Peuter camping Nederland

Wilt u lekker een paar dagen er tussenuit met uw peuter en/of dreumes? Speciaal voor peuters en dreumesen zijn de Bob & Babet Kampeerpretdagen in het leven geroepen. In de maanden mei, juni en september, buiten de schoolvakanties om, vinden de Bob & Babet Kampeerpretdagen plaats. Deze dagen staan boordevol met activiteiten zoals peuterzwemmen, verkleden, dieren voeren, voorlezen en samen ontbijten. De activiteiten worden geheel afgestemd op peuters en de behoefte om spelenderwijs en ontdekkend te leren. Tijdens korte en speelse activiteiten geniet u van kostbare tijd met uw peuter.

Ontdek De Kleine Wolf
Playa - Palmbomen (large edit).jpg

Geniet van kostbare tijd met elkaar

Tijdens een vakantie op Camping de Kleine Wolf hoeft niemand zich te vervelen. De camping heeft alle faciliteiten in huis voor een onvergetelijke vakantie met uw peuter. Iedere dag geniet u van kostbare tijd die u met elkaar doorbrengt. In het indoor speelparadijs kunnen kleuters zich helemaal uitleven in Teletubbieland. In het heuvelachtige educatieve landschap kunnen peuters heerlijk spelen en ontdekken. De ontdekkingsreis staat in het thema van een boerderij, zo kunnen peuters onder andere een koe melken en een tractor aanslingeren. Laat uw peuter spetteren in het ondiepe gedeelte van de zwemvijver, het binnenzwembad of het verwarmde buitenzwembad.

Daarnaast is er nog veel meer te beleven op Camping de Kleine Wolf. Alle belevenissen en activiteiten van Bob en Babet vinden plaats op onze peuter camping in Nederland, zodat u de camping niet hoeft te verlaten. De goedlachse Bob en Babet en de lieve knuffelbare Wolfie zorgen ervoor dat uw peuter de tijd van zijn of haar leven heeft! Als ouder wilt u zelf natuurlijk ook genieten van de vakantie. Daarom is er in het naseizoen volop vermaak voor de ouders. Hierbij kunt u even heerlijk ontspannen en genieten, terwijl de kinderen worden vermaakt óf liggen te slapen.

Peutervriendelijke kampeerplaatsen en huuraccommodaties

Bij Camping de Kleine Wolf kunt u zowel terecht met uw eigen kampeermiddel als in een van onze luxe huuraccommodaties. Beide opties zijn mogelijk tijdens een vakantie met uw peuter. De comfort kampeerplaatsen zijn ruim van formaat, waardoor uw peuter op de kampeerplek zelf kan spelen. Tevens is er een speeltoestel te vinden op ieder kampeerveld.

De huuraccommodaties zijn ook kind- en peutervriendelijk. Zowel de kampeerplaatsen als de huuraccommodaties zijn gelegen op gezellige veldjes en knusse laantjes, waardoor uw peuter snel vriendjes en vriendinnetjes kan maken. Tijdens de Bob & Babet Pretdagen wordt uw peuter zelfs opgehaald door Bob en Babet!

Boek uw vakantie
Waarom kamperen bij De Kleine Wolf?

De Kleine Wolf pakt het echte kampeergevoel groots aan. Wij geloven dat het echte kampeergevoel in de kleine dingen zit: een speciale verrassing, de glimlach van uw kind(eren) en de tijd voor uzelf. Wij pakken deze dingen groots aan en dat maakt ons uniek. Wat een ander heel bijzonder vindt, vinden wij vaak heel normaal. Samen met onze gasten maken we de camping. Daarom nemen wij al 3 generaties lang de tijd voor uw vrije tijd. Onze ruime kampeerplaatsen zijn gelegen beschut tussen de bomen op gezellige grasveldjes of tussen de mooi aangelegde singels. Met of zonder auto of in de zon of schaduw.

Welk veld op de camping is geschikt voor kinderen?

Op bijna elk veld op de camping zijn speeltoestellen aanwezig, waardoor de kleine kinderen goed in het zicht blijven en u vanuit uw luie stoel heerlijk kunt genieten. De velden Fazant, Specht en Arend zijn autovrije velden. Dit is voor gezinnen met kleine kinderen erg prettig, omdat er alleen op aankomst- en vertrekdagen auto’s toegestaan zijn op deze velden. Mede daarom raden wij deze velden aan voor kleine kinderen.

Wat is er bij De Kleine Wolf te doen voor peuters?

Speciaal voor peuters en dreumesen zijn de Bob & Babet Kampeerpretdagen in het leven geroepen. In de maanden mei, juni en september, buiten de schoolvakanties om, vinden de Bob & Babet Kampeerpretdagen plaats. Deze dagen staan boordevol met activiteiten zoals peuterzwemmen, verkleden, dieren voeren, voorlezen en samen ontbijten. De activiteiten worden geheel afgestemd op peuters en de behoefte om spelenderwijs en ontdekkend te leren.