Fiets- en wandelweken bij De Kleine Wolf

Wilt u lekker actief de omgeving ontdekken? Doe mee aan de fiets- en wandelweken van De Kleine Wolf. Wanneer u in de maanden mei, juni of september buiten de schoolvakanties een vakantie boekt, ontvangt u op aanvraag gratis fiets- en wandelroutes door de schitterende omgeving vanaf de camping. U volgt iedere dag een andere route, die door ons is uitgestippeld. Wij hebben zowel fiets- als wandelroutes voor u uitgezet, zodat u per dag kunt kiezen hoe u de prachtige omgeving wilt verkennen. Daarnaast kunt u tijdens openingstijden genieten van een verse maaltijd bereid door onze kok en kunt u heerlijk ontspannen in de verwarmde binnen- en buitenzwembaden.

Boek nu uw verblijf op de Kleine Wolf
Entree.jpg

Boek uw vakantie op ANWB Camping van het Jaar 2022

U bent van harte welkom!

De Kleine Wolf biedt ruime kampeerplaatsen met of zonder privé-sanitair, er zijn speciale autovrije kampeervelden en op een deel van de camping zijn huisdieren toegestaan. Ook met een camper bent u van harte welkom.

Is het mogelijk om fietsen te huren op de camping?

Bij de receptie op de camping zijn fietsen te huur voor een of meerdere dagen.

Zijn er ook fiets- en wandelroutes die op de camping starten?

Bij de receptie zijn diverse fiets- en wandelroutes gratis te verkrijgen. Tevens is hier ook de fietsknooppuntenkaart van het Vechtdal te koop.

Wanneer zijn de fiets- en wandelweken?

Wanneer u in de maanden mei, juni of september buiten de schoolvakanties een vakantie boekt, ontvangt u op aanvraag gratis fiets- en wandelroutes door de schitterende omgeving vanaf de camping. U volgt iedere dag een andere route, die door ons is uitgestippeld