Vakantiepark met baby

Wilt u graag naar een vakantiepark met uw baby? Zeker wanneer het uw eerste vakantie met uw baby is, kan het best een beetje spannend zijn. Daarom is het ideaal om te verblijven op een babyvriendelijk vakantiepark in Nederland. Vijfsterrencamping de Kleine Wolf in Ommen is de perfecte plek voor een heerlijke vakantie met het kersverse gezin. Het babyvriendelijke vakantiepark heeft ruime kampeerplaatsen en kindvriendelijke huuraccommodaties. De accommodaties zijn babyproof en van alle gemakken voorzien, zodat u kunt genieten van een aantal dagen weg op een vakantiepark met een baby. Het vakantiepark biedt voldoende mogelijkheden voor een heerlijke vakantie. Zo kunnen baby’s voor het eerst zwemmen in een van de verwarmde zwembaden, zijn er kinderstoelen en campingbedjes te huur en zijn er speciale babyrooms in de sanitairgebouwen.

Ontdek Camping de Kleine Wolf

Geniet van de kostbare tijd samen met uw baby

Tijdens een vakantie op ons vakantiepark met uw baby geniet u van kostbare tijd samen. Na de bevalling, de vele kraambezoeken en slapeloze nachten is het heerlijk om een aantal dagen te genieten met het kersverse gezin op een vakantiepark met uw baby.
 
Dankzij de vele faciliteiten en de babyvriendelijke extra’s is Camping de Kleine Wolf ideaal voor een aantal daagjes weg met uw baby. Baby’s willen de wereld ontdekken en dat doet u bij De Kleine Wolf! In het verwarmde binnen- of buitenzwembad kunt u uw baby voor het eerst kennis laten maken met zwemwater. Daarnaast biedt de omgeving ontzettend veel leuke uitstapjes voor u en uw baby.

 

Babyvriendelijke accommodaties

Onze topaccommodaties zijn ideaal voor een paar dagen weg op een vakantiepark met uw baby. Als uw baby vermoeid is na een hele dag nieuwe ervaringen opdoen, kunt u het campingbedje als box gebruiken. De meeste accommodaties zijn tevens voorzien van eigen sanitair en in de altijd nabijgelegen sanitairgebouwen is voldoende baby sanitair aanwezig. Dankzij het uitgebreide aanbod aan uiteenlopende accommodaties is er vrijwel altijd een accommodatie die naadloos aansluit op uw wensen en behoeften. Hierdoor beleeft u een heerlijke vakantie op ons vakantiepark met uw baby.
 

Bekijk al onze accommodaties

Kamperen met uw baby

Wilt u graag kamperen met uw baby op ons vakantiepark? Onze ruime kampeerplaatsen zijn perfect voor een eerste kampeerervaring samen met uw baby. Dankzij de beschutte ligging van de kampeerplaatsen kan uw baby op een veilig plekje in de schaduw spelen voor uw tent, vouwwagen, caravan of camper. Als uw baby overdag nog vaak slaapt is het aan te raden om in het voor- of naseizoen te komen genieten bij De Kleine Wolf.
 

Zoek en boek uw vakantie