Senioren vakantie Nederland

Bent u op zoek naar een heerlijke plek voor een senioren vakantie in Nederland? De Kleine Wolf staat in de zomervakanties bekend als een echte familiecamping. Maar buiten het seizoen is het de perfecte plek voor een senioren vakantie in Nederland. De camping wordt omringd door 80 hectare aan prachtige natuur van het Overijsselse Vechtdal. Een plek waar u de vogels hoort fluiten en kunt genieten van de rust, ruimte en natuur. De camping is een ideale uitvalsbasis om even de dagelijkse drukte te ontsnappen en te genieten van wandel- en fietstochten of een dagje vissen.

Ontdek De Kleine Wolf
Camping-de-kleine-wolf-kamperen-fazant.jpg

Comfort kampeerplaatsen met meer dan genoeg ruimte

De comfort kampeerplaatsen zijn ideaal voor een senioren vakantie in Nederland vanwege de ruime opzet en fijne ligging. De kampeerplaatsen liggen heerlijk beschut tussen de bomen op knusse grasvelden of tussen mooi aangelegde singels. Hier geniet u van de rust en de natuur vanuit uw eigen kampeerplaats. Op uw kampeerplaats heeft u voldoende ruimte om neer te ploffen in een campingstoel met een goed boek. Op de senioren kampeerplaats heeft u de beschikking over 8 ampère stroom, een CAI-aansluiting, een eigen watertappunt en een eigen afvoer. Tegen betaling is wifi of een ampèreverhoging mogelijk.

Naast goede kampeerplaatsen is het sanitair natuurlijk ook erg belangrijk op een camping. De Kleine Wolf biedt zeer luxe, modern sanitair waarbij rekening is gehouden met de veiligheid en privacy. Tevens zijn er mindervalidenruimtes, vloerverwarming, een bubbelbad, wasmachines, vaatwasplaatsen en een speciale hondendouche. Wilt u direct een senioren vakantie in Nederland reserveren op onze vijfsterren camping? Reserveer dan eenvoudig online uw kampeerplaats en dan verwelkomen wij u graag op de ANWB Camping van het Jaar 2024. 

Accommodaties

Hoe kan ik zien welke kampeerplekken op de camping nog vrij zijn?

U kunt de beschikbaarheid bekijken via onze online boekingsstraat. Klikt u hiervoor op de roze button rechts bovenaan de site 'boek uw vakantie'. Vervolgens filtert u op verblijfssoort, verblijfsdatum en het aantal personen. Vervolgens volgt u de verdere stappen en klikt u op 'boeken'. Bij 'voorkeursboeking' geeft u JA aan en u krijgt op de plattegrond te zien welke objecten nog beschikbaar zijn.

Hoe groot is mijn kampeerplaats bij De Kleine Wolf?

Alle kampeerplaatsen op de camping zijn gemiddeld 80 m2 tot 120 m2 groot. Er zijn Luxe comfortplaatsen die extra ruim opgezet zijn van 130m² tot 140m².

Wat houdt de comfortplaats precies in?

Een comfortplaats wil zeggen dat de kampeerplaats voorzien is van 8 ampère elektra (verhoging naar 10 ampère is mogelijk) en een eigen watertappunt, afvoer en kabelaansluiting (TV) heeft. Kampeerplaatsen zijn gemiddeld 80m2 tot 120m2 groot.

Is het mogelijk om fietsen te huren op de camping?

Bij de receptie op de camping zijn fietsen te huur voor een of meerdere dagen.

Zijn er ook fiets- en wandelroutes die op de camping starten?

Bij de receptie zijn diverse fiets- en wandelroutes gratis te verkrijgen. Tevens is hier ook de fietsknooppuntenkaart van het Vechtdal te koop.