Vakantiepark met indoor speeltuin

Camping de Kleine wolf is een vakantiepark met indoor speeltuin, een binnen- en buitenzwembad en nog veel meer! Het vakantiepark heeft alle faciliteiten voor een onvergetelijke familievakantie in eigen land. Op de camping is ontzettend veel te ontdekken en beleven voor jong en oud. Indoor speeltuin de Wolventuin biedt urenlang speelplezier, ongeacht de weersomstandigheden. Kinderen kunnen zich helemaal uitleven op de speeltoestellen waar ze kunnen klimmen, klauteren, springen en spelen. Ouders of grootouders houden vanuit de binnentuin een oogje in het zeil onder genot van een lekkere kop koffie. Overnachten doet u in uw eigen kampeermiddel, of in een van de vele huuraccommodaties. 

Ontdek de mogelijkheden van De Kleine Wolf
90-Wolventuin - spelen1.jpg

Indoor speeltuin de Wolventuin is voor alle leeftijden

Camping de Kleine Wolf is een vakantiepark met indoor speeltuin en nog veel meer faciliteiten voor een onvergetelijke familievakantie. De overdekte binnenspeeltuin van Camping de Kleine Wolf is opgedeeld in drie zones voor verschillende leeftijdsgroepen. Hierdoor beleven kinderen van alle leeftijden de tijd van hun leven in deze indoor speeltuin. Wanneer u de binnenspeeltuin betreedt valt het direct op dat deze speeltuin uniek is. Het interieur en de speeltoestellen hebben een natuurlijke uitstraling waarbij veel organische vormen en houtsoorten gebruikt zijn.
 
De allerkleinsten beleven de tijd van hun leven in het lage gedeelte, genaamd Teletubbieland. Deze zone is ideaal voor kinderen tot vijf jaar. In dit educatief landschap staat ontdekken en beleven door middel van geluiden centraal. Helemaal in het thema van een boerderij, zo kunnen kinderen onder andere een koe melken, boter- kaas en eieren spelen en een tractor aanslingeren. Daarnaast zijn er veel kruiptunneltjes, minitrampolines en is er een filmhoek.
91-Wolventuin - spelen3.jpg

Speelparadijs in de indoor speeltuin

Voor de wat oudere kinderen is er een obstakelrun in het midden van het speelparadijs. Hier kunnen zowel kinderen als sportieve vaders en moeders een wedstrijdje tegen elkaar afleggen. Wie beweegt zich het snelst over het parcours? Voor een nauwkeurige tijdsregistratie wordt gebruik gemaakt van polsbandjes. Nadat u het parcours beklommen heeft, wordt de winnaar bekend gemaakt op het beeldscherm. Alle eindtijden worden opgeslagen en zo worden dag-, week- en maandwinnaars bekend gemaakt. Durft u de uitdaging aan?
 
Het hoge gedeelte van de binnenspeeltuin is maar liefst tien meter hoog en voorzien van een driedimensionaal klimparcours. Dit gedeelte is voorzien van verschillende klimelementen waarbij kinderen in de touwen klauteren om zich te verplaatsen. Iedere stap wordt een stukje ingewikkelder, hierdoor wordt de stoere jeugd uitgedaagd om steeds een stukje verder te gaan om de volgende stap te bereiken. Erg uitdagend en ontzettend leuk!

Reserveer uw plek op dit vakantiepark met indoor speeltuin

Wilt u ook genieten van een familievakantie op dit vakantiepark met indoor speeltuin? Reserveert u dan eenvoudig online een kampeerplek, of een van de vele huuraccommodaties. Wij staan te popelen om u te ontvangen bij Camping de Kleine Wolf!

Reserveer direct
Voor welke leeftijden is de binnenspeeltuin geschikt?

Aan iedere leeftijd is gedacht! Er is een lage zone in de vorm van een Teletubbieland voor de kleintjes, een middelhoge zone met wedstrijdelement in de vorm van een obstacle run en een veilige hoge zone tot 10 meter voor de allerstoerste jeugd.

Wat is er allemaal te doen bij De Kleine Wolf?

Kinderen van iedere leeftijd vermaken zich eindeloos in het binnenzwembad of de indoor speeltuin, maken de mooiste kunstwerken in de Schaapskooi of genieten van de leukste shows in het theater. Bekijk hier het overzicht van alle speelfaciliteiten: Pannakooi, PumpTrack fietscrossbaan, midgetgolfbaan, tafeltennis, Schaapskooi, theater, Junglebos, indoor speeltuin, sportveld, tennisbaan binnen- en buitenzwembad, speelstrand met expeditie eiland, animatie, bootcamp park, beachbar, restaurant, pizzeria, snackbar en een ijssalon.

Wanneer is er animatie aanwezig op de camping?

Het animatieteam is het gehele seizoen aanwezig. Tijdens de schoolvakanties bieden wij activiteiten voor alle leeftijden. Buiten de schoolvakanties in mei, juni en september bieden wij animatie aangericht op dreumes en peuters.

Ik verblijf niet op de camping, mag ik dan wel gebruik maken van alle faciliteiten?

Dit is alleen mogelijk buiten de schoolvakanties en feestdagen. Daggasten dienen zich te melden bij de receptie. De kosten voor het zwembad of het indoor speelparadijs bedragen € 5,- per persoon. De kosten voor het zwembad, het indoor speelparadijs en PumpTrack bedragen € 7,50 per persoon.