Vakantiepark met baby

Wilt u graag naar een vakantiepark met uw baby? Zeker wanneer het uw eerste vakantie met uw baby is, kan het best een beetje spannend zijn. Daarom is het ideaal om te verblijven op een babyvriendelijk vakantiepark in Nederland. Vijfsterrencamping De Kleine Wolf in Ommen is de perfecte plek voor een heerlijke vakantie met het kersverse gezin. Het babyvriendelijke vakantiepark heeft ruime kampeerplaatsen en kindvriendelijke huuraccommodaties. De accommodaties zijn babyproof en van alle gemakken voorzien, zodat u kunt genieten van een aantal dagen weg op een vakantiepark met een baby. Het vakantiepark biedt voldoende mogelijkheden voor een heerlijke vakantie. Zo kunnen baby’s voor het eerst zwemmen in een van de verwarmde zwembaden, zijn er kinderstoelen en campingbedjes te huur en zijn er speciale babyrooms in de sanitairgebouwen.

Ontdek De Kleine Wolf

Kamperen met uw baby

Wilt u graag kamperen met uw baby op ons vakantiepark? Onze ruime kampeerplaatsen zijn perfect voor een eerste kampeerervaring samen met uw baby. Dankzij de beschutte ligging van de kampeerplaatsen kan uw baby op een veilig plekje in de schaduw spelen voor uw tent, vouwwagen, caravan of camper. Als uw baby overdag nog vaak slaapt is het aan te raden om in het voor- of naseizoen te komen genieten bij De Kleine Wolf.

Zoek en boek uw vakantie
Waarom op vakantie bij De Kleine Wolf?

Camping de Kleine Wolf behoort tot de top 10 beste campings van Nederland en dat is niet voor niets! De Kleine Wolf is door de ANWB uitgeroepen tot Camping van het Jaar 2022 als fijnste gezinscamping van Nederland. In 2020 heeft De Kleine Wolf deze prijs ook in ontvangst mogen nemen. Daarnaast is De Kleine Wolf genomineerd voor de award ANWB Camping van het Jaar 2024 in de categorie 'Beste familiecamping met zwembad en waterpret'! De Kleine Wolf is de perfecte plek voor een onvergetelijke vakantie voor jong en oud. Gelegen in het prachtige Overijsselse Vechtdal vindt u De Kleine Wolf.

Welk veld op de camping is geschikt voor kinderen?

Op bijna elk veld op de camping zijn speeltoestellen aanwezig, waardoor de kleine kinderen goed in het zicht blijven en u vanuit uw luie stoel heerlijk kunt genieten. De velden Fazant, Specht en Arend zijn autovrije velden. Dit is voor gezinnen met kleine kinderen erg prettig, omdat er alleen op aankomst- en vertrekdagen auto’s toegestaan zijn op deze velden. Mede daarom raden wij deze velden aan voor kleine kinderen.

Wat is er bij De Kleine Wolf te doen voor peuters?

Speciaal voor peuters en dreumesen zijn de Bob & Babet Kampeerpretdagen in het leven geroepen. In de maanden mei, juni en september, buiten de schoolvakanties om, vinden de Bob & Babet Kampeerpretdagen plaats. Deze dagen staan boordevol met activiteiten zoals peuterzwemmen, verkleden, dieren voeren, voorlezen en samen ontbijten. De activiteiten worden geheel afgestemd op peuters en de behoefte om spelenderwijs en ontdekkend te leren.