Last minute glamping Nederland

U wilt graag gaan kamperen in Nederland om zoveel mogelijk mee te krijgen van de natuur, maar u wilt ook enige vorm van comfort blijven ervaren tijdens het kamperen. U wilt namelijk ook graag lekker vakantie vieren en helemaal tot rust komen. Dat begrijpen wij! Daarom is Camping de Kleine Wolf helemaal geschikt als u op zoek bent naar last minute glamping in Nederland. In onze accommodaties staat u volledig in contact met het buitenleven, maar worden een groot deel van uw zorgen weggenomen doordat de huisjes zeer comfortabel zijn en over verschillende faciliteiten beschikken.

Ontdek alle accommodaties

Last minute glamping in Nederland boeken?

Bent u dus op zoek naar een mooie last minute glamping in Nederland, dan heeft Camping de Kleine Wolf ontzettend veel keuze in accommodaties. Afhankelijk van de hoeveelheid luxe die u wilt ervaren en de ruimte die u graag wilt hebben, kunt u een van onze mooie lodges of huisjes kiezen. De website maakt het ontzettend makkelijk voor u om direct te zien welke huisjes nog beschikbaar zijn op de last minute glamping in Nederland. Heeft u toch nog vragen over het reserveren van een accommodatie, stel deze dan gerust via e-mail (info@kleinewolf.nl) of telefoon (0529-475203).

Boek nu uw last minute glamping in Nederland

Waarom is De Kleine Wolf het leukste vakantiepark van Nederland?

Camping de Kleine Wolf behoort tot de top 10 beste campings van Nederland en dat is niet voor niets! De Kleine Wolf is door de ANWB uitgeroepen tot Camping van het Jaar 2022 als fijnste gezinscamping van Nederland. In 2020 heeft De Kleine Wolf deze prijs ook in ontvangst mogen nemen. De Kleine Wolf is de perfecte plek voor een onvergetelijke vakantie voor jong en oud. Gelegen in het prachtige Overijsselse Vechtdal vindt u De Kleine Wolf.

Hoe kan ik zien welke glampings op de camping nog vrij zijn?

U kunt de beschikbaarheid bekijken via onze online boekingsstraat. Klikt u hiervoor op de roze button rechts bovenaan de site 'boek uw vakantie'. Vervolgens filtert u op verblijfssoort, verblijfsdatum en het aantal personen. Vervolgens volgt u de verdere stappen en klikt u op 'boeken'. Bij 'voorkeursboeking' geeft u JA aan en u krijgt op de plattegrond te zien welke objecten nog beschikbaar zijn.

Wat is er allemaal te doen bij De Kleine Wolf?

Kinderen van iedere leeftijd vermaken zich eindeloos in het binnenzwembad of de indoor speeltuin, maken de mooiste kunstwerken in de Schaapskooi of genieten van de leukste shows in het theater. Bekijk hier het overzicht van alle speelfaciliteiten: Pannakooi, PumpTrack fietscrossbaan, midgetgolfbaan, tafeltennis, Schaapskooi, theater, Junglebos, indoor speeltuin, sportveld, tennisbaan binnen- en buitenzwembad, speelstrand met expeditie eiland, animatie, bootcamp park, beachbar, restaurant, pizzeria, snackbar en een ijssalon.