Zandstrand met palmbomen

Camping aan het water

Wilt u graag op vakantie op een camping met uitzicht over het water? Bij De Kleine Wolf bieden wij luxe kampeerplaatsen aan het water. Vanuit uw kampeermiddel staat u binnen enkele stappen op ons heerlijke zandstrand met palmbomen, waar voor jong en oud voldoende te beleven is. Op deze centrale en levendige plek aan het water bevindt u zich dicht bij alle faciliteiten.  

Boek uw kampeerplaats aan het water
Kampeerveld Torenvalk - caravans (medium).jpg

Kampeerplaatsen met luxe sanitair

Onze kampeerplaatsen naast het water zijn uitermate geschikt voor uw kampeermiddel. Of u ons nu bezoekt met een camper, caravan, vouwwagen of tent, het is heerlijk genieten aan de waterkant. Dankzij het mooie uitzicht op het zandstrand met palmbomen kunt u heerlijk buiten zitten en genieten van het echte vakantiegevoel. Onze luxe kampeerplaatsen aan het water zijn maar liefst maximaal 140 m2 groot en zijn voorzien van 16 ampère stroomaansluitingen. Daarnaast krijgt u toegang tot een luxe sanitairgebouw met alles wat u nodig heeft voor een comfortabel en verzorgd verblijf, zoals aangename vloerverwarming, familiedouches, babyrooms, wasmachines, vaatwasplaatsen en meer.

Grote bad glijbaan

Waterpret op de hele camping

Onze camping bevat niet alleen kampeerplaatsen aan het water, maar ook een zwembad waar jong en oud zich kunnen uitleven! Ons zwemparadijs heeft zowel een overdekt binnenzwembad en een buitenzwembad, welke beide verwarmd zijn. De zwembaden zijn voorzien van glijbanen, kinderzwembadjes en ligbedden waarmee zowel jong én oud zich heerlijk kunnen vermaken. Of de zon nu schijnt of niet, voor ieder type weer is er bij ons een geschikte plek om van het water te genieten.

116-Visvijver - kinderen.jpg

Rustig vissen aan het water

Daarnaast heeft onze camping nu ook een visvijver! In deze waterplas gelegen op een rustige, afgelegen plek van de camping kunt u vissen op allerlei vissoorten waaronder karpers en brasems, zonder dat u daar een visvergunning voor nodig heeft. Uiteraard hebben wij wel een visreglement waarmee we ervoor zorgen dat vissen voor iedereen leuk blijft.

Boek uw luxe kampeerplaats aan het water

Wilt u uw vakantie vieren op een mooie kampeerplaats aan het water? Boek dan snel uw verblijf bij De Kleine Wolf op één van onze luxe kampeerplaatsen aan het water. Heeft u vragen over onze faciliteiten of de kampeerplaatsen aan het water? Neem dan gerust contact met ons op.

Boek uw verblijf
Kun je vissen bij De Kleine Wolf?

Dat kan! Er is een heuse visvijver bij Camping De Kleine Wolf van maar liefst 3000 m2. In de vijver zwemmen onder andere blank- en ruisvoorn, karpers, kolblei, grote brasem en zeelt. Waaronder enkele 20-ponders. U heeft geen visvergunning nodig om gebruik te kunnen maken van de visvijver. De visvijver ligt apart op het sportveld. Dat kan! Er is een heuse visvijver bij Camping De Kleine Wolf van maar liefst 3000 m2. In de vijver zwemmen onder andere blank- en ruisvoorn, karpers, kolblei, grote brasem en zeelt. Waaronder enkele 20-ponders. U heeft geen visvergunning nodig om gebruik te kunnen maken van de visvijver. De visvijver ligt apart op het sportveld.

Heb je een visvergunning nodig bij De Kleine Wolf?

U heeft geen visvergunning nodig om gebruik te kunnen maken van de visvijver.

Waarom kamperen bij De Kleine Wolf?

De Kleine Wolf is een luxe 5 sterrencamping en de perfecte plek voor een onvergetelijke vakantie voor jong en oud. Kinderen beleven waterpret in de binnen- of buitenzwembaden, hebben urenlang speelplezier in de indoor speeltuin, spelen met zand en water aan het strand met echte palmbomen, genieten van de fantastische shows in het theater of doen mee aan de activiteiten van het dolenthousiaste animatieteam.

Wat is er allemaal te doen bij De Kleine Wolf?

Kinderen van iedere leeftijd vermaken zich eindeloos in het binnenzwembad of de indoor speeltuin, maken de mooiste kunstwerken in de Schaapskooi of genieten van de leukste shows in het theater. Bekijk hier het overzicht van alle speelfaciliteiten: Pannakooi, PumpTrack fietscrossbaan, midgetgolfbaan, tafeltennis, Schaapskooi, theater, Junglebos, indoor speeltuin, sportveld, tennisbaan binnen- en buitenzwembad, speelstrand met expeditie eiland, animatie, bootcamp park, beachbar, restaurant, pizzeria, snackbar en een ijssalon.