Dagje spetteren 

Ook niet campinggasten zijn buiten de schoolvakanties van harte welkom om een dagje te komen plonzen en spetteren in ons zwembad. Onze binnen- en buitenbaden bieden vermaak voor groot en klein en staan garant voor urenlang zwemplezier.

Let op: voor niet-campinggasten is het zwembad gesloten van 29 mei tot 3 juni, 7 juni tot 11 juni, 20 juni tot 24 juni en 13 juli tot 24 augustus.

Binnenbad 

Het overdekte zwemparadijs bestaat uit een kinderbad met speelattributen en een glijbaan. De kleintjes kunnen hier heerlijk spetteren en op ontdekkingstocht gaan. Voor de oudere kinderen is er een groot diep bad met glijbaan, stroomversnelling en bubbelbad.

Buitenbad 

Het verwarmde buitenparadijs biedt 2 grote glijbanen waar de oudere kinderen naar beneden roetsjen en in het diepe duiken, terwijl de kleintjes in het ondiepe water spetteren en spelen met de diverse vrolijke speelattributen. Natuurlijk mag een fraai aangelegde ligweide, om te ontspannen en van de zon te genieten, niet ontbreken.

Het zwembad is alleen geopend tijdens het campingseizoen van 29 maart t/m 16 september en 27 september t/m 28 oktober 2019. Het buitenbad is geopend van medio mei tot september, maar alleen wanneer de weersomstandigheden het toelaten. Van april t/m augustus is het zwembad voor niet-campinggasten alleen buiten schoolvakanties geopend. Tijdens de herfstvakantie is het binnenzwembad wél voor iedereen geopend.