Vakantie met peuter

Op zoek naar een vakantiepark voor een fantastische vakantie met uw peuter? De Kleine Wolf biedt een ideale omgeving voor de vakantie van jonge gezinnen die er even met hun peuter tussenuit willen! Met ruime en comfortabele accommodaties en kampeerplekken, diverse speelfaciliteiten, een indoor speelparadijs en een leuke dierenweide is er genoeg te beleven voor u en uw peuter! Daarnaast geniet u van de mooie omgeving met wandel- en fietsroutes en zijn er leuke uitstapjes te maken naar omliggende steden en dorpen.

Boek uw verblijf
Bob & Babet - Camping De Kleine Wolf

Een fantastische vakantie met Bob & Babet

Speciaal voor jonge gezinnen die met hun peuter komen genieten van een onbezorgde vakantie, hebben wij de Bob & Babet Kampeerpretdagen. Tijdens deze dagen worden er verschillende leuke activiteiten georganiseerd, zoals peuterzwemmen, verkleden, dieren voeren, voorlezen en samen ontbijten. Alle activiteiten worden geheel afgestemd op peuters en de behoefte om spelenderwijs en ontdekkend te leren. De Bob & Babet Kampeerpretdagen zorgen voor een heerlijke vakantie-ervaring voor peuters en natuurlijk ook voor de ouders!

Boek een vakantie met uw peuter bij De Kleine Wolf

Wilt u met uw peuter volop genieten van uw vakantie op onze prachtige 5-sterren camping in Overijssel? Boek dan snel uw verblijf bij De Kleine Wolf. Heeft u vragen over alle mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!

Boek uw verblijf
Wanneer is er animatie aanwezig op de camping?

Het animatieteam is het gehele seizoen aanwezig. Tijdens de schoolvakanties bieden wij activiteiten voor alle leeftijden. Buiten de schoolvakanties in mei, juni en september bieden wij animatie aan gericht op dreumes en peuters.

Wat is er bij De Kleine Wolf te doen voor peuters?

Speciaal voor peuters en dreumesen zijn de Bob & Babet Kampeerpretdagen in het leven geroepen. In de maanden mei, juni en september, buiten de schoolvakanties om, vinden de Bob & Babet Kampeerpretdagen plaats. Deze dagen staan boordevol met activiteiten zoals peuterzwemmen, verkleden, dieren voeren, voorlezen en samen ontbijten. De activiteiten worden geheel afgestemd op peuters en de behoefte om spelenderwijs en ontdekkend te leren

Wat is er tijdens de Bob & Babetdagen te doen?

Activiteiten die tijdens de Bob & Babet kampeerpretdagen georganiseerd worden, zijn onder andere: peuterzwemmen, dreumesdansen, verkleden, dieren voeren, samen ontbijten en knuffelen met Wolfie

Welk veld op de camping is geschikt voor kinderen?

Op bijna elk veld op de camping zijn speeltoestellen aanwezig, waardoor de kleine kinderen goed in het zicht blijven en u vanuit uw luie stoel heerlijk kunt genieten. De velden Fazant, Specht en Arend zijn autovrije velden. Dit is voor gezinnen met kleine kinderen erg prettig, omdat er alleen op aankomst- en vertrekdagen auto’s toegestaan zijn op deze velden. Mede daarom raden wij deze velden aan voor kleine kinderen.

Voor welke leeftijden is de binnenspeeltuin geschikt?

Aan iedere leeftijd is gedacht! Er is een lage zone in de vorm van een Teletubbieland voor de kleintjes, een middelhoge zone met wedstrijdelement in de vorm van een obstacle run en een veilige hoge zone tot 10 meter voor de allerstoerste jeugd.