw peuter. Vanwege het uitgebreide aanbod aan faciliteiten voor kinderen van alle leeftijden is Camping de Kleine Wolf door de ANWB uitgeroepen tot Fijnste gezinscamping van het Jaar 2020.’ Op ons vakantiepark overnacht u in een van de vele peutervriendelijke huuraccommodaties of op de comfortabele kampeervelden.

Ontdek De Kleine Wolf

Bob & Babet dagen

Zowel in het voor- als in het naseizoen vinden de Bob & Babet Kampeerpretdagen plaats. Deze dagen staan boordevol vermakelijke activiteiten zoals peuterzwemmen, dreumesdansen, verkleden, dieren voeren, samen ontbijten, voorlezen enzovoorts. Het enthousiaste animatieteam zet de boel op stelten en zorgt ervoor dat uw peuter zich zal vermaken. Alle belevenissen van Bob & Babet vinden plaats op onze camping, zodat u het vakantiepark met uw peuter niet hoeft te verlaten.

spelende kinderen.jpg

Overnacht in een peutervriendelijke accommodatie

De Kleine Wolf biedt uiteenlopende accommodaties om te genieten van een welverdiende vakantie op ons vakantiepark met uw peuter. De huuraccommodaties zijn gelegen op gezellige veldjes en knusse laantjes. Tijdens de Bob & Babet Pretdagen wordt uw peuter zelfs opgehaald door Bob en Babet, of door de knuffelbare wolf Wolfie om de leukste avonturen te gaan beleven.

Kamperen met uw peuter

Wilt u graag kamperen met uw peuter op ons vakantiepark? Onze ruime kampeerplaatsen zijn perfect voor een eerste kampeerervaring samen met uw peuter. Dankzij de beschutte ligging en het ruime formaat van de kampeerplaatsen kan uw peuter op een veilig plekje in de schaduw spelen voor uw tent, vouwwagen, caravan of camper. Als uw peuter overdag nog vaak slaapt is het aan te raden om in het voor- of naseizoen te komen genieten bij De Kleine Wolf.

Zoek en boek uw vakantie