Seniorencamping

Bent u op zoek naar een seniorencamping in Nederland? De Kleine Wolf is een vijfsterrencamping gelegen in het Overijsselse Vechtdal tussen de vakantieplaatsjes Ommen en Hardenberg. Geniet van de rust, ruimte en natuur tijdens een vakantie op onze seniorencamping. Zowel op als rondom de camping is meer dan genoeg te beleven. Vanaf uw kampeerplek of huuraccommodatie hoort u de vogels fluiten en kunt u even van de dagelijkse drukte ontsnappen. De camping beschikt onder andere over 80 hectare bosgebied, een verwarmd binnen- en buitenzwembad en een ruime vis- en recreatievijver.

Ontdek De Kleine Wolf

Laagseizoen

Camping-de-kleine-wolf-kamperen-fazant-schaduw.jpg

Een échte seniorencamping tijdens het voor- en naseizoen

De Kleine Wolf is tijdens schoolvakanties een echte familiecamping, maar buiten het seizoen kunt u heerlijk genieten van de rust. Zowel in het voor- als in het naseizoen is het heerlijk rustig op onze camping zodat u kunt genieten van de rust. Word wakker van de fluitende vogels, ontbijt met verse broodjes en een kopje koffie en start de dag met een stevige fiets- of wandeltocht door de prachtige omgeving. Eenmaal terug aangekomen op de camping geniet u van een goed boek of zwemt u een aantal baantjes in een van onze verwarmde zwembaden. De omgeving biedt naast de natuur ook nog verschillende musea, tuinen en gezellige dorpen en steden.

Accommodatie

Camping-De-Kleine-Wolf-Accommodatie-Zwaluwlodgebeetje.jpg

Geen eigen kampeermiddel? Geen probleem!

Heeft u geen eigen tent, vouwwagen, caravan of camper en wilt u toch het echte kampeergevoel beleven? Op onze seniorencamping vindt u diverse huuraccommodaties om te genieten van een heerlijke ontspannen vakantie. Dankzij het uitgebreide en uiteenlopende aanbod zit er vrijwel altijd een accommodatie bij die naadloos aansluit op uw wensen en behoeften. Zo kunt u de nacht doorbrengen in een eenvoudige trekkershut, een vrijstaande bungalow, een glamping lodge of in een unieke cotta voor 2 personen. Wilt u direct uw vakantie op onze seniorencamping vastleggen? Online kunt u eenvoudig uw kampeerplek of huuraccommodatie reserveren. Mocht u nog vragen hebben, of liever telefonisch willen boeken dan kunt u contact met ons opnemen.

Hoe kan ik zien welke kampeerplekken op de camping nog vrij zijn?

U kunt de beschikbaarheid bekijken via onze online boekingsstraat. Klikt u hiervoor op de roze button rechts bovenaan de site 'boek uw vakantie'. Vervolgens filtert u op verblijfssoort, verblijfsdatum en het aantal personen. Vervolgens volgt u de verdere stappen en klikt u op 'boeken'. Bij 'voorkeursboeking' geeft u JA aan en u krijgt op de plattegrond te zien welke objecten nog beschikbaar zijn.

Hoe groot is mijn kampeerplaats bij De Kleine Wolf?

Alle kampeerplaatsen op de camping zijn gemiddeld 80 m2 tot 120 m2 groot. Er zijn Luxe comfortplaatsen die extra ruim opgezet zijn van 130m² tot 140m².

Wat houdt de comfortplaats precies in?

Een comfortplaats wil zeggen dat de kampeerplaats voorzien is van 8 ampère elektra (verhoging naar 10 ampère is mogelijk) en een eigen watertappunt, afvoer en kabelaansluiting (TV) heeft. Kampeerplaatsen zijn gemiddeld 80m2 tot 120m2 groot.

Is het mogelijk om fietsen te huren op de camping?

Bij de receptie op de camping zijn fietsen te huur voor een of meerdere dagen.

Zijn er ook fiets- en wandelroutes die op de camping starten?

Bij de receptie zijn diverse fiets- en wandelroutes gratis te verkrijgen. Tevens is hier ook de fietsknooppuntenkaart van het Vechtdal te koop.