Camping De Kleine Wolf

Camping bij Zwolle

De Kleine Wolf is een camping in de buurt van Zwolle. Deze prachtige Overijsselse stad ligt op slechts 30 minuten rijden van onze grote camping. Dit is dus de ideale plek om te overnachten wanneer u op zoek bent naar een camping bij Zwolle. Kom overnachten met uw eigen kampeermiddel op een van de gezellige familievelden, of boek een van onze luxe accommodaties op de camping. Tijdens uw vakantie kunt u te allen tijde gebruikmaken van al onze luxe faciliteiten. Neem daarnaast zeker een kijkje in de omgeving: de steden Ommen, Almelo en Zwolle liggen om de hoek! Wij geven u graag de beste tips hierover.

Ontdek onze camping bij Ommen
Fazant gezin tent

Kamperen bij De Kleine Wolf

Bij De Kleine Wolf heeft u de mogelijkheid om te kiezen uit diverse kampeerplaatsen. Deze liggen beschut tussen de bomen op gezellige grasveldjes of tussen de mooi aangelegde singels. Alle kampeerplaatsen beschikken over een 8 ampère stroomaansluiting, eigen waterpunt en afvoer en wifi. Daarnaast kunt u kiezen op wat voor soort kampeerveld u wilt overnachten. Wij hebben ook kampeerplaatsen met privé-sanitair! Het privé-sanitair is luxe ingericht met een douche, toilet, wastafel, radiator en afwasplaats. Zo heeft u tijdens een sanitair bezoek altijd uw spullen bij de hand. De privé badkamers liggen direct achter de kampeerplaats.

Daarnaast kunt u natuurlijk altijd gebruik maken van de openbare sanitair gebouwen op de camping. Deze zijn voorzien van peuter- en kleuter sanitair, familiedouches, babyrooms en wasmachines.

Hanzestad Zwolle 2020 (5).jpg

Bezoek Zwolle vanuit De Kleine Wolf

Zwolle is een van de Hanzesteden in Overijssel. Het is een zeer authentieke en gezellige stad. U vindt hier een gevarieerd winkelaanbod, diverse musea en natuurlijk gezellige terrasjes om het winkelen of cultuur snuiven te combineren met een hapje en drankje. Met de auto bent u binnen 30 minuten in Zwolle. Geen auto ter beschikking? Neem dan vanuit Ommen de trein, en u staat binnen een kwartier op het station in Zwolle. Voor de echte sportievelingen is het natuurlijk ook mogelijk om een van de mooie fietsroutes te volgen naar Zwolle. Zo heeft u een groot deel van de prachtige omgeving gezien en brengt u tegelijkertijd een bezoek aan deze mooie stad!

Boek uw kampeerplaats op onze camping bij Zwolle

Wilt u komen overnachten bij De Kleine Wolf met uw eigen kampeermiddel om een bezoek te brengen aan de stad Zwolle? Boek dan snel een kampeerplaats op een van onze gezellige velden. Heeft u vragen over onze campingplaatsen of over uw boeking? Neem dan gerust contact met ons op.

Boek direct voor onze camping bij Zwolle
Waarom is De Kleine Wolf de leukste camping van Nederland?

Camping de Kleine Wolf behoort tot de top 10 beste campings van Nederland en dat is niet voor niets! De Kleine Wolf is door de ANWB uitgeroepen tot Camping van het Jaar 2022 als fijnste gezinscamping van Nederland. In 2020 heeft De Kleine Wolf deze prijs ook in ontvangst mogen nemen. Daarnaast is De Kleine Wolf genomineerd voor de award ANWB Camping van het Jaar 2024 in de categorie 'Beste familiecamping met zwembad en waterpret'! De Kleine Wolf is de perfecte plek voor een onvergetelijke vakantie voor jong en oud. Gelegen in het prachtige Overijsselse Vechtdal vindt u De Kleine Wolf.

Wat is er te doen in Zwolle en omgeving?

Zin om erop uit te trekken? Dat kan! Ontdek de prachtige omgeving van De Kleine Wolf te voet of per fiets. De Kleine Wolf ligt in het Vechtdal, wat bekend staat als een groene, natuurrijke en gastvrije regio. Perfect voor iedere vakantieganger.

Hoe kan ik zien welke kampeerplekken op de camping nog vrij zijn?

U kunt de beschikbaarheid bekijken via onze online boekingsstraat. Klikt u hiervoor op de roze button rechts bovenaan de site 'boek uw vakantie'. Vervolgens filtert u op verblijfssoort, verblijfsdatum en het aantal personen. Vervolgens volgt u de verdere stappen en klikt u op 'boeken'. Bij 'voorkeursboeking' geeft u JA aan en u krijgt op de plattegrond te zien welke objecten nog beschikbaar zijn.