Senioren vakantie Nederland

Bent u op zoek naar een heerlijke plek voor een senioren vakantie in Nederland? Camping de Kleine Wolf staat in de zomervakanties bekend als een echte familiecamping. Maar buiten het seizoen is het de perfecte plek voor een senioren vakantie in Nederland. De camping wordt omringd door 80 hectare aan prachtige natuur van het Overijsselse Vechtdal. Een plek waar u de vogels hoort fluiten en kunt genieten van de rust, ruimte en natuur. De camping is een ideale uitvalsbasis om even de dagelijkse drukte te ontsnappen en te genieten van wandel- en fietstochten of een dagje vissen.

Ontdek de kleine wolf
Kamperen_Proosten.JPG

Comfort kampeerplaatsen met meer dan genoeg ruimte

De comfort kampeerplaatsen zijn ideaal voor een senioren vakantie in Nederland vanwege de ruime opzet en fijne ligging. De kampeerplaatsen liggen heerlijk beschut tussen de bomen op knusse grasvelden of tussen mooi aangelegde singels. Hier geniet u van de rust en de natuur vanuit uw eigen kampeerplaats. Op uw kampeerplaats heeft u voldoende ruimte om neer te ploffen in een campingstoel met een goed boek. Op de senioren kampeerplaats heeft u de beschikking over 8 ampère stroom, een CAI-aansluiting, een eigen watertappunt en een eigen afvoer. Tegen betaling is wifi of een ampèreverhoging mogelijk.

Naast goede kampeerplaatsen is het sanitair natuurlijk ook erg belangrijk op een camping. De Kleine Wolf biedt zeer luxe, modern sanitair waarbij rekening is gehouden met de veiligheid en privacy. Tevens zijn er mindervalidenruimtes, vloerverwarming, een bubbelbad, wasmachines, vaatwasplaatsen en een speciale hondendouche. Wilt u direct een senioren vakantie in Nederland reserveren op onze vijfsterren camping? Reserveer dan eenvoudig online uw kampeerplaats en dan verwelkomen wij u graag op de ANWB Camping van het Jaar 2020.

Top accommodaties

Heeft u niet de beschikking tot uw eigen kampeermiddel, maar wilt u wel het kampeergevoel beleven? Wij bieden uiteenlopende huuraccommodaties aan voor een relaxte vakantie. Onze accommodaties zijn van alle gemakken voorzien, zodat u kunt genieten van een aantal dagen weg. Wij hebben onder andere luxe glamping accommodaties, chalets, vrijstaande bungalows, trekkershutten en nog veel meer! Al onze topaccommodaties zijn ideaal voor een senioren vakantie in Nederland.

Bekijk onze accommodaties