Beleef een onvergetelijke vakantie met jonge kinderen

Camping de Kleine Wolf is een vijfsterren familiecamping gelegen tussen de gezellige vakantieplaatsjes Ommen en Hardenberg, in het mooie Overijsselse Vechtdal. De camping beschikt over alle faciliteiten voor een onvergetelijke vakantie met het hele gezin. Zowel met goed, als met minder goed weer kunnen kinderen zich vermaken in een van de vele zwembaden, de indoor speeltuin of met het enthousiaste animatieteam. Overnachten doet u op een ruime kampeerplaats of in een van de uiteenlopende kindvriendelijke huuraccommodaties.
 
Camping de Kleine Wolf is een echte familiecamping. Voor gezinnen met jonge kinderen tot een jaar of 4 is een vakantie op de Kleine Wolf ideaal. De kids kunnen vakantievriendjes en – vriendinnetjes maken en zich helemaal uitleven in de indoor speeltuin, bij het dreumesdanssen met Bob & Babet of op de speelveldjes bij de kampeerplaatsen en huuraccommodaties. Dankzij het uitgebreide aanbod aan kindvriendelijke faciliteiten is Camping de Kleine Wolf door de ANWB uitgeroepen tot Camping van het Jaar 2020 in de categorie ‘Fijnste familiecamping van Nederland’.

1348-20200524_195123.jpg

Een dolenthousiast animatieteam

Het animatieteam van de Kleine Wolf biedt tijdens de schoolvakanties dagelijks vermaak voor jong en oud. Iedere dag wordt er een feestje op de camping gemaakt door het animatieteam. Het onvermoeibare team organiseert onder andere theatershows met Bob & Babet, dreumesdansen, springkussenfestivals en een circus.

Genoeg te beleven in de omgeving

Vanwege de ligging in het Overijsselse Vechtdal wordt de camping omringd door prachtige natuurlandschappen met kilometerslange wandel- en fietspaden. Of ga een dagje er op uit naar een van de vele attractieparken die de omgeving rijk is. Zowel Attractiepark Slagharen als Avonturenpark Hellendoorn liggen slechts enkele minuten verwijderd van Camping de Kleine Wolf. Of neem eens een kijkje bij een echte wolf, een ijsbeer of een olifant bij het nabijgelegen Wildlands Adventure Zoo in Emmen. Naast natuur en avontuur zijn er ook diverse stadjes in de regio de moeite waard om eens te bezoeken. Steden zoals Ommen, Hardenberg, Dalfsen of het Duitse Nordhorn liggen binnen handbereik.

169-Klaverlodges.jpg

Kindvriendelijke huuraccommodaties

Wilt u met uw gezin met jonge kinderen het echte kampeergevoel beleven zonder moeten sjouwen met een tent of caravan? Geen probleem! De Kleine Wolf biedt uiteenlopende kindvriendelijke accommodaties om te genieten van een welverdiende vakantie. Van basic tot luxe, en allemaal kindvriendelijk!