Camping met speeltuin op veld

Bent u op zoek naar een camping met een speeltuin op het veld? Wilt u vanaf uw luie stoel de spelende kinderen goed in de gaten kunnen houden? Boek dan nu uw verblijf bij Camping de Kleine Wolf. Op onze camping in Ommen hebben wij verschillende kindervelden die speciaal zijn ingericht voor kinderen met gezinnen. De speeltoestellen bevinden zich midden op het kampeerveld, waardoor u uw kind de hele tijd kunt zien terwijl u geniet voor uw tent, caravan of camper.

Onze kampeervelden

Camping de Kleine Wolf is een 5* camping gelegen in het mooie Overijsselse Vechtdal tussen de gezellige vakantieplaatsjes Ommen en Hardenberg. Een plek waar uw kinderen heerlijk kunnen spelen en vriendjes kunnen maken. Terwijl u in alle rust kunt genieten, de vogels hoort fluiten en aan de dagelijkse drukte kunt ontsnappen. Onze Comfort kampeerplaatsen zijn ruim van opzet, waardoor u altijd veel privacy heeft. U kunt tijdens uw boeking ook uw favoriete kampeerplek uitkiezen via de plattegrond van onze camping. De kampeerplaatsen liggen heerlijk beschut tussen de bomen, waardoor het in de zomer lekker koel blijft en u weinig last heeft van harde wind.

Glijbanen onder

De faciliteiten op onze camping

Wilt u met uw kinderen verblijven op een camping met speeltuin op het veld? Dan maakt u de goede keuze wanneer u boekt bij Camping de Kleine Wolf, want er zijn hier ontzettend veel faciliteiten voor uw kinderen. Wij hebben zowel een binnen- als buitenzwembad op onze camping, waar uw kinderen uren plezier beleven. Door de hoge glijbanen en ondiepe peuterbadjes zijn de zwembaden geschikt voor kinderen van alle leeftijden. Daarnaast beschikken wij op een mooie en grote indoor speeltuinDe Wolventuin genaamd. Door het animatieteam worden ook regelmatig spectaculaire activiteiten georganiseerd, uw kinderen zullen zich niet snel vervelen. Denk hierbij aan theatershows, survivaldagen, disco-avonden en knutselmiddagen.

Boek uw verblijf op onze camping met speeltuin op het veld

Onze camping is perfect voor kinderen van alle leeftijden. Wilt u graag met uw gezin komen verblijven op onze camping met speeltuin op het veld? Boek dan nu uw verblijf op onze vijfsterrencamping en geniet van een onvergetelijke vakantie! Heeft u toch nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!