Fiets- en wandelweken

Wilt u lekker actief de omgeving ontdekken? Doe mee aan de fiets- en wandelweken van De Kleine Wolf! Wanneer u in deze periodes een vakantie boekt, ontvangt u op aanvraag gratis fiets- en wandelroutes door de schitterende omgeving. 

Actief de omgeving verkennen
Fiets- en wandelroutes
Lekker ontspannen
Vechtdal schapen heide boerderij.jpg

Fietsen en wandelen

Actief de omgeving verkennen

In de schoolvakanties is De Kleine Wolf een echte familiecamping, maar buiten de vakanties is het heerlijk genieten van de rust. Zo ontwaakt u iedere ochtend met heerlijke verse broodjes en een kopje koffie, en trekt u erop uit om de omgeving te ontdekken. De fiets- en wandelweken van De Kleine Wolf zijn daar uitermate geschikt voor. Wanneer u in deze periodes uw vakantie boekt, ontvangt u op aanvraag gratis fiets- en wandelroutes door de schitterende omgeving. U volgt iedere dag een andere fiets- of wandelroute, die door ons is uitgestippeld. Daarnaast kunt u lekker genieten van een hapje en een drankje in ons restaurant. Als dat geen heerlijke vakantie wordt! De fiets- en wandelweken vinden in de volgende periodes plaats:

  • 25 mei tot 2 juni
  • 7 juni tot 10 juli
  • 28 augustus tot 20 september

Entree.jpg

Boek uw vakantie op ANWB Camping van het Jaar 2020!

U bent van harte welkom!

De Kleine Wolf biedt ruime kampeerplaatsen met of zonder privé-sanitair, er zijn speciale autovrije kampeervelden en op een deel van de camping zijn huisdieren toegestaan. Ook met een camper bent u van harte welkom.