Camping in Ommen

Bent u op zoek naar een camping in Ommen? Camping de Kleine Wolf in Ommen ligt in het prachtige Overijsselse Vechtdal dichtbij het gezellige vakantieplaatsje Ommen. De Kleine Wolf is gelegen in een mooie bosrijke omgeving en in 10 minuten ben je al in het centrum van Ommen! Camping de Kleine Wolf in Ommen biedt alle faciliteiten zodat u kunt genieten van een welverdiende vakantie. Met binnen- en buitenzwembad met glijbanen, indoor speelparadijs, een strand met echte palmbomen, fantastische shows in het theater en een dolenthousiast animatieteam is de Kleine Wolf de plek voor een onvergetelijke vakantie voor het hele gezin!

Ommen en omgeving

Camping de Kleine Wolf is gelegen midden in de prachtige natuur in Ommen en omgeving! Deze prachtige natuur in Ommen is te ontdekken te voet of per fiets. De perfecte locatie dus voor de wandel- en fietsliefhebber. In en rondom Ommen is een afwisselend landschap te vinden van rivieren, bos, heide, vennetjes en zandverstuivingen. De Kleine Wolf biedt verschillende wandel- en fietsroutes aan zodat u op de mooiste plekjes komt!

Maar daarnaast biedt het gezellige vakantieplaatsje Ommen een gevarieerd winkelaanbod en gezellige terrasjes om het winkelen te combineren met een hapje en drankje. Voor de cultuurliefhebbers zijn de Oudheidkamer en het Tinnenfigurenmuseum in Ommen zeker een bezoekje waard!

Kamperen in Ommen

Camping de Kleine Wolf in Ommen biedt ruime comfort kampeerplaatsen. Er is (tegen betaling) WiFi beschikbaar, met dekking over de gehele camping. De kampeerplaatsen zijn ruim van opzet en liggen heerlijk beschut tussen de bomen op gezellige en knusse grasvelden of tussen mooi aangelegde singels. Op bijna elk kampeerveldje staan speeltoestellen, zodat u vanuit uw luie stoel de spelende kinderen in de gaten kunt houden. Er zijn autovrije velden en op slechts een gedeelte van de camping zijn honden toegestaan.

  • 8 ampère stroom (ampèreverhoging mogelijk)
  • CAI-aansluiting
  • Eigen watertappunt
  • Eigen afvoer
  • WiFi (tegen betaling)

Luxe accommodaties in Ommen

Wilt u het echte kampeergevoel beleven, maar heeft u geen eigen tent, vouwwagen, caravan of camper? Geen probleem! De Kleine Wolf biedt uiteenlopende accommodaties om te genieten van uw welverdiende vakantie. Van een trekkershut en chalet tot luxe glamping accommodaties, vrijstaande bungalows en een heus luxe landhuis! Al onze accommodaties zijn rookvrij en er zijn geen huisdieren toegestaan.

Lees meer over accommodaties