Kom tot rust op de camping

De Kleine Wolf is een vijfsterrencamping gelegen in het mooie Overijsselse Vechtdal tussen de gezellige vakantieplaatsjes Ommen en Hardenberg. Een ideale uitvalsbasis om even van de dagelijkse drukte te ontsnappen. Een plek waar u de vogels hoort fluiten en kunt genieten van de ruimte en de natuur. De camping beschikt over 80 hectare bosgebied, waar u heerlijke wandelingen kunt maken.
 
In de schoolvakanties is De Kleine Wolf een echte familiecamping, maar buiten de vakanties is het heerlijk genieten van de rust. Zo ontwaakt u iedere ochtend heerlijk met verse broodjes en een kopje koffie, stapt u zo op de fiets om de prachtige omgeving te verkennen én zwemt u na terugkomst lekker in ons verfrissende zwembad. Sluit de dag af met een lekkere maaltijd of glaasje wijn in ons restaurant! Als dat geen heerlijke vakantie wordt!

Hoe kan ik zien welke kampeerplekken op de camping nog vrij zijn?

U kunt de beschikbaarheid bekijken via onze online boekingsstraat. Klikt u hiervoor op de roze button rechts bovenaan de site 'boek uw vakantie'. Vervolgens filtert u op verblijfssoort, verblijfsdatum en het aantal personen. Vervolgens volgt u de verdere stappen en klikt u op 'boeken'. Bij 'voorkeursboeking' geeft u JA aan en u krijgt op de plattegrond te zien welke objecten nog beschikbaar zijn.

Hoe groot is mijn kampeerplaats bij De Kleine Wolf?

Alle kampeerplaatsen op de camping zijn gemiddeld 80 m2 tot 120 m2 groot. Er zijn Luxe comfortplaatsen die extra ruim opgezet zijn van 130m² tot 140m².

Wat houdt de comfortplaats precies in?

Een comfortplaats wil zeggen dat de kampeerplaats voorzien is van 8 ampère elektra (verhoging naar 10 ampère is mogelijk) en een eigen watertappunt, afvoer en kabelaansluiting (TV) heeft. Kampeerplaatsen zijn gemiddeld 80m2 tot 120m2 groot.

Is het mogelijk om fietsen te huren op de camping?

Bij de receptie op de camping zijn fietsen te huur voor een of meerdere dagen.

Zijn er ook fiets- en wandelroutes die op de camping starten?

Bij de receptie zijn diverse fiets- en wandelroutes gratis te verkrijgen. Tevens is hier ook de fietsknooppuntenkaart van het Vechtdal te koop.