Een 12-persoons huisje boeken bij de Kleine Wolf

Op zoek naar een leuk 12-persoons huisje in Nederland? We denken dat u bij Camping de Kleine Wolf een geweldige vakantie zult hebben. Er is heel veel te doen, zowel voor jong als voor oud. Er is onder andere een binnenzwembad, een buitenzwembad en genoeg sfeervol ingerichte horeca aanwezig. Onze 12-persoons boerderij is de ideale accommodatie wanneer u op vakantie wilt met een grotere groep.

Ontdek De Kleine Wolf
992-Boerderij-buitenkant2.jpg

Boerderij voor 12 personen

Boerderij de Kleine Wolf heeft een authentieke uitstraling. Het 12-persoons huisje is gelegen in het midden van de camping, waardoor alle faciliteiten makkelijk te bereiken zijn. Uw uitzicht zal u zeker niet tegenvallen. Onze boerderij is zowel rook- als huisdiervrij. Wilt u een huisdier meenemen? Dan kunt u het best bij ons komen kamperen. Ook dat is natuurlijk erg leuk!

Door de ruime opzet kunt u in dit 12-persoons huisje met meerdere gezinnen tegelijk verblijven. Ideaal dus bij speciale gelegenheden, zoals een jubileum of een familieweekend. We hebben ervoor gezorgd dat u van alle gemakken voorzien zult zijn.

1298-Boerderij-woonkamer5.jpg

In en rondom de accommodatie

In onze boerderij hoeft u zich zeker niet te vervelen, maar kunt u ook optimaal ontspannen. Voor de kinderen is er bijvoorbeeld een tv met PlayStation aanwezig. Deze bevindt zich in een aparte speelkamer. Bij mooi weer kunt u lekker buiten zitten op het ruime terras. In de tuin is zelfs een privé-sauna aanwezig!

Verder is de keuken natuurlijk van alle gemakken voorzien en zijn er zes slaapkamers te vinden. Zowel op de begane grond als op de eerste verdieping is er een badkamer. Er is een wasmachine en een droger beschikbaar. Erg handig wanneer u van plan bent lang te blijven! Misschien dat de wijnkelder u ook wel zal aanspreken.

Dit 12-persoons huisje boeken

Voor 12 personen is boerderij de Kleine Wolf dé ideale accommodatie. Mocht u echter toch met een kleinere groep komen, dan kunt u onze andere accommodaties bekijken. Van basic tot luxe, er is voor ieder wat wils. Boeken kan in ieder geval gemakkelijk direct via onze website. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Hopelijk tot snel!

Boek uw verblijf!