De Kleine Wolf genomineerd voor Camping van het Jaar 2024!

De Kleine Wolf genomineerd voor Camping van het Jaar 2024!

De Kleine Wolf is wederom genomineerd voor de Camping van het Jaar award van de ANWB! In 2024 strijdt De Kleine Wolf mee in de categorie ‘Fijnste familiecamping met zwembad en waterpret’. Wilt u weten waarom? Lees dan snel verder of breng meteen uw stem uit op De Kleine Wolf!

Breng uw stem uit

Ieder jaar opnieuw een beetje beter

Urenlang waterpret

De Kleine Wolf reviews – Lees onze reviews!

9.0

Wat was het weer heerlijk op De Kleine Wolf. Genoten met de kinderen en opa en oma. Het unieke concept waar je een huisje en tourcaravan kan combineren is echt ideaal. Complimenten aan hoe snel er schoon werd gemaakt in de sanitairgebouwen. De eigenaren zijn zichtbaar en super vriendelijk. Het enthousiasme straalt van ze af waardoor je weet dat je op een plek zit waar medewerkers je het naar je zin wil maken...

Wesley en Cynthia
10 augustus 2021
10

De Kleine Wolf zal ik altijd van harte aanbevelen. Waarom? Alles is er wat je nodig hebt als kampeerder. Het sanitair is altijd schoon en super modern. Animatieprogramma is voor jong en oud, super. Alles is op de camping aanwezig. Ze blijven constant innoveren en dit jaar is er zelfs een pumptrack baan en een nieuwe 'Playa de Kleine' Wolf bijgekomen.

Yvonne Wieringa
28 juli 2022
10

Ik kan het in 1 woord samenvoegen: fantastisch! Beter is er gewoon niet. Ben je op De Kleine Wolf geweest? Dan is er geen andere camping die je nog leuk, schoon en goed vindt. Ik kom er al meer dan 20 jaar. Zelf onwijs genoten als kind en nu mogen onze eigen kinderen er genieten. Alles aan deze camping is goed. Elk jaar wordt er geïnvesteerd in iets nieuws of verbeteringen. De Playa is echt heel mooi geworden met fantastische plekken er om heen. Twijfel je om te gaan? Gaan! Je wilt daarna nooit meer iets anders!

Esther V
22 juli 2022

Boek uw verblijf

Boek uw verblijf

Overtuigd van het feit dat wij de ‘Fijnste familiecamping met zwembad en waterpret’ in het jaar 2024 zijn? Stem dan op De Kleine Wolf! Wilt u ook genieten van een camping vol waterpret voor jong én oud? Reserveer dan nu uw verblijf. Vragen? Ons team staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en te helpen en adviseren bij het selecteren van een passende kampeerplek of accommodatie voor uw vakantie. Boek direct of neem contact met ons op.

Boek nu uw verblijf
Waarom is De Kleine Wolf de leukste camping van Nederland?

De Kleine Wolf behoort tot de top 10 beste campings van Nederland en dat is niet voor niets! De Kleine Wolf is door de ANWB uitgeroepen tot Camping van het Jaar 2022 als fijnste gezinscamping van Nederland. In 2020 heeft De Kleine Wolf deze prijs ook in ontvangst mogen nemen. Daarnaast zijn we in 2023 uitgeroepen tot de nummer 2 van Europa. De Kleine Wolf is de perfecte plek voor een onvergetelijke vakantie voor jong en oud. Gelegen in het prachtige Overijsselse Vechtdal vindt u De Kleine Wolf.

Waarom op vakantie bij De Kleine Wolf?

Camping de Kleine Wolf behoort tot de top 10 beste campings van Nederland en dat is niet voor niets! De Kleine Wolf is door de ANWB uitgeroepen tot Camping van het Jaar 2022 als fijnste gezinscamping van Nederland. In 2020 heeft De Kleine Wolf deze prijs ook in ontvangst mogen nemen. De Kleine Wolf is de perfecte plek voor een onvergetelijke vakantie voor jong en oud. Gelegen in het prachtige Overijsselse Vechtdal vindt u De Kleine Wolf.

Wat is er allemaal te doen bij De Kleine Wolf?

Kinderen van iedere leeftijd vermaken zich eindeloos in het binnenzwembad of de indoor speeltuin, maken de mooiste kunstwerken in de Schaapskooi of genieten van de leukste shows in het theater. Bekijk hier het overzicht van alle speelfaciliteiten: Pannakooi, PumpTrack fietscrossbaan, midgetgolfbaan, tafeltennis, Schaapskooi, theater, Junglebos, indoor speeltuin, sportveld, tennisbaan binnen- en buitenzwembad, speelstrand met expeditie eiland, animatie, bootcamp park, beachbar, restaurant, pizzeria, snackbar en een ijssalon.

Heeft De Kleine Wolf een binnen- en buitenzwembad?

Jazeker, u kunt bij ons heerlijk binnen zwemmen. Het verwarmde overdekte zwembad bestaat uit een kinderbad met speelattributen en twee glijbaantjes. Daarnaast is er een groot diep bad met glijbaan, stroomversnelling en bubbelbad.