Camperplek Nederland

Bent u op zoek naar een camping waar u met de camper terecht kunt in Nederland? Kom dan langs bij De Kleine Wolf, waar u in een prachtige omgeving staat met alle faciliteiten die u nodig heeft. Bij ons zit u heerlijk beschut tussen de bomen, ook zijn de plekken ruim van opzet gelegen bij knusse grasveldjes of tussen mooie singels. Elke plek op onze camping is ruim ingedeeld met meer dan genoeg ruimte voor uw camper met tuinset! Ook bieden wij u camperplekken met een stroomaansluiting van minimaal 8 ampère en vindt u op bijna elk veldje wel een speeltoestel voor de kinderen, zodat u rustig een boek leest terwijl de kids zich vermaken.

Boek nu uw camperplek
Camping-de-kleine-wolf-faciliteit-sanitairgebouw-overzicht-sanitair.jpg

Luxe Sanitair

De Kleine Wolf biedt kampeerders luxe sanitair faciliteiten, zo beschikt elk sanitair gebouw over vloerverwarming. Verder vindt u in het gebouw babyrooms, familiedouches, peuter- en kleutersanitair, wastafels, wascabines, vaatwasplaatsen en wasmachines. Om u zo comfortabel gebruik te laten maken van ons sanitair hebben wij alle gebouwen ingericht met dikke deuren en wanden tot aan de grond zodat u de volledige privacy krijgt.

Zin in een heerlijk bubbelbad? In de twee sanitairgebouwen bij kampeervelden de Koolmees en de Braamstruik is een bubbelbad met sterrenhemel aanwezig. Hier kunt u heerlijk relaxen na een dag vol nieuwe indrukken, waarbij het u aan niets ontbreekt!

Bob & Babet - Camping De Kleine Wolf

Activiteiten voor het hele gezin

Bij De Kleine Wolf hoeft u zich zeker niet te vervelen. Zo kunnen de kinderen eindeloos plezier maken in onze indoor speeltuin of meedoen met een van de gezellige activiteiten van ons enthousiaste animatieteam. Van de theatershows met Bob & Babet tot dreumesdansen voor de allerkleinsten en van survivaldagen en spooktochten tot silent disco-avonden voor de oudere jeugd.

Daarbij kunt u lekker rustig vissen, sportief gaan tennissen, midgetgolfen, rondrazen in ons bootcamppark en nog veel meer! Na een dag vol de leukste activiteiten kunt u eten bij ons restaurant waar u geniet van de lekkerste maaltijden. Vergeet ook niet een kijkje te nemen bij onze snackcorner of pizzeria voor een heerlijke pizza, een burger of een heerlijk patatje.

Boek uw vakantie bij onze 5-sterren camping

Wilt u uw vakantie vieren op onze prachtige 5-sterren camping met camperplekken in Overijssel? Boek dan snel uw verblijf bij De Kleine Wolf. Heeft u vragen over alle mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Boek uw verblijf
Kan ik met een camper jullie terrein op?

Ja, ook met een camper bent u van harte welkom op onze camping! Al onze kampeerplaatsen zijn ontzettend ruim en bieden voldoende ruimte voor een camper.

Ik kom met een camper, kan ik gebruik maken van dezelfde faciliteiten als anderen?

Ja! Onze campergasten mogen gewoon gebruik maken van dezelfde faciliteiten als al onze andere gasten.

Hoe kan ik zien welke kampeerplekken op de camping nog vrij zijn?

U kunt de beschikbaarheid bekijken via onze online boekingsstraat. Klikt u hiervoor op de roze button rechts bovenaan de site 'boek uw vakantie'. Vervolgens filtert u op verblijfssoort, verblijfsdatum en het aantal personen. Vervolgens volgt u de verdere stappen en klikt u op 'boeken'. Bij 'voorkeursboeking' geeft u JA aan en u krijgt op de plattegrond te zien welke objecten nog beschikbaar zijn.