Camperplaats bij Ommen

Camping bij Ommen

Camperplaats bij Ommen

Zoekt u een mooie camping in de omgeving van Ommen? Bij De Kleine Wolf geniet u optimaal van uw vakantie in een omgeving waar méér dan voldoende te beleven is. Of u nu graag onder de mensen bent en geniet van de drukte van mensen óf dat u liever de rust opzoekt in de natuur: het is allemaal mogelijk bij De Kleine Wolf. Onze camping bij Ommen is gelegen in het Vechtdal, wat bekend staat als een groene en natuurrijke omgeving.

Boek uw kampeerplaats

Onze comfort kmapeerplaatsen

Onze kampeerplaatsen met privé-sanitair

Reserveer online uw plek op onze camping in Ommen

Wilt u uw vakantie vieren op onze camping bij Ommen? Boek dan snel uw verblijf bij De Kleine Wolf en kijk alvast rond naar alle leuke activiteiten die u bij ons (en in de buurt) kunt ondernemen. Heeft u vragen over onze camping bij Ommen, onze faciliteiten of over de omgeving? Neem dan gerust contact met ons op.

Boek uw vakantie bij De Kleine Wolf
Kan ik met een camper jullie terrein op?

Ja, ook met een camper bent u van harte welkom op onze camping! Al onze kampeerplaatsen zijn ontzettend ruim en bieden voldoende ruimte voor een camper.

Ik kom met een camper, kan ik gebruik maken van dezelfde faciliteiten als anderen?

Ja! Onze campergasten mogen gewoon gebruik maken van dezelfde faciliteiten als al onze andere gasten.

Hoe kan ik zien welke kampeerplekken op de camping nog vrij zijn?

U kunt de beschikbaarheid bekijken via onze online boekingsstraat. Klikt u hiervoor op de roze button rechts bovenaan de site 'boek uw vakantie'. Vervolgens filtert u op verblijfssoort, verblijfsdatum en het aantal personen. Vervolgens volgt u de verdere stappen en klikt u op 'boeken'. Bij 'voorkeursboeking' geeft u JA aan en u krijgt op de plattegrond te zien welke objecten nog beschikbaar zijn.