Camping met Trekkershut

De vijfsterren camping De Kleine Wolf in Ommen biedt naast ruime kampeerplaatsen, een vakantieboerderij, kastelen en glamping accommodaties ook een trekkershut. Een camping met trekkershut is ideaal voor een doorreis, een fiets- of wandelvakantie of een weekendje weg. De drie trekkershutten van De Kleine Wolf zijn gelegen in een knus laantje op kampeerveld de Houtsnop, een bosrijk en rustig gedeelte van de camping. De camping is gelegen in de prachtige bosrijke omgeving van het Overijsselse Vechtdal. Daarnaast biedt de camping alle faciliteiten voor een onvergetelijke vakantie voor alle leeftijden.

Ontdek De Kleine Wolf

Zwemplezier voor iedereen

Op Camping de Kleine Wolf is ontzettend veel te beleven voor jong én oud. Een campingvakantie in eigen land is natuurlijk niet compleet zonder te zwemmen. Bij De Kleine Wolf kunt u bij slecht weer terecht in het verwarmde binnenzwembad met glijbanen, een stroomversnelling en een bubbelbad. Als de temperaturen oplopen in de zomer kunt u een heerlijke verkoelende duik nemen in de zwemvijver van 1 hectare. De zwem- en recreatievijver is gevuld met bronwater en grenst aan een fijn zandstrand met échte palmbomen. Daarnaast is er nog een verwarmd buitenzwembad met meerdere glijbanen. De allerjongsten kunnen heerlijk spetteren en met water kliederen in de ondiepe badjes van het binnen- of het buitenzwembad.

Zwemmen in ons park!

Zoek en boek uw vakantie op onze camping met trekkershut online

Uw vakantie op onze camping met trekkershut boekt u eenvoudig online. Wij zien u graag terug op onze camping met trekkershut! De combinatie van sfeervolle trekkershutjes en vijfsterren faciliteiten staat garant voor een onvergetelijke vakantie in het mooie Overijssel.

Zoek en boek uw trekkershut
Ik heb een verhuuraccommodatie gehuurd; vanaf hoe laat kan ik in- en uitchecken op de camping?

Voor de Trekkershutten en Cotta’s geldt: aankomst na 14:00 uur, vertrek voor 12:00 uur

Zijn huisdieren toegestaan in de verhuuraccommodaties op de camping?

Nee, in geen enkele verhuuraccommodatie zijn honden toegestaan. Op verschillende kampeerplekken zijn honden wel toegestaan.