Header - camping van het jaar 2022

Intro - camping van het jaar 2022

Camping van het Jaar 2022

Camping De Kleine Wolf is door de ANWB uitgeroepen tot Camping van het Jaar 2022 als fijnste gezinscamping van Nederland. Dit is woensdag 12 januari 2022 bekend gemaakt tijdens het online event Camp to Future van de ANWB. In 2020 heeft De Kleine Wolf deze prijs ook in ontvangst mogen nemen. De Camping van het jaar verkiezing is een jaarlijkse publieksverkiezing van de ANWB waarbij kampeerders zelf hun stem kunnen uitbrengen op hun favoriete camping. Bijna 26.000 kampeerders hebben hun stem uitgebracht en hebben onderdelen als animatie, eten en drinken, gastvrijheid, prijs-kwaliteitverhouding, sanitair, service, speel- en sportactiviteiten en zwemmen beoordeeld. De Kleine Wolf scoort het hoogst van alle campings en mag zich daarom de fijnste gezinscamping van Nederland noemen. Nog meer leuk nieuws: De Kleine Wolf is door de ANWB genomineerd voor Camping van het Jaar 2024. Dit keer in de categorie Beste familiecamping met zwembad en waterpret!

#2 camping van Europa
Camping van het jaar 2022
Voor de hele familie

Blijven investeren

Anne-Sophie en Peter Kamphuis.jpg

Blijven investeren

Onze ambitie is om camping van het jaar te blijven

Anne-Sophie en Peter Kamphuis van Camping De Kleine Wolf zijn enorm trots en vereerd dat hun camping heeft gewonnen. ’Wij blijven investeren in de wensen van de gasten, dat is onze kracht en aan de top blijven is onze ambitie. Wij geloven dat het echte kampeergevoel in de kleine dingen zit: een speciale verrassing, de glimlach op het gezicht van je kinderen en de tijd voor jezelf. Wij pakken deze kleine dingen groots aan en dat maakt ons uniek.'

Prijzenregen

Kamperen_Vrolijkmeisjespringt.JPG

Bekroningen

De Kleine Wolf niet alleen maar Camping van het Jaar 2022

Naast de bekroning van Camping van het Jaar 2022 heeft De Kleine Wolf ook 5-sterren ontvangen van de ANWB en mag zich hiermee in 2022 weer een ‘erkende topcamping’ noemen. Ook is De Kleine Wolf op 18 november voor het vierde jaar op rij uitgeroepen tot de nummer 1 camping van Nederland volgens Europa’s grootste kampeermagazine Caravaning. Beoordelaars vinden De Kleine Wolf een moderne, chique, zeer schone en goed onderhouden camping waar kinderen zich geen moment hoeven te vervelen.

Nieuw in 2022

DKW Eiland View1!_Header.jpg

Nieuw in 2022

Fantastische nieuwe faciliteiten en kampeerplaatsen in 2022

Op dit moment wordt er volop geïnvesteerd. De asfalt PumpTrackbaan is hier een voorbeeld van. Ook worden er duurzame zeecontainers omgebouwd en ingericht als luxe privé badkamers waar men kan douchen met uitzicht op de sterrenhemel. Verder komt er een nieuwe visvijver, grote kampeerplaatsen aan het water, een bootcamp park en wordt er middenin de speelvijver een expeditie eiland gecreëerd waar u naartoe kan survivallen.

Elke dag vakantie

20200716154526_IMG_7459.jpg

vijfsterrencamping

Boek nu uw plekje op camping van het jaar

Op De Kleine Wolf is het elke dag vakantie! De camping beschikt over een verwarmd binnen- en buitenzwembad met glijbanen, een dierenweide, een indoor speelparadijs, visvijver, strand met palmbomen én een asfalt PumpTrack. Het dolenthousiaste animatieteam zorgt dat er altijd van alles te doen is, tot en met theatershows waar de kleintjes ademloos naar kunnen kijken. Bij De Kleine Wolf zijn er moderne sanitairgebouwen met speciaal kleutersanitair, er zijn zelfs familiebadkamers, een aparte hondendouche en wat dacht u van een bubbelbad met sterrenhemel? Bijzonder zijn de splinternieuwe kampeerplekken met privésanitair: een eigen (verwarmde) badkamer, op u eigen kampeerplek, met douche, toilet en wastafel. En als u zelf geen tent, caravan, camper of vouwwagen hebt? Dan huurt u gewoon een trekkershut, een bungalow of een luxe glampingaccommodatie op de camping. Ook leuk als opa en oma een paar dagen op visite komen!