Iedereen is welkom!

Ook niet-campinggasten zijn buiten de schoolvakanties van harte welkom om te komen spelen in ons indoor speelparadijs en/of een hapje te eten in ons restaurant de Wolventuin. Door de combinatie van speeltuin met horeca is het dé perfecte plek waar gezinnen zich urenlang kunnen vermaken. Van april tot en met september is de Wolventuin voor niet-campinggasten alleen buiten de schoolvakanties geopend. Tijdens de voorjaars-, herfst- en kerstvakantie is de Wolventuin wél voor iedereen geopend. Voor de actuele openingstijden zie wolventuin.nl

Let op: ons indoor speelparadijs is voor niet-campinggasten gesloten van 29 mei tot 3 juni, 7 juni tot 11 juni, 20 juni tot 24 juni en 13 juli tot 24 augustus.

Perfect voor gezinnen

Zowel het interieur als de speelelementen in het speelparadijs hebben een natuurlijk uitstraling. Dus geen plastic, maar warme organische vormen en veel hout. Er zijn drie zones in het speelparadijs: een lage zone in de vorm van een teletubbieland voor de kleintjes, een middelhoge zone met wedstrijdelement in de vorm van een obstacle run en een veilige hoge zone tot 10 meter voor de allerstoerste jeugd. Terwijld de kinderen lekker aan het spelen zijn, kunt u heerlijk relaxen in de binnentuin en genieten van een lekker kop koffie, lunch of diner.