Vakantiepark met indoor speeltuin

De Kleine Wolf is een vakantiepark met indoor speeltuin, speeltoestellen op alle kampeervelden, een binnen- en buitenzwembad en nog veel meer! Het vakantiepark heeft alle faciliteiten voor een onvergetelijke familievakantie in eigen land. Op de camping is ontzettend veel te ontdekken en beleven voor jong en oud. Indoor speeltuin de Wolventuin biedt urenlang speelplezier, ongeacht de weersomstandigheden. Kinderen kunnen zich helemaal uitleven op de speeltoestellen waar ze kunnen klimmen, klauteren, springen en spelen. Ouders of grootouders houden vanuit de binnentuin een oogje in het zeil onder genot van een lekkere kop koffie. Overnachten doet u in uw eigen kampeermiddel, of in een van de vele huuraccommodaties

Ontdek de mogelijkheden van De Kleine Wolf

Reserveer uw plek op dit vakantiepark met indoor speeltuin

Wilt u ook genieten van een familievakantie op dit vakantiepark met indoor speeltuin? Reserveert u dan eenvoudig online een kampeerplek, of een van de vele huuraccommodaties. Wij staan te popelen om u te ontvangen bij De Kleine Wolf!

Reserveer direct
Voor welke leeftijden is de binnenspeeltuin geschikt?

Aan iedere leeftijd is gedacht! Er is een lage zone in de vorm van een Teletubbieland voor de kleintjes, een middelhoge zone met wedstrijdelement in de vorm van een obstacle run en een veilige hoge zone tot 10 meter voor de allerstoerste jeugd.

Wat is er allemaal te doen bij De Kleine Wolf?

Kinderen van iedere leeftijd vermaken zich eindeloos in het binnenzwembad of de indoor speeltuin, maken de mooiste kunstwerken in de Schaapskooi of genieten van de leukste shows in het theater. Bekijk hier het overzicht van alle speelfaciliteiten: Pannakooi, PumpTrack fietscrossbaan, midgetgolfbaan, tafeltennis, Schaapskooi, theater, Junglebos, indoor speeltuin, sportveld, tennisbaan binnen- en buitenzwembad, speelstrand met expeditie eiland, animatie, bootcamp park, beachbar, restaurant, pizzeria, snackbar en een ijssalon.

Wanneer is er animatie aanwezig op de camping?

Het animatieteam is het gehele seizoen aanwezig. Tijdens de schoolvakanties bieden wij activiteiten voor alle leeftijden. Buiten de schoolvakanties in mei, juni en september bieden wij animatie aangericht op dreumes en peuters.

Ik verblijf niet op de camping, mag ik dan wel gebruik maken van alle faciliteiten?

Dit is alleen mogelijk buiten de schoolvakanties en feestdagen. Daggasten dienen zich te melden bij de receptie. De kosten voor het zwembad of het indoor speelparadijs bedragen € 5,- per persoon. De kosten voor het zwembad, het indoor speelparadijs en PumpTrack bedragen € 7,50 per persoon.

Is de Wolventuin geopend bij mooi weer?

Ons indoor speelparadijs en restaurant is ook geopend bij mooi weer. U kunt binnen de openingstijden altijd terecht voor een lunch, hapje of diner terwijl de kinderen zich kunnen vermaken in de indoor speeltuin. Bekijk de openingstijden op onze website.