Intro - camping van het jaar 2022

Camping van het Jaar 2024

Camping De Kleine Wolf is door de ANWB uitgeroepen tot ‘Camping van het Jaar 2024’ als de fijnste familiecamping van Nederland. De titel ‘Camping van het Jaar 2024’ werd vrijdag 12 januari door de ANWB uitgereikt op het PiNCAMP Gala in Stuttgart. Ook in 2020 en 2022 werd De Kleine Wolf uitgeroepen tot Camping van het Jaar.

Boek uw verblijf

Camping-de-kleine-wolf-faciliteit-zwembad-extra-buitenbad-kinderen-springen-4.jpg

Boek uw verblijf

Boek uw verblijf op Camping van het Jaar 2024

Wilt u uw vakantie vieren op Camping van het Jaar 2024? Boek dan snel uw verblijf bij De Kleine Wolf. Heeft u vragen over alle mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op

Blijven investeren

Camping-de-kleine-wolf-management-peter-anne-sophie-9.jpg

Blijven investeren

Onze ambitie is om camping van het jaar te blijven

Anne-Sophie en Peter Kamphuis van Camping De Kleine Wolf zijn enorm trots en vereerd dat hun camping heeft gewonnen. “Samen met ons team en onze gasten maken we de camping. Wij blijven investeren in de wensen van onze gasten, dat is onze kracht en aan de top blijven is onze ambitie."

Prijzenregen

Camping-de-kleine-wolf-kamperen-familie-gezinsfoto.jpg

Bekroningen

Prijzenregen bij De Kleine Wolf

Naast de eervolle titel 'Camping van het Jaar 2024' draagt De Kleine Wolf ook de volgende titels, ANWB Erkende Topcamping met 5-sterren, ADAC Superplatz en de op één na beste camping van Europa op internationaal niveau. Al 60 jaar is De Kleine Wolf een begrip in de recreatiewereld. Als familiebedrijf streven we ernaar uit te blinken in zowel faciliteiten als gastvrijheid.

Uitbreiding zwembad