Peuter camping Nederland

Wilt u lekker een paar dagen er tussenuit met uw peuter en/of dreumes? Kom dan ook eens vakantie vieren op de fijnste gezinscamping van Nederland! Camping de Kleine Wolf in Ommen is met name in de periodes buiten de schoolvakanties een waar paradijs voor kinderen tot een jaar of vier. Dankzij de uitgebreide faciliteiten voor kinderen van alle leeftijden is Camping de Kleine Wolf door ANWB uitgeroepen tot "Fijnste gezinscamping van het jaar 2020." Op onze peuter camping in Nederland brengt u de nacht door op de ruime peutervriendelijke kampeerplaatsen of in een van de verschillende huuraccomodaties. 

Ontdek De Kleine Wolf
Playa - Palmbomen (large edit).jpg

Geniet van kostbare tijd met elkaar

Tijdens een vakantie op Camping de Kleine Wolf hoeft niemand zich te vervelen. De camping heeft alle faciliteiten in huis voor een onvergetelijke vakantie met uw peuter. Iedere dag geniet u van kostbare tijd die u met elkaar doorbrengt. In het indoor speelparadijs kunnen kleuters zich helemaal uitleven in Teletubbieland. In het heuvelachtige educatieve landschap kunnen peuters heerlijk spelen en ontdekken. De ontdekkingsreis staat in het thema van een boerderij, zo kunnen peuters onder andere een koe melken en een tractor aanslingeren. Laat uw peuter spetteren in het ondiepe gedeelte van de zwemvijver, het binnenzwembad of het verwarmde buitenzwembad.

Daarnaast is er nog veel meer te beleven op Camping de Kleine Wolf. Alle belevenissen en activiteiten van Bob en Babet vinden plaats op onze peuter camping in Nederland, zodat u de camping niet hoeft te verlaten. De goedlachse Bob en Babet en de lieve knuffelbare Wolfie zorgen ervoor dat uw peuter de tijd van zijn of haar leven heeft! Als ouder wilt u zelf natuurlijk ook genieten van de vakantie. Daarom is er in het naseizoen volop vermaak voor de ouders. Hierbij kunt u even heerlijk ontspannen en genieten, terwijl de kinderen worden vermaakt óf liggen te slapen.

Peutervriendelijke kampeerplaatsen en huuraccommodaties

Bij Camping de Kleine Wolf kunt u zowel terecht met uw eigen kampeermiddel als in een van onze luxe huuraccommodaties. Beide opties zijn mogelijk tijdens een vakantie met uw peuter. De comfort kampeerplaatsen zijn ruim van formaat, waardoor uw peuter op de kampeerplek zelf kan spelen. Tevens is er een speeltoestel te vinden op ieder kampeerveld.

De huuraccommodaties zijn ook kind- en peutervriendelijk. Zowel de kampeerplaatsen als de huuraccommodaties zijn gelegen op gezellige veldjes en knusse laantjes, waardoor uw peuter snel vriendjes en vriendinnetjes kan maken. Tijdens de Bob & Babet Pretdagen wordt uw peuter zelfs opgehaald door Bob en Babet!

Boek uw vakantie