Camping met privé-sanitair

Wilt u graag uw vakantie doorbrengen op een camping, maar maakt u liever gebruik van privé-sanitair? Bij De Kleine Wolf bieden wij mooie kampeerplaatsen in een groene omgeving met de luxe van privé-sanitair. Naast onze luxe, moderne sanitairgebouwen verspreid over onze camping kunt u er dus voor kiezen om naast uw kampeerplaats een privé-sanitair unit te hebben waar u tijdens uw verblijf als enige beschikking tot heeft. Zo tillen wij de kampeerervaring naar luxer niveau!

Boek uw luxe verblijf

prive-sanitair

E_25 - Photo.png

Volledig uitgerust sanitair

Onze kampeerplaatsen met privé-sanitair zijn praktisch voorzien van een eigen afwasplaats. Daarnaast bevindt zich in ons privé-sanitair een designradiator die zorgt voor een fijne, verwarmde omgeving wanneer u ons met lagere temperaturen bezoekt. Binnen ons bestaande privé-sanitair hebben we sinds 2022 nog een prachtige nieuwe variant van privé-sanitair geïntroduceerd. Onze bestaande privé-sanitair units waren al voorzien van een eigen douche, toilet, wastafel en de eerder genoemde afwasplaats en designradiator. Onze nieuwste privé-sanitair units op de Specht voegen hier nog een extra dimensie aan toe! Ze zijn luxe en industrieel ingericht en voorzien van skylights. Zo geniet u tijdens uw douche van een prachtig uitzicht op de sterrenhemel.

comfort en privacy

_DSF6301.jpg

Comfort en privacy

Naast het profiteren van uw privacy bij het gebruik van privé-sanitair, is er ook rekening gehouden met deze privacy wensen tijdens het ontwerp van onze sanitairgebouwen. Zo zijn de toiletten volledig van boven tot onder afgesloten met wanden en dikke deuren, en hebben ze ieder een eigen luchtafvoersysteem. Daarnaast zijn onze sanitairgebouwen sfeervol ingericht en zijn de ruimtes heerlijk verwarmd voor een luxe en verzorgd gevoel. Bij De Kleine Wolf hoeft u niet in te leveren op comfort en luxe wanneer u graag wil verblijven op een camping!

boeken

Boek uw kampeerplaats met privé-sanitair

Wilt u uw vakantie vieren op een mooie camping met privé-sanitair? Boek dan snel uw verblijf bij De Kleine Wolf op één van onze kampeerplaatsen. Heeft u vragen over onze faciliteiten of de luxe kampeerplaatsen aan het water? Neem dan gerust contact met ons op.

Boek uw verblijf
Waarom kamperen bij De Kleine Wolf?

De Kleine Wolf pakt het echte kampeergevoel groots aan. Wij geloven dat het echte kampeergevoel in de kleine dingen zit: een speciale verrassing, de glimlach van uw kind(eren) en de tijd voor uzelf. Wij pakken deze dingen groots aan en dat maakt ons uniek. Wat een ander heel bijzonder vindt, vinden wij vaak heel normaal. Samen met onze gasten maken we de camping. Daarom nemen wij al 3 generaties lang de tijd voor uw vrije tijd. Onze ruime kampeerplaatsen zijn gelegen beschut tussen de bomen op gezellige grasveldjes of tussen de mooi aangelegde singels. Met of zonder auto of in de zon of schaduw.

Waaruit bestaat het privé-sanitair?

De privé badkamers zijn voorzien van een douche, toilet, wastafel, designradiator en aan de buitenzijde bevindt zich een afwasplaats. Bovendien zijn de badkamers luxe en sfeervol ingericht met alle gemakken binnen handbereik!

Waaruit bestaat het privé-sanitair Deluxe?

Het privé-sanitair Deluxe is luxe en industrieel ingericht met alle gemakken binnen handbereik. Stap vanuit uw kampeermiddel direct op de warme vloer van uw eigen sanitair. Het luxe sanitair is voorzien van skylights, zo kunt u heerlijk douchen met uitzicht op de sterrenhemel. De buitenzijde is voorzien van een afwasplaats.

Hoe kan ik zien welke kampeerplekken op de camping nog vrij zijn?

U kunt de beschikbaarheid bekijken via onze online boekingsstraat. Klikt u hiervoor op de roze button rechts bovenaan de site 'boek uw vakantie'. Vervolgens filtert u op verblijfssoort, verblijfsdatum en het aantal personen. Vervolgens volgt u de verdere stappen en klikt u op 'boeken'. Bij 'voorkeursboeking' geeft u JA aan en u krijgt op de plattegrond te zien welke objecten nog beschikbaar zijn.